Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 663
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На самата карта не пише кога изтича, само пише "карта на дете до 14 години". Аз ако ще се занасям до бюрото да проверя до кога е, ще изкарам направо нова годишна. На детето сега му трябва да пътува, та няма как да остане без карта.

Всички карти са персонализирани при нас. Купувам само годишни - 365 на мен, 200 на децата. Така е най-евтино.

# 301
Аз съм доволна от школо. Статистиките не ми пречат, даже напротив. Обаче се чудя как да получа повече информация. Не виджам имената на децата. Няма информация за нищо, освен че 8 ми клас трява да отидат един час по-рано, за да се запознаят с класа и кланата. Вероятно са преценили, че няма нужда от родителска среща преди началото на учебната година и всичко ще се случва в последния момент.

# 302
Грета, в сайта на СКГТ може да се регистрираш и да виждаш картите там, вкл. и кога изтичат. Също може да се зареждат онлайн. Неудобството е, че през октомври трябва да се ходи до гише на СКГТ, за да видят ученическата карта, което е супер тъпо,  ама така са го измислили.

# 303
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние тепърва ще вадим карта. Тя още няма 14 г, за 3 месеца ще трябва да е с безплатната.

# 304
Нег вчера до полунощ качваха списъците и класните. Оказа се, че ще сме сутрешна смяна първия срок, моята се сдуха, както е свикнала да спи до обяд, ще и дойде нанагорно.

# 305
35 фр/ру 1 място. Заема се днес
В 18-то вчера е имало много места. В 16:30 вече е нямало.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:43 от Spensa

# 306
35 фр/ру 1 място. Заема се днес
В 18-то вчера е имало много места. В 16:30 вече е нямало.

В 31 и 32 също има свободни места.

# 307
Статистиката на Школо може да се изключи и в уеб версията:
Профил -> Ситемни настройки -> Покажи модул "Статистики и справки" (слайд бутонче на "НЕ")

# 308
  • София
На самата карта не пише кога изтича, само пише "карта на дете до 14 години". Аз ако ще се занасям до бюрото да проверя до кога е, ще изкарам направо нова годишна. На детето сега му трябва да пътува, та няма как да остане без карта.

Всички карти са персонализирани при нас. Купувам само годишни - 365 на мен, 200 на децата. Така е най-евтино.
Точно вчера ходих да вадя новата годишна (платена), но носех и старата, която е безплатната. Синът ми не е ползвал шестте дни компенсация, в бюрото ми казаха, че може да ги ползва, само трябва да я активира. Така че пуснах платената с по-късна дата, първо ще доизползва безплатната.

# 309

Точно вчера ходих да вадя новата годишна (платена), но носех и старата, която е безплатната. Синът ми не е ползвал шестте дни компенсация, в бюрото ми казаха, че може да ги ползва, само трябва да я активира. Така че пуснах платената с по-късна дата, първо ще доизползва безплатната.
Аз направих карта тези дни, искаха ми само ученическата карта, старата (безплатната за ГТ) я имат в системата и не я изискват. Но аз не съм удължавала с тези 6 дни, исках направо нова .

# 310
  • София
А, ученическа няма още, но носех удостоверение от новото училище.

# 311
  • София
Ама аз опитах да я активирам: цъкнах я в метрото и изписка,ч е е неактивна. Така че трябва да ходя до бщрото, а ида ли там, ще взема нова, със нова снимка(да прилича на себе си) и платена. Ако успеят да дадат тези 6 дни, ок, ако не, ще го преживеем. Не мисля, че мога да ги накарам да дойдат с мен до цъкалката на метрото да им покажа, че не става.

В 1 АЕГ днес не се ли очаква класиране? Имаше 4-5 места, които не виждам в сайта им.

# 312
Вчера в Испанската имаше класиране за 1 място:)

Ние нямаме заредени данни в Школо, чакам си и така...

ПП: чакам инфо и за освободените места след пето класиране! Балове около 450 участват, а свободни места след пето не виждам? Може и да пропускам ...Пишете, ако ви изкочи нещо в тази връзка!

# 313
Вчера в Испанската имаше класиране за 1 място:)

Ние нямаме заредени данни в Школо, чакам си и така...

ПП: чакам инфо и за освободените места след пето класиране! Балове около 450 участват, а свободни места след пето не виждам? Може и да пропускам ...Пишете, ако ви изкочи нещо в тази връзка!

Освободените места след петото класиране ги побликуват почти веднага и се заемат също толкова бързо, защото класирането в повечето училища е в рамките на деня на обябяване, най-много на следващия.
В училищата, които аз следях постоянно имаше нови места, заемат се и пак изкачат после други.
35 СУ имаха няколко класирания след петото им с по единични бройки.
Ако някой се интересува просто да следи конкретното училище.
31, 127 също имаха няколко класирания, както и 32 имат още едно след петото им.
На 1 АЕГ петото класиране излезе днес.

# 314
  • София
В Испанската как може да не внимават на официален документ.
Кандидатствал само един ученик с вх. номер 261, приет такъв с вх. номер 216.

Да видим къде ще се освободи място с бал 454.50 сега.

Общи условия

Активация на акаунт