Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 666
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
В Испанската как може да не внимават на официален документ.
Кандидатствал само един ученик с вх. номер 261, приет такъв с вх. номер 216.

Да видим къде ще се освободи място с бал 454.50 сега.

А това как ще го разберете?

# 316
В Испанската как може да не внимават на официален документ.
Кандидатствал само един ученик с вх. номер 261, приет такъв с вх. номер 216.

Да видим къде ще се освободи място с бал 454.50 сега.

А това как ще го разберете?

Точно това ми бе чуденката?

# 317
Понеже нямаме група на 105 СУ Атанас Далчев използвам случая в тази група да обърна внимание, че в сайта на училището видях две дати за родителски срещи- днес (10.09) само с класните ръководители, разпределени по стаи и на 18.09 от 18ч с останалите учители. Да не се объркате- обадих се в училището и ми потвърдиха, че не е грешка Simple Smile

# 318
Да, Тонев прави две срещи при прием. Отличен администратор е.

# 319
Във 2-ра АГ се е появило едно място за младеж:)

# 320
  • София
А някой да е видял свободни места в 119 СУ?

# 321
  • София
Форумът е чудесно място за споделяне, но ако се интересувате от конкретни училища, просто следете страниците им: след 5 класиране местата излизат и се обявяват веднага в рамките на ден и класирането е почти веднага. 1АЕГ публикуваха  още вчера вечерта, в същия ден се въртяха и места в 73- то. Училищата бързат, защото до 15- ти трябва да са готови.
С две думи следете училищата, които ви интересуват.

# 322
Много ми се иска, ама не ми стиска Grinning Би било доста рискова маневра, а и не съм следила последните класирания как се движат като бал... макар, че май не е от особено значение.

# 323
Много ми се иска, ама не ми стиска Grinning Би било доста рискова маневра, а и не съм следила последните класирания как се движат като бал... макар, че май не е от особено значение.

И в 1 АЕГ има, но трябва да действаш днес, ако ще е...Височки се държат баловете. В НЕГ и 73 около 450, в Испанската 454...

Редактирам се: В 1 АГ вече е приключило приемането на документи:)

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:34 от Compass

# 324
Благодаря ти... няма да се случи с неговия. Там бяха 2 БЕЛ и 2 МАТ не 3 БЕЛ 1 МАТ по спомен, което му прави бала нисък, за това упражнение.

# 325
  • София
Как да се види ли? Дете с 450 точки е напуснало гимназия, в която се влиза с толкова, значи с проверка на сайтовете на ТОП10 ще се види къде ще изкочи мястото. Ако не изкочи, значи детето е било записано в частно училище или такова към МК.

В 1 АЕГ излезе класирането, балът на приетите е съизмерим с този на трето класиране, дори една идея по-нисък.

# 326
Да, Тонев прави две срещи при прием. Отличен администратор е.
Нищо положително не виждам в това. Два пъти да се разходиш до училище, което ако не ти е близо или пък си до 18 часа на работа, да трябва да организираш. Ако имаш още 1-2 деца с различни дати, живота ти се завърта около РС в началото на уч. година.

# 327
  • София
Нищо положително не виждам в това. Два пъти да се разходиш до училище, което ако не ти е близо или пък си до 18 часа на работа, да трябва да организираш. Ако имаш още 1-2 деца с различни дати, живота ти се завърта около РС в началото на уч. година.
На някои от нас пък ни се иска да ходим 2 пъти, за да не стоим до 21ч, но няма да ни се случи... За съжаление провеждането на РС онлайн не е на почит у нас, което спестява поне времето за придвижване.

# 328
В старото училище за 5 г така и никой не ни представи учителите, които предаваха на детето ми. никой! Никога! Някои от тях дори не знам как изглеждат....буквално и на истина.

Бих приветствала разширена среща на която да ни представят поне за по минутка и другите учители, освен класната. Ей така..да ги зърнеш поне.

Не виждам защо да се стои до 21ч., за около час би могло да мине всичко. Все пак няма да пием кафе с тях, или алкохол...просто да се представят аз съм еди кой си, ще преподавам по еди що си на децата ви....

# 329
Нашите родителски срещи миналата година свършваха към 20.30-21ч, защото измислиха всички родители да обикалят по учителите, с които искат да разговарят. Така се оформяха страшни опашки. Но в началото на учебната година ще е с опознавателна цел и да си каже всеки изискванията, което е правилно, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт