От любовница в съпруга

• 18 228
  • 381
  •   1
Отговори
# 195
Значи изобщо не си толкова селективна, щом си била чак във връзка с човек, когото не харесваш.

# 196
  • там, където ми харесва

Значи изобщо не си толкова селективна, щом си била чак във връзка с човек, когото не харесваш.
Други са били мотивите, ама на сила хубост не става Simple Smile
Беше грешка на младини , която не мисля да повтарям.

# 197
Аз едно не мога да си обясня. Защо някои се женят два пъти, три пъти, че и повече! Ами това е едно и също - начин на живот. Разбирам да се разведеш, за да си свободен - да, но да налетиш пак на същото? Разбира се, изключвам тежките случаи като побоища, алкохолизъм. Всеки човек си има кусури, няма да попаднеш на идеалния. Ако не можеш с един, двама да се разбереш, как ще се разбереш с другите!

# 198
Аз едно не мога да си обясня. Защо някои се женят два пъти, три пъти, че и повече! Ами това е едно и също - начин на живот. Разбирам да се разведеш, за да си свободен - да, но да налетиш пак на същото? Разбира се, изключвам тежките случаи като побоища, алкохолизъм. Всеки човек си има кусури, няма да попаднеш на идеалния. Ако не можеш с един, двама да се разбереш, как ще се разбереш с другите!

Как беше - първи брак по любов, втория за пари, третия за компания. Smiley
Явно за всеки етап от живота е нужен различен тип партньор.

# 199
  • По света и у нас
И аз се чудя за същото. Вероятно не им е било зле в брака или пък вярват, че в друг брак ще е различно, или мислят че си струва да си в брак Ок за 5 години и после може да се разведеш, но развода ми се вижда прекалено скъп и досаден елемент за да си го причинявам 2-3-4 пъти.  Не искам да се заричам, но май няма да има втори брак за мен, незнам кой и с какво може да ме изкуши до такава степен, че да се омъжа 2ри път.

Мекси, какво ни грее , че украинките крадяли българи? Българи бол. (то и украинци бол, и други националности)

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 00:21 от PriMadonna

# 200
Защото един двама не са представителна извадка на всички мъже. Вероятно се надяват да им излезе късметът със следващия, което теоретично е възможно. А и хората се женят по всякакви причини, които са далеч от романтичните.

Мен пък ме дразни този израз "няма да попаднеш на идеалния" - обикновено го чувам от някой, който се самоубеждава, че е ок да е във връзка, в която не се чувства добре, ама пък и го е шубе да скъса.

# 201
  • там, където ми харесва
Ами времето и годините си минават и за това го казват.

# 202
Имаше много интересна статия в Гардиън със серийно женещи се (4+ брака), беше много интересна. Романтици били.

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2025/aug/10/meet-the-pe … -married-weddings

# 203
  • Обран бостан ;)
Романтици или политици ?

4 пъти да обещаваш да си с някой за цял живот и да не спазваш обещанието си, си е баш поведение на политик. Wink

# 204
Здравомислещ човек няма как да си мисли, че ще е с някого цял живот.
Като се разделяхме с бившия и той ми казва - ама защо? Аз си мислех, че ще сме заедно цял живот.
Има хора,  които си живеят в техни си балони. И ги устройва.

# 205
  • София
И аз започвам да свиквам с концепцията, че различните партньори са за различни периоди в живота ни и в това няма нищо лошо. Просто сме се срещнали тогава, преживяли сме нещо заедно в определен период и после това е свършило.
Първа любов.
Младежки забавления.
Семейство.
Имах кратък период, в който бях и любовница. Но нямах никакво намерение да ставам съпруга.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 15:27 от Rockstar

# 206
  • там, където ми харесва
Имала съм предложение и аз , мъжът беше много симпатичен от сайт за запознанства. Не знам какво търсеше там , защото без да лъже си каза , че е семеен. Естествено му отговорих , че не се занимавам със семейни. Иначе в реална не бих се колебала да имам нещо и ако не беше свободен де.

# 207
  • Out of the Mix
Мен се опитва отскоро една млада, секси корейка да ме открадне, живееща в Украйна, ама не се давам, колкото и да ми е екзотична и да ме кефи.
Идвала в София от време на време, ама роднините й вече се били върнали, та малшанс. Аз работа в Украйна нямам.

# 208
  • Paris, France
Да, има и друга гледна точка - много често млади момичета искат да "вържат" момчето с бебе. По тази логика и момчето е "излъгано и използвано" точно толкова, колкото и жената с времето. И докато за жената бебето е някакъв вид "себереализация" (според някои), то на момчето вероятно не му изглежда точно така.

И така да е момчето винаги може да избяга и просто да плаща издръжка.
"Умната" мома си остава с детето и се чуди ще може ли да си намери друг мъж вече с дете.
И не, не е толкова лесно да си намериш мъж като вече си майка - възможностите ти силно се ограничават.
Момичето също може да избяга и да хвърля издръжка. Може даже да остави детето в родилното още при раждането и нито да го гледа, нито да плаща издръжка. Може и да прекрати бременността и край. Няма дете, няма проблем. Последните две опции момчетата ги нямат и става това, което реши майката. 

Опитът ми сочи, че самотните майки рядко търсят, а не намират мъж. При равни други условия самотната майка на 34-44г получава човече мъжко внимание, предложения за връзки, съжителства, бракове и деца от бездетна връстничка, на която и личи от Космоса, че търси оплодител. Мексиканецът го написа. Пиша го като отгледана от самотна майка и расла сред подобните и приятелки, а и мои приятелки. Сирената беше добър пример. Тук още йе е писал мъж, който да е имал дете при него, а бездетна мома да го е взела, че и да е купила просторно жилище в голям град за да го настани с детето и да го издържа той да седи да дращи в бг-мамма.

Та, нямаме причини да се оплакваме в Европа.

# 209
  • По света и у нас
Здравомислещ човек няма как да си мисли, че ще е с някого цял живот.
Като се разделяхме с бившия и той ми казва - ама защо? Аз си мислех, че ще сме заедно цял живот.
Има хора,  които си живеят в техни си балони. И ги устройва.

Базила явно ние здравомислещите сме малко, защото мнозинството си го мислят, че и си го вярват. А синовете от неразведени семейства са най - делулу от всички. Да подсигурил се е до живот! И като подпише няма какво повече да се пъне вече, гейм овър.

Общи условия

Активация на акаунт