Майски бебета 2026

• 10 531
  • 279
  •   2
Отговори
# 120
Здравейте Blush

Лека бременност на всички❤

Аз също се записвам плахо след 2 биохимични бременности. Grin

Последен цикъл на 05.08. Преди 2 дни бях при гинеколожката ми, чу се пулс и всичко е наред за сега. Водя се седмица назад, но според нея се дължи на късна овулация. Следях я с лентички(положителен тест на 22.08).
В началото имах доста обилно бяло течение, без мирис, сърбеж, парене или болка, но тя каза, че е нормално. След това започнаха болките в гърдите, но болката вече не е толкова силна. Преди седмица започна гаденето, което си беше доста силно. От днес обаче нямам гадене, не усещам болки в гърдите, течението се завърна плюс киселини😩
Честно казано нямах търпение това с гаденето да отшуми колкото се може по-скоро, но не очаквах да е само за седмица и сега малко се притеснявам. Дали има някоя, която е била с толкова кратко гадене/повръщане?

# 121
Мамчета, вие започнахте ли да се мажете против стрии. В петък обиколих целия град аптеките и дрогериите да търся продуктите на PALMER'S, в крайна сметка бяха изчерпани навсякъде и ще поръчам онлайн. За първо време взех едно кремче на MATERNEA, харесва ми че попива и не оставя мазно, а по-скоро хидратира.
Вие имате ли вече избран продукт, кой е той и защо сте се спряли на него 🫶🏻

# 122
Аз си поръчах на cocosolis, това което им е за стрии. За момента съм мазала само няколко пъти коремчето и надолу бедрата и дупето, ще засиля мазането след 3тия месец.
Вчера гледах една мацка инфлуенсърка какво си е накупила за стрии и мисля да ги намеря да поръчам някои от тях 😁
Ще кача снимка от сторито ѝ.

# 123
Аз за малката и за себе си използвам продуктите на Wooden Spoon - био и с хубави съставки. Като беше на няколко дни, ползвахме Мустела, но направи ужасна алергия и оттогава много внимавам какво използвам за нея. Но още с миналата бременност бях много нередовна с мазането, сега също съм нередовна. Нямам стрии от миналия път и сега пак ще разчитам, че е до ген и кожа и се надявам поне това да ме пропусне, че всички други екстри на бременността не ме подминават.

Съветът ми е само да се избягва Био ойл, че имаше някаква забранена съставка в него и беше голям скандал преди време как го препоръчват на бременни.

# 124
Аз имах по- осезаемо гадене точно 2 дни, а след това се появява само като се заблея и се оставя много гладна. 2та дни с гадене бяха около 7гс,  а вече съм в 9гс. Стискам много палци всичко да е наред при теб! ❤️

Здравейте Blush

Лека бременност на всички❤

Аз също се записвам плахо след 2 биохимични бременности. Grin

Последен цикъл на 05.08. Преди 2 дни бях при гинеколожката ми, чу се пулс и всичко е наред за сега. Водя се седмица назад, но според нея се дължи на късна овулация. Следях я с лентички(положителен тест на 22.08).
В началото имах доста обилно бяло течение, без мирис, сърбеж, парене или болка, но тя каза, че е нормално. След това започнаха болките в гърдите, но болката вече не е толкова силна. Преди седмица започна гаденето, което си беше доста силно. От днес обаче нямам гадене, не усещам болки в гърдите, течението се завърна плюс киселини😩
Честно казано нямах търпение това с гаденето да отшуми колкото се може по-скоро, но не очаквах да е само за седмица и сега малко се притеснявам. Дали има някоя, която е била с толкова кратко гадене/повръщане?

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 22:24 от Love&Peace

# 125
Мамчета, вие започнахте ли да се мажете против стрии. В петък обиколих целия град аптеките и дрогериите да търся продуктите на PALMER'S, в крайна сметка бяха изчерпани навсякъде и ще поръчам онлайн. За първо време взех едно кремче на MATERNEA, харесва ми че попива и не оставя мазно, а по-скоро хидратира.
Масло от ший най доброто но трябва да е изчистено без други примеси

# 126
PALMER'S скоро гледах в Lilly... На други места не съм виждала май. Предишната бременност ги използвах и бях доволна, мисля пак да си взема.

# 127
Здравейте, записвам се и аз, защото много ми се иска да споделя новината с някого, защото над година чакахме този момент, но с ММ решихме да изчакаме преди да казваме.

С нередовен и дълъг цикъл съм, над 35 дни, последна менструация на 05.08., но по-късна ову (около 30-ти, 31-ви). Пуснах кръвен тест и тази сутрин бях на първи преглед. Докторът видя жълтъче и каза, че всичко се развива нормално. Според цикъла съм в 8-ма седмица, но реално иска малко по-напред да измери плода и да определи с точност, защото по-скоро отговаря на 6-та. След две седмици ме вика пак. Отидох при въпросния доктор след много препоръки от мои познати, но съвсем не ми хареса. Не изслушва, припрян е, реагира остро, когато задавах въпроси. Първа бременност ми е и не искам да взимам цялата информация от интернет, иска ми се този, който ще ме следи, поне да изслушва и да дава насоки. Той по-скоро очакваше да знам какво означава всичко, което ми казва, да не задавам въпроси и само да кимам. Когато исках да попитам за лекарства, които взимам за щитовидната жлеза, той ме сряза с изречението "Сега аз задавам въпросите". За мен все пак най-важното е всичко да бъде наред и бременността да се развива нормално, ще изтърпя всякакво отношение, каквото е нужно, но ми е интересно как е при вас - държат ли се лекарите така, сякаш очакват вие да знаете всичко и да сте запознати почти колкото тях?

Лека бременност желая на всички вас!

# 128
Здравейте, мили дами и аз искам да се запиша в групата за бъдещи мами.Бях по- рано през семтември на преглед,но докторката ми каза ,че е рано в 5 г.с евентуално и не се вижда нищо освен ,някакво като разлято сакче и киста на жълтото тяло.Сега през октомври ще съм отново на преглед при друг доктор .Като по мои сметки трябва да съм към края на 7-8 г.с и дано да се види и всичко да е наред ..бих искала да вляза в фб групата

# 129
Здравейте, записвам се и аз, защото много ми се иска да споделя новината с някого, защото над година чакахме този момент, но с ММ решихме да изчакаме преди да казваме.

С нередовен и дълъг цикъл съм, над 35 дни, последна менструация на 05.08., но по-късна ову (около 30-ти, 31-ви). Пуснах кръвен тест и тази сутрин бях на първи преглед. Докторът видя жълтъче и каза, че всичко се развива нормално. Според цикъла съм в 8-ма седмица, но реално иска малко по-напред да измери плода и да определи с точност, защото по-скоро отговаря на 6-та. След две седмици ме вика пак. Отидох при въпросния доктор след много препоръки от мои познати, но съвсем не ми хареса. Не изслушва, припрян е, реагира остро, когато задавах въпроси. Първа бременност ми е и не искам да взимам цялата информация от интернет, иска ми се този, който ще ме следи, поне да изслушва и да дава насоки. Той по-скоро очакваше да знам какво означава всичко, което ми казва, да не задавам въпроси и само да кимам. Когато исках да попитам за лекарства, които взимам за щитовидната жлеза, той ме сряза с изречението "Сега аз задавам въпросите". За мен все пак най-важното е всичко да бъде наред и бременността да се развива нормално, ще изтърпя всякакво отношение, каквото е нужно, но ми е интересно как е при вас - държат ли се лекарите така, сякаш очакват вие да знаете всичко и да сте запознати почти колкото тях?

Лека бременност желая на всички вас!

От къде сте? При кой доктор бяхте на преглед?
Аз също обиколих доста лекари преди да си избера, някои бяха доста изперкали вече, колкото и да си разбират от работата гледат просто набързо набързо и следващия…

Здравейте, мили дами и аз искам да се запиша в групата за бъдещи мами.Бях по- рано през семтември на преглед,но докторката ми каза ,че е рано в 5 г.с евентуално и не се вижда нищо освен ,някакво като разлято сакче и киста на жълтото тяло.Сега през октомври ще съм отново на преглед при друг доктор .Като по мои сметки трябва да съм към края на 7-8 г.с и дано да се види и всичко да е наред ..бих искала да вляза в фб групата

При мен в 5гс+4дни се видя вече ембрион, а седмица по-късно и сърдечен ритъм

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 15:15 от ni_5201

# 130
Здравейте Мимичета, Радвам се за вас, сега да се включа и аз, на2 Инвитро съм с няколко трансфера до 5,6 гс, не ми се  развиваше плода, нямаше сърдечна дейност😏,  сега съм отново след Трансфер 5ден чакам на 6 Октомври ЧХГ, надявам се стискам палци да е положителен кръвния тест!
Нямам симптоми все още, може би е рано но ас нямам търпение! 🍀🍀🍀

# 131
Накратко последна менструаци на 07.08.
Имам един мисет преди няколко години и предполагам че този път всичко ще е наред. На 20 бяхме на преглед и чухме сърцичето и плода ( поне за момента)отговаря на гестационната седмица която и аз изчислявам.
 Може ли да ме включите във групата
Пс: мъчат ли Ви киселини и как се справяте със тях
Заповядайте майчета да видим колко ще се съберем 🙂
Има фейсбук група пишете да ви включа 🙂

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:49 от g_t_i

# 132
Добро утро ☺
Мен нещо не ме подмина настинката и 3-4 дена бях на чайове и яко лимони с мед. Не съм имала температура, ама ми беше отпаднало и кихах доста. Та, пазете, че времето е много шантаво.
Аз другата седмица на 8.10 ще правя прена тест на Vision, някой спрял ли се е на тях ? Една приятелка прави там и цена качество май е най-добре, там за броя показатели, които изследват. И до седмица излизат резултатите, което е ок.
Отделно, имам да пускам 4 кръвни изследвания, но изчаквах да се пооправя от настинката и тях ги отложих за следващата седмицата. Иначе аз още съм си с целодневно гадене и повръщане само сутрин за сега🥲 Силно се надява с края на този 3ти месец да спрат и тези неразположения 😄

# 133
Здравейте, надявам се при всички да е всичко наред, аз се включвам с хиперемезис гравидарум и вече не издържам психически, лежах в болница, от сутрин до вечер повръщам и силно се надявам да отшуми скоро.. Изписаха ми ректални свещички - вомакур и искам да попитам, ако има някой, който ги е ползвал да изкаже мнение.. 🫶🏻

# 134
Здравейте, надявам се при всички да е всичко наред, аз се включвам с хиперемезис гравидарум и вече не издържам психически, лежах в болница, от сутрин до вечер повръщам и силно се надявам да отшуми скоро.. Изписаха ми ректални свещички - вомакур и искам да попитам, ако има някой, който ги е ползвал да изкаже мнение.. 🫶🏻
На мен с предишната бременност нищо не ми помагаше, за съжаление. Пробвах и тези свещички, но ми бяха неприятни и нямаше и подобрение, така че на третия ден се отказах от тях. Пих Деган, слагаха ми и мускулно/ подкожно (не си спомням с точност) пак Деган, пих Вомитусхил капки и нищо. Леко облекчение имах само от таблетки за смучене Емил, газирана вода с лимон и най-вече сутрин с отварянето на очите да хапна нещо - бисквитка обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт