Майки на бебчета родени през август 2025 ТЕМА 3

• 3 447
  • 145
  •   1
Отговори
# 135
Нормално е, понякога и при мен става, особено като бързам😄

# 136
  • Бургас
Понякога цедя, друг път се наспивам.Казала съм си, че този път няма да кърмя на всяка цена.Лично на мен ми тежеше с баткото все се съобразявах когато излизам да е за 3 часа или поне да им подсигуря кърма.Сега до когато имам добре дошло после ще мина на АМ тъкмо ще е и по-голям и бабите ще могат да се включат активно.
Вчера ми казаха за някакъв нов куул пач които при висока температура си менял цветът и отпускал до 8 часа.Ние не сме му сложили ваксината все още защото има някакво хъркане и педито искаше да пуснем назален секрет.Той пък го чакахме 4 дена.В крайна сметка излезе чист и май ще се окаже, че има тих рефлукс и връща през носа.

# 137
А като му правя от другото, докато го заместя, дали да му слагам малко повече мляко да е по-гъсто?

# 138
За това се консултирай с педиатърката.
При нас мислихме за смяна на млякото заради абкм, гастро каза с безмлечна оризова каша, едната педиатърка предложи например 3 лъжички от новото и 1 лъжичка от АР. Но така или иначе не съм го сменяла. Има и сгъстители, които са с Рожков, но няма в България. Намерих един сайт с внос, но ми изпратиха грешна пратка и го приех за знак, да не сменям млякото🤣  в амазон има и само сгъстители. Ако ти се занимава питай така. То разликата между АР и другите е повече откъм сгъстителя.

# 139
Ще си действам както ми е казала. Нали уж за това са доктори, да решават... А да ви попитам каква антирефлуксна възглавничка ползвате и трябва ли да взема и за количката?

# 140
Момичета, мина нашата ваксинка и детето не плака толкова, колкото аз очаквах Sweat Smile Педи ми каза да му сложа куул пач вкъщи, но аз понеже си носех в раницата и директно му го лепнах. След 3-4 часа трябвало нов да се лепне. Каза че може да вдигне температура 37 и малко, особено вечерта, но каза че е нормална реакция от ваксината. Някои давали панадол, други не, общо взето както преценим.

Иначе го измериха 5.600 и 59см. Педи каза, че се е оял Satisfied Миналия месец беше 3.900, роди се 2.540. Аз толкова се обвинявах в края на бременността, че кръвното ми е високо (въпреки че беше високо именно заради самата бременност) и заради него детето не наддава хубаво, а сега си хапва и е голямо момче Smile

# 141
А дали като има този тих рефлукс мога са му давам омнибиотик панда? Вчера забравих да попитам , а нашата педиатърка ни го изписа преди да разбере, че е с тих рефлук...

# 142
ni.tray уау бравоо🤗
Нашата се роди 3.890 и сега е с точно 2 кг повече за 2 месеца и педи също каза че доста добре се храни, чак намекна, че е много.🤗
Стискаме палчета нощта да е спокойна и с нормални температури🫶❤️🍀

# 143
Омнибиотика може да подобри и чревните неразположения. Уж го дават като най-добрия пробиотик.
Антирефлуксната ни е голяма, за кошарата (60/120 е кошарата) и надига цялата страна на леглото, под матрака я сложихме.

# 144
Те май всички антирефлуксни се слагат под матрачето, целта е самата повърхност за спане да стане на 15 градуса наклон. Забелязах че зимния кош на нашата количка Сайбекс балиос е по принцип под лек наклон може би 10-15 градуса явно точно с тази цел.🤗 Не знам други колички така ли са..

# 145
Моята не е, но не сме слагали на нея иначе може да се сложи нещо да повдига. Гнездото е антирефлукс обаче (голяма гад е тоя дунапрен като го вкарвам и вадя )

Общи условия

Активация на акаунт