За сутринта - преди месец спях с нея и спяхме някъде до толкова. Но това беше, когато имаше нощни хранения. В един момент реших да й следя дремките и се отказах😀 ако има нужда да спи-спи, ако не й се спи се занимаваме с нещо. Ако се превъзбуди тогава я приспивам, като това включва биберон и погалване по главата. Не следя в момента нищо, освен горе долу да не спи повече от два часа на дрямка през деня, а вечер примерно час преди последното хранене (20:00-21:00) я будя и я поразсънвам и започваме с активни гимнастики и игри. Ако не е спала много през деня я оставям да дремне малко. (15-20 мин). После са игрите, забелязах, че много добре й действа ритането с крака - активната гимнастика едната е с бутони, които издават звуци, тя като ги чуе и се сцепва от ритане. После топла вана като пак я оставям и там да шляпа. Накрая я храня и я оставям в леглото. Понякога заспива бързо, понякога има нужда от повече присъствие. Снощи сигурно два часа си говореше сама, това й е умението от два дни и й беше по-интересно😀
Какви занимавки имате за деня? Изморяваш ли я достатъчно?
Пробвай с мелодийки или бял шум както казаха в другата тема, при моята белия шум не помага, но от камерата има едни мелодийки и й ги пускаме вечер.
Въртележката над леглото я пускаме през деня, за да не я превъзбудим.
През деня гледам да са махнати завесите и да влиза светлина, вечер обратното -на затъмнено, гледаме да й говорим нежно, да не я разсънваме.
на 3 месеца...
Не мога без чувалче, защото той супер много се върти и постоянно е отвит.
Мъника не е вече толкова малък, защото днес го измериха 64см и 7.300кг
Направо ви казвам ахнах
Аз на дължина очаквах да е повечко, на кг една идея по-малко, но не се оплаквам, расте детето
Педи му казва шишко 
Някой има ли опит с това и какво мислите. Аз, от малкото, което знам, малко се притеснявам от риска за задавяне (въпреки че четох, че при правилно прилагане на този метод, риска не е по-голям отколкото при захранване с пюрета), но в същото време ми се стори интересно това, че идеята е да се развиват самостоятелност, координация и интерес към храната, също и че има по-малка вероятност за злоядо дете.