Банята - тема 50

• 7 452
  • 249
  •   1
Отговори
# 240
Аз писах нещо за показаната баня, но по някаква причина изчезна.

На мен също ми харесва. Прилича ми на испански/мексикански дизайн. Теракота, охра, горчица и подобни цветове. Като пустинята, Невада, Аризона, такива асоциации ми създава. В съчетание с черната "арматура" за е перфектно. На фона на преобладаващите бяло-скандинавски и мраморно-дървесни бани това е много приятна изненада за мен.
И така в душ-зоната ми харесва. Дори бих искала декорните плочки да са на цяла стена, освен ако заради релефа, се налага зад тоалетната да са гладки плочки. Бих искала таванът да е по-светъл.

Бих помислила над предложението на Драго, тя има голям опит с ремонти на бани и съветите й са много практични и разумни.

# 241
Благодаря много на всички за насоките!
Наистина се сменя цвета от визуализацията, реалният е много светъл, Icon Natural на Baldocer. Доста е релефна дори гладката им плочка и се чудя дали да не я сменим с нещо по-гладко в подобен стил.
Ще разширим душ-зоната, и аз си го мислех, просто сега сме в много, много малка баня и всичко ми се вижда ок Simple Smile

Драго, благодаря за идеята за тоалетна, ще коментираме с майстора, но честно казано съм скептична към изпълнението, та не знам дали ми се рискува...

# 242
Много харесвам тези плочки! Ние имаме баня с Cifre Kone Glaciar Mate. Много е голяма приликата между двете серии. Успех с ремонта!

# 243
  • Варна
Здравейте, има ли някой отзиви за MarinchevTiling за Варна?

# 244
Здравейте, има ли някой отзиви за MarinchevTiling за Варна?

Lady April по спомен, но нямаше време да го чака, за да ѝ прави баните. Иначе по това, което публикува в интернет и обяснява е топ.

# 245
  • Варна
Dido4ka, майстор за пример е. Дано все повече такива като него. Но ми каза, че може да поеме моя дом след 2 години. Rolling EyesWeary Пробвай си късмета, току-виж има дупка в графика.

# 246
  • Варна
Благодаря

# 247
Искам да сложа закачалки в банята, но със лепене, а не с пробиване. Можете ли да кажете от кои марки аксесоари сте доволни.

# 248
  • София
Аз си взех от алито и са супер 😉
https://www.aliexpress.com/item/1005006920212087.html нсшите са от този тип.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 09:14 от Angel_Dust

# 249
  • София
dobrata feia, от тези на Икеа.

Общи условия

Активация на акаунт