Гадния период в годината

• 7 384
  • 146
  •   1
Отговори
# 45
  • София
На мен септември ми е и така, и онака. Много натоварен, имало е и хубаво, и лошо, но като общо го свързвам с тръгване на нещата след летния застой.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 14:24 от Rockstar

# 46
Преди и след ученически ваканции. Все някакви тъпизми измислят даскалите и развалят на хората почивките.

# 47
Моят шибан ден е събота. Всяка шибана събота ставам с нагласа, че днес ще е различна събота, няма да се развали всичко, няма да има счупени неща и кофти случки - еми - има. Всяка шибана събота, дори в онези, които съм забравила, че е събота, винаги нещо скапва кардинално деня.
Имало е съботи, в които съм била позитивна, негативна, неотразяваща, НО винаги е било ужасен ден.
Утре е събота.
Нямам право да не ставам от леглото.
Старая се да я “напълня” с позитивна енергия, белким някой ден събота стане поредния нормален ден.

# 48
Обективно лоши неща най-често ми се случват от втората половина на февруари до първата половина на април.

# 49
Само 1 месец в годината? Аматьори! Grinning
Аз имам такива дни от седмицата.

# 50
И аз нямах предвид депресии или лоши настроения, а генерални и кардинални събития.
Не съм фаталист и лигла също.
Говоря за рязка смяна на работа, край на любов, болест-смърт, кражба и подобни.

# 51
Има такива енергийни периоди за хората. Едни ги усещат по-ясно, други не. Не е нужно да е определен месец - може да е половината от единия и половината от другия.
Според мен човек си ги носи с душата, кармата, астрологично с раждането или там каквото носи.
На всичкото отгоре на няколко години малки гадости се случва година с голяма гадория.
Например сестра ми на определена дата - операция, на следващата година друг здравословен проблем. Почнах да и правя курбан около тази дата, но пак не мирясват нещата - катастрофа и по чудо всички оцеляха без драскотина, служебен голям конфликт - обаче тя се размина между капките, други гадории. Курбан ще правя дорде съм жива, струва ми се, че помага, но не отменя негативния период. 

# 52
Нямам определени месец, в който ми се случват гадости - разпределят се равномерно през цялата година 😂 Иначе най-омразни са ми юни и юли - жега, в града просто не се диша и ме обзема една летаргия. Тогава искам да избягам, е, не на друга планета, самотен остров някъде в близост до Ледовития океан би бил идеален.

# 53
Има такива периоди.
Трябва да се работи с подсъзнанието, със спомените, ...
Имах такъв период, свързан с моето здраве- февруари. Но се счупи, като разбрах някои неща, поработих над себе си.
Имам такъв период , свързан с финанси- от септември до ноември трябва да внимавам във финансов аспект.
......
Всичко е опитност.
Мисля, че трябва да се  намери какъв е модела, защо те засяга това, промени си вътрешната нагласа, а и в крайна сметка - ако се съпротивляваш, повече се засилва.

# 54
Ооо, LordOzzy,  точно от тези думи сякаш имах нужда към момента - ,,ако се съпротивляваш, повече се засилва". Благодаря!

# 55
Нямам такива периоди.
Имам прекрасни периоди - лятото, Коледа, пролетта. Есента ми е ОК, минава бързо покрай тръгването на градина, вируси, да купувам нови дрехи, подготовка за Коледа. Най-якото време след лятото разбира се. ...Януари и февруари само са ми малко депресиращи, ама гледам да не се филмирам и съм в очакване на пролетта. И като знам, че после идва лятото и се кефя. И те така..

# 56
Имах такива периоди през годините и за мен беше септември и декември.
С времето се успокоиха нещата, но мислех, че съм само аз. Едно особено усещане има точно в тези ми периоди и както каза ти със свит корем.

# 57
Най-мразя Декември и Коледната еуфория. Лудница по магазините, търапана, търси и получавай ненужни безмислени подаръци. От 4-5 години се събираме семейно на хотел, родихме се!
Мразя и август, градът е пълен с курортисти, а аз съм зарита от работа. Гъмжилник, коли, няма място по заведения, паркинги, плаж.Simple Smile

# 58
  • Mediterraneo
Няма как септември да не е най- черният месец за мен- през този месец загубих син и баща. Каквото и хубаво да ми е носил през годините, за мен винаги ще бъде черен, особено в първата му половина.

# 59
  • София
Съжалявам, Тарталета.

И при мен като Цветето катаклизмите се въртят все около рождения ми ден. Може би защото си го обичам и планирам, радвам се и изведнъж - бам. Имам чувството, че винаги така става, като се отпусна.

А като усещане за мен лично си - ранна пролет. Хората се разбуждат, птичките цвърчат, всички са пренавити и това някак ме натоварва и натиска с очаквания и аз да съм така. Първо мислех, че е депресивно състояние, което се изостря, но пък есента ми е като манна небесна. Тихо, спокойно, не е прекалено студено и можеш да се разхождаш. Та стигнах до извода, че шумът ми идва в повече.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 20:22 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт