Развод или не - има ли шанс за "прераждане" на отношенията?

• 12 744
  • 503
  •   1
Отговори
# 60
Значи Вие приемате мъжа ви да кръсти детето както ТОЙ реши, без да вземе под внимание мнението ви?

# 61
  • Melmak
Никой не я съди за това, че не е кръстила детето на свекър си. Коментираме, че човек трябва да е наясно как в семейството не може да се решава еднолично.
Авторката като ги е видяла тия негови консервативни разбирания, проблемен характер, голямо его, защо 10 години мълча, че и забременя?

# 62
  • На изток от Ада
Защо , защо ?
Свършило. Вероятно се е надявала да се промени.

# 63
Ама и ти май не му отстъпваш. Във всичките ти мнения не пропускаш да го очерниш като егоист и скандалджия, а ти си най-компромисната, въпреки, че активно участваш в скандалите и все трябва да става на твоето.

# 64
  • София
Сериозно ли той още на Коледа е обидил вашите, а ти чакаш и се надяваш изведнъж да се превъзпита?
Какъв пример ще даде той на детето?
Майка му не ти говори от 2 месеца, той от почти година не говори с вашите, помежду си не общувате. Ти сигурна ли си, че сте нещо повече от неприятни съквартиранти?

# 65
  • Пловдив
Майка му не ти говори от 2 месеца, той от почти година не говори с вашите, помежду си не общувате. Ти сигурна ли си, че сте нещо повече от неприятни съквартиранти?

И секс няма .....😐

# 66
Мачът е свирен. Като бивши ще имате по-добри отношения или никакви (което пак е много по-добре), Не изчетох всичко, но се потиснах. И много родители в тая конфигурация... имена, пък кой какво защо казал, пък не поздравил вашите, а те душици, търсят път към него, а той звяр... да ти кажа хич не сте добре. Шанс не виждам. И родителите са ви много на главата, което е съвсем още по-зле.

Хубавото е, че според мен по-зле няма да става и имате шанс за добро бъдеще. (ама поотделно)

# 67
Смяташ ли, че ако бяхте кръстили детето както той иска, отношенията ви щяха да са по-добри?

# 68
Едва ли. Пак щяха да са ревове, обвинения, жената би се чувствала кофти с натрапеното име. Не е писано според мен тук. И много тежки са отношенията, не като на двама млади.

# 69
Жертвала? Ами, да не си се жертвала, ето затова и неговото отношение е такова - като към жена, която се оплаква от положението си. Жертвала си се, следователно можеш да вземаш еднолични решения, на което той се противопоставя, естествено. Подходът ти определя и резултатите. Наистина - един дол дренки сте и двамата.
Т.е. е трябвало да приеме неговото еднолично решение и тогава всичко щеше да е наред?

И на свекъра да го бяха кръстили, фактът, че за бащата няма друг приемлив вариант, освен сам да даде и трите имена на детето им + аресивните изблици, са достатъчна причина да помисли за сигурността на детето - и физическа, и психическа.

Не, не е трябвало. Откъде да знам аз какво е трябвало, това не е моята ситуация. Няма значение вече какво е трябвало. Значение има само това, че тя страда от собствените си представи за отношения.

# 70
  • Далечният изток
Авторката ако не е попадала на темата за невъзможните хора тук във форума, да я намери и да започва да я чете от самото ѝ начало. Поне ще разбере, че с времето ще става по-зле. Оправия няма да има.
Оправията е да се сложи край на отношенията, иначе и без кристално кълбо знам какво ще става...

# 71
Няма прераждане в отношенията, ако няма желание  И  от двете страни.

# 72
Изобщо няма прераждане от един момент нататък.

# 73
  • София /Абсурдистан
Цупондри се, вилнее и троши, предпочита компанията на приятелчетата си, държи се неуважително… чакаш и да те опердаши ли, за да си тръгнеш от него?

# 74
Какъв е този индивид, който зачерква детето си , защото не се казва на тате?! Или е недоряслък или с ниско IQ, от малцинствата ли е, звучи ми безумно.

Общи условия

Активация на акаунт