Подготовка за малкия човек - тема 30

• 30 663
  • 788
  •   2
Отговори
# 750
На мен лекциите много ми помогнаха да знам какво ме очаква, как да подходя в някои ситуации и кога да потърся помощ. Да с кърменето не се справих, но пак опитах различни неща. И аз препоръчвам събития за бременни или webinar-и.

# 751
Ася Демирева предполагам я препоръчвате тези с опит?

# 752
Благодаря за отговорите и мненията! Аз също слушам книгата на Хедра в момента, гледах лекции с Ася Демирева, ходих на живо на лекции, не знам какво ще запомня и доколко ще ми помогне. Първо дете ще ми е и всичко ми е сюрреалистично. Надявам се да раждам със Зебрите, които имат консултант по кърмене в екипа и там да ми помогнат. Затова и се чудя как би могла да ми помогне консултация за кърмене сега, като няма бебе.. пак не знам какво ще запомня и какво ще мога да приложа като се роди малкото

# 753
Със сигурност сухата теория не е достатъчна, както и консултацията преди бебето, но дават основа. Аз иначе слушам книги, но като е с цел осмисляне, разбиране и запомняне на инфо, чета и водя бележки, това ми помага да знам, че съм разбрала и запомнила максимално. И се надявам реално вече да просветнат нещата с появата на бебето, а и ще имам бележките и книгата до мен за референция.

# 754
То като се появи проблем обикновено вече няма време за четене. Най-добре да си подложите от сега, защото после трябва директно консултант да се търси, а не тепърва да се купуват лекции и книги.

# 755
Как смогвате с четене и курсовете и работа? Аз някак в момента се опитва да смогна да оцелея 😂 Излизам към 8 и 30 и се прибирам пак към толкова, готвя нещо за хапване и след това вече съм труп... Впечатлена съм от силите ви, със сигурност не съм единствената, която работи.
Кога започнахте с подготовката? Дали ще е добре да се захвана, след като изляза по майчинство, или ще е късно? Тогава поне ще имам време.

# 756
И аз работех, но събота и неделя отделях време за събития и webinar-и. Особено зимата нямаше какво друго да правя в почивните дни. И без това бързо се уморявах от ходене.

# 757
Как смогвате с четене и курсовете и работа? Аз някак в момента се опитва да смогна да оцелея 😂 Излизам към 8 и 30 и се прибирам пак към толкова, готвя нещо за хапване и след това вече съм труп... Впечатлена съм от силите ви, със сигурност не съм единствената, която работи.
Кога започнахте с подготовката? Дали ще е добре да се захвана, след като изляза по майчинство, или ще е късно? Тогава поне ще имам време.
Аз не съм се и разбързала. Тепърва вчера поръчах един козметичен козметичен комплект и един крем против подсичане.
Все още работя и мисля февруари да накупя всичко. Simple Smile С термин края на март съм.
Книгата на Хедра я слушам в Сторител, докато работя на слушалки.

# 758
Ама то пък едни курсове... Като че ядрена физика ще се преподава.

# 759
И уебинарите и книгата на Хедра слушах докато готвя вечер или докато чистя и на път от и за работа. Не съм сядала да чета или записвам 🤗
Книгата е 410 страници, абсурд да ми беше останало време да я прочета, но на аудио влиза лесно. А и първите глави са основно предимствата на кърменето. Действа като хубав настрой медитация за мамите, които се колебаят или страхуват.🤗

# 760
Здравейте! Разглеждам сгъваемите вани от този вид и се чудя до колко големи бебета може да се ползват?
Примерно ще издържи ли до годинката като кг и размери на бебе?
https://www.ozone.bg/product/vana-s-mrezha-i-stoyka-malibu-78sm-bezh/

# 761
Да, ние сме с такава при бабата. След годинка и 2/3 месеца когато детето стана стабилно вече не я ползвахме, защото банята е сравнително малка и не ми се разпъваше и сгъваше за 5 минутно къпане.

# 762
Момичета, кой беше доволен от креватче на Икеа? Стабилно ли е, ако едната страна се демонтира, за да се допре до родителската спалня?

# 763
А аз искам да питам за препоръка за преносима кошара.
Нещо по средата, да не е най-евтиното, но и не най-скъпото.
А ако в момента и намалена още по-добре Simple Smile

# 764
А аз искам да питам за препоръка за преносима кошара.
Нещо по средата, да не е най-евтиното, но и не най-скъпото.
А ако в момента и намалена още по-добре Simple Smile
Ние използваме тази.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт