Подготовка за малкия човек - тема 30

• 30 663
  • 788
  •   2
Отговори
# 765
  • София
Аз книгата на Хедра я прегледах като бременна, гледах и клипчетата на Елена Василева ,които много ми помогнаха.В последствие при възникнали проблем си препрочитах определени неща от книгата.
 От консултант с лична консултация вече има нужда ако има наличен проблем според мен.

Момичета, кой беше доволен от креватче на Икеа? Стабилно ли е, ако едната страна се демонтира, за да се допре до родителската спалня?
Кой модел визираш?

# 766
Аз книгата на Хедра я прегледах като бременна, гледах и клипчетата на Елена Василева ,които много ми помогнаха.В последствие при възникнали проблем си препрочитах определени неща от книгата.
 От консултант с лична консултация вече има нужда ако има наличен проблем според мен.

Момичета, кой беше доволен от креватче на Икеа? Стабилно ли е, ако едната страна се демонтира, за да се допре до родителската спалня?
Кой модел визираш?
https://www.ikea.bg/products/sundvik-bebeshko-krevatche-60x120-sm-byalo/00248567/
Ето този🤗

# 767
Аз съм с другия модел кошара от икеа (sniglar) и съм супер доволна. Може да се сваля едната преграда и да се долепя до леглото. Ние така и не го направихме, но със следващото дете живот и здраве определено ще процедираме така Smile

За сгъваема/преносима кошара наскоро питах и момичетата ми препоръчаха Lorelli up and down, kikkaboo milky way и на Chipolino някакъв модел (не помня точно кой, има го няколко страници назад). Взех на lorelli up and down за 120лв от озон, както и сгъваем матрак (също от озон) за 60лв и съм доволна. Кошарата е доста стабилна, хубава, на детето му е удобно в нея, така че аз също я препоръчвам.

# 768
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0BWFRQSFH/ref=ox_sc_act_image_1?s … WKAKR8XB7XF&psc=1
Момичета, моля за коментар как ви се струва цената?

# 769
Нямам представа помпата дали е добра, понеже аз ползвах на медела ръчната, но цената е изгодна

# 770
Аз имам такава помпа, не е лоша. Скърца при работа и ръката се изморява от движението, та не става за постоянно ползване от тази гледна точка. Аз количества нямам и никоя помпа или сучене не може да промени това, но я бях дала на приятелка за пътуване без бебето и тя каза, че е изкарала много кърма, като не ползваше помпа попринцип. Завива се директно към шишетата на марката и е много удобно да се завърти биберона отгоре и да се даде, без да прехвърляш.

# 771
  • София
Ние сме с този https://www.ikea.bg/products/smagora-bebeshko-krevatche/50461230/
и няма как да се махне решетката само от едната страна, освен това на най-силната част е доста под нивото на спалнята, а на горната -над.
Разбирам каква е идеята, и аз си го мислех, ама не става ... поне с нашия модел.

# 772
Ползвали ли сте анатомично гнездо Red castle - cocoonbaby
Заслужава ли си парите?
Уж намалявало рефлукса, стряскането от рефлекса на Моро и спяло по спокойно бебето.
Но ми се вижда доста пари

# 773
Ние имаме и сме много доволни. Взехме го ново, но го виждаме и втора употреба често по разни групи.
Много е стабилно и спи доволен вътре.

# 774
Моля, пуснете нова тема.

# 775
Моля за мнение за количката или поне нещо общо за марката ако не ви е позната:
https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-3v1-ele … -rama-kkel0211wsl

# 776
Мами,здравейте.
Първа бременост ми е. Терминът ми е на 9.04.2026. Бих искала да питам мамите родили в този период какво сте взели за изписването като дрехи? Не ми се иска да е комплект ,а аз да си го направя. Също ме вълнува предвид месеца дали ще е нужно спалното чувалче да е с ръкави?
Колко и какви дрехи ще са ми нужни в началото без да прекалявам и да се презапасявам?
Мисля да взема 2 вида биберони на 2те по-известни марки,но се колебая (виждам ,че имат каучукови и силиконови).Колкото повече чета,толкова повече се обърквам кое ще е по-добро.
Благодаря предварително на отзовават се! ❤️❤️❤️

# 777
Аз за дрехи мога да препоръчам по десетина дрешки от вид да вземете, защото бързо ще ги износи. За декемврийско бебе аз взех 10 бодита, 10 гащеризончета. Ръкавички и терлички също препоръчвам, защото моят син се дере зверски. Терлички аз лично откривам много трудно - ако някой знае онлайн от къде мога да купя ще се радвам.

За шишетата аз препоръчвам Nuk Perfect Match. Не ми прави проблем с кърменето, имат и дупчица през която да излиза въздух. В интерес на истината съм много доволна от марката. Други, които не харесахме са на ДМ и Canpol. Залъгалките му са отново Nuk, mommy feel. Само тях харесва. Имам на ДМ, на Tommie Tippie, но не ги харесва и това е.

# 778
Аз за дрехи мога да препоръчам по десетина дрешки от вид да вземете, защото бързо ще ги износи. За декемврийско бебе аз взех 10 бодита, 10 гащеризончета. Ръкавички и терлички също препоръчвам, защото моят син се дере зверски. Терлички аз лично откривам много трудно - ако някой знае онлайн от къде мога да купя ще се радвам.

За шишетата аз препоръчвам Nuk Perfect Match. Не ми прави проблем с кърменето, имат и дупчица през която да излиза въздух. В интерес на истината съм много доволна от марката. Други, които не харесахме са на ДМ и Canpol. Залъгалките му са отново Nuk, mommy feel. Само тях харесва. Имам на ДМ, на Tommie Tippie, но не ги харесва и това е.
Тези памучните терлички ли? Аз също видях само в сайта на Косара, имаше мисля и плетени, много сладки.

# 779
В Точици има, така съобщих на бащата какъв ще е полът Simple Smile И във Вис виталис гледам, че има.

Общи условия

Активация на акаунт