Ако имахте възможност, как бихте избрали да се казвате

• 6 038
  • 155
  •   1
Отговори
# 150
На български двусъставните имена звучат тромаво. Друго си е да кажеш Тийгардън (Чаена градина). Laughing След малко по ТВ Пикбокс ще пуснат крими сеирала "Мистериите на Аурора Тийгардън".

# 151
  • София
А, и тези двусъставните английски фамилии са комични - мост-вода, мосто-град, гредоред 🤣

# 152
Аз бях чела в една книга за нумерология, че по-дългите имена са с по-силна енергия. Затова е добре децата да се кръщават с по-длъжки имена. Моето дете е с по-дълго и двусъставно име. И е доста обмислено като букви, звуци и значение. Искахме да е с определени букви и звуци, защото тези се повтарят в семейството ни като първи. И пред опцията да е поредният Алекс или Виктор, преценихме че има друго, далеч по-благозвучно име, което ни е симпатично, свързваме го с хубави и надарени хора, та така...

# 153
Аз съм почитател на двусъставните имена. Дори и за себе си предпочитам да съм Станислава, Светослава или Станимира отколкото Стойка или Станка. През 30 -те и 40те години може да са били ок, но сега поне на мен не ми допадат.

# 154
Моите деца са Алекс и Виктория   Joy всеки път като ги викам се кефя ,харесват ми много имената им ,харесвам ги и на децата си и децата ми ги харесват. Не съм ги мислила и не съм ги свързвала с нищо ,на никого не са кръстени -простите и първосигнални решения -харесва ми ,не ми харесва работят най-добре за мен.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 16:43 от No_frame bitch

# 155
  • Обран бостан ;)
А вие се казвате може би Вселена?
Мис Вселена Wink

Общи условия

Активация на акаунт