"Родила е N деца, а не и личи"?

• 3 799
  • 139
  •   7
Отговори
# 135
  • Пловдив
Никой не е казвал, че нямат мъже и не раждат деца Grinning
Казвам, че лъжат. Никой дебел, повтарям, никой дебел не обича факта, че е дебел. Всеки иска да е слаб, да се чувства добре, да не му се трият бедрата, да не му се получават пъпки, рани, протривания. Това нещо боли всеки ден.
Който не е бил с много кила не знае.
Но да, има такива свикват. Но не се обичат. Но пляскат как се приемали каквито са. Абе хубаво лъжат другите, комплекси, срам, ама лъжат себе си.
Не е вярно. Зависи до колко килограма. Аз като качих над 100 кг почнах да се притеснявам, основно здравословно. На 75 -80 кг - харесвах се, отиваха ми, но пак съм била дебела според форумните критерии. На 168 см ръст.

80 кг на нищо не ми пречеха, нито пъпки, нито рани, нито протривания - абе какви са тези неща, аз и на 105 кг ги нямах?!?!

# 136
Ето нагледен пример за това. Ако не се отвори от маркираното от 2.48почва някъде 1 минута е.
https://youtu.be/VkgtrK1H8K4?si=UZbZDsjmsfIZbKm2&t=167s
14 дена след излизане от болницата е клечка. По нищо не и личи, 5 дена е била в болницата какво може да направи, че да отслабне за такъв кратък период. Вечерта след изписването или на другия ден отиде на дискотека на високи токчета, с това искам да кажа, че няма никакви неразположения от операцията.Питат я как го правиш-  тръгва да говори глупости, че се чувствала добре и затова и се получавали нещата. Мъжа и си казва ген е, яде като разпрана, не се съобразява какво и кога яде.

# 137
  • Банско
Моите наднормени кг след първата бременност бяха 67 кг. след втората 60кг. Висока съм 171 см. и е ужасно грозно да съм над 52 кг. Не казвам нищо за другите жени аз така си се чувствам. Да не ми личи, особенно това че нямам и една стрия, нямам черта, набръчкан корем и т.н. Обаче пък си имам целулит от тинейджър, имам плоско дупе и други кусури. Така, че дали ти личи или не че си родил или не няма значение, щом ти се приемаш.
Друго е вече мъжът как те приема. Повечето мъже искат жените им да са слаби и да не им личи след бременността. Това има как да се постигне с контрол и да не ядеш всичко, което ти се прияде докато си бременна. Аз не ядях всичко и качих при двете само по 10 кг. точно, като в началото на двете бременностти свалих 7кг. Абсолютно идентични и двата пъти. Задържах се да не ям и ето не пометнах. Има начин и не е казано, че трябва да се спукваме от хранене.
Стриите, килограмите и другите поражения скъпи жени, не се получават от бебетата а от преяждането, което си спретвате докато сте бременни. Ако не го правите, няма да има никакви поражения и 10 деца да имате!

# 138
  • София
Какъв е проблемът с токчетатащ след операция?
Аз на следващия ден след последното секцио (трето секция и пето дете на 48 навършени години тогава) бях на кафе извън болницата. Токчета не нося, но някои жени са свикнали с тях и не им пречи.
Аз никога не съм имала проблем след раждането. Кофти ми в било до момента, в който се "освободя" от тежестта.
И на сватба съм била 10-тина дни след третото раждане (първо секцио и много кофти бременност, вкл.с много кила и на легло, но се чувствах супер,че ми е олекнало от всичко в корема ми). И другите деца съм си гледала.

Понеже не знаех коя е дамата от примера, я гугълнах и в първото излязло интервю самата тя казва, че е качила по 13 кг и при двете си бременности, та надали е хич да не ѝ личи, просто не е наддала много и по природа е по-фина, а наживо не съм я виждала.
Познавам жени, които веднага след секциото се подложиха и на пластична интервенция,за да минат с една медицинска намеса и всички болки наведнъж.

# 139
Важно е да се отбележи, че повече примери от инфлуенсърското пространство са трениращи жени.  Много от тях не спират тренировките и по време на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт