"Родила е N деца, а не и личи"?

• 3 421
  • 131
  •   4
Отговори
# 120
Ама кой казва, че отслабването разкрасява или че трябва да си слаб, за да си красив?
Много жени с наднормено тегло са изключително красиви и чаровни в лицата. Харесват си се така и нямат намерение да отслабват.

Много зависи как се отслабва?
Има и нездравословно отслабване.
Това че някоя е дебела и има хубавичко лице и какво от това? Пак е дебела.
Питай мъжете.
Знаеш ли колко коментари съм им чувала отстрани.
Виж  какво сладко личице, ама колко е дебела.
И сори, но личното ми мнение е,че всеки дебел, който твърди, че се харесва дебел лъже като дрът циганин.
Тия приказки съм ги слушала от много дебелани и едновременно с това имат 10 режима, нито един не спазват, но като им  кажеш, че си свалил килограми си оцъклят очите и ти скачат с въпроса КАК.
Аха ще те набият ако не им кажеш.
Ех, пози....

Кой го твърди това?
Коментирахме дебелеенето на здрави хора.
Здрав човек няма как да дебелее от нищо.
Или яде, или седи. Или просто не е здрав.
Каква друга причина има?

Да е болен, но и да лежи и да яде само.
И това е възможно, защо не Grinning
Ама дори и здрав пак може да се напълнее.
Тялото не толерира много издевателства, писва му.

# 121
Днес някои дами из темите сте безпощадни.
😂😂
Много ме радвате.

# 122
Не знам всичко е субективно. И пълните жени си имат мъже, правят секс и раждат деца. Важно е самият ти да се чувстваш добре.

# 123
Никой не е казвал, че нямат мъже и не раждат деца Grinning
Казвам, че лъжат. Никой дебел, повтарям, никой дебел не обича факта, че е дебел. Всеки иска да е слаб, да се чувства добре, да не му се трият бедрата, да не му се получават пъпки, рани, протривания. Това нещо боли всеки ден.
Който не е бил с много кила не знае.
Но да, има такива свикват. Но не се обичат. Но пляскат как се приемали каквито са. Абе хубаво лъжат другите, комплекси, срам, ама лъжат себе си.
Не е нормално да имаш 40-50 кила да пляскаш глупости от сорта - аз чувствам отлично.
Това е физически невъзможно.
Все пак е извън нормата.
Неслучайно се наричан наднормено тегло.
Ако беше нормално, щяхме да сме по 120-150 кила всички, да ни издържат костите и да сме вечно здрави.
Иначе лошо няма човек да се приема какъвто е, но ако се приема какъвто е, ще си седи какъвто е Wink
В случая дебел.

Веднъж преди години пуша цигари навън на терасата на работа и слушам мъжките разговори отдолу пред склада.
Бъзикаха го, че си има любовница от съседната фирма. И той обяснява за жена му, че е дебела.
Секса вече е невъзможен, просто защото толкова сланини има отпред, че проникването е мега трудно. Борба е вече това, не удоволствие. Това му бяха думите. Вика - вярно, че я взеха пухкава, ама едно е 70 кг, друго е 130
Иначе си обича децата, обича жената, ама не иска да спи с нея. И отношенията са кофти.
Виждала съм я. Огромна жена наистина. Иначе много хубаво личице. И какво от това.

Една друга колежка 150 кг беше милата,  си изпусна ключовете веднъж, бая време и отне да се наведе да ги вземе. Изпоти се, зачерви се. Това 30 годишна жена. Едвам изкача стълбите. Но се обичала каквато е уж Wink

Та да, имат си семейства, имат и деца.

# 124
Не говоря за жени с наистина наднормено тегло, които трябва да отслабват. Просто има някои жени,с комплекси някакви по отношение на тялото и лицето (непроменими неща, като форма и дължина на краката примерно, или лице, което няма да стане красиво с каквито и да е интервенции), и чак прекаляват в гоненето на перфектната форма. И аз хич не си харесвам краката, и за лицето забележки имам, но знам, че каквото и да правя, няма да постигна кой знае какъв резултат. И да се наблъскам с ботокс и филъри, опъна бръчки и се докарам до 10% телесни мазнини, няма да ме вземат за Мис Свят.

# 125
Казвам, че лъжат. Никой дебел, повтарям, никой дебел не обича факта, че е дебел. Всеки иска да е слаб, да се чувства добре, да не му се трият бедрата, да не му се получават пъпки, рани, протривания. Това нещо боли всеки ден. Който не е бил с много кила не знае.
Тук съм много съгласна.

# 126
Интервенциите по лицата и тялото с операции не виждам какво общо има с темата.

# 127
Интервенциите по лицата и тялото с операции не виждам какво общо има с темата.

Имам предвид жени, които си поддържат тялото маниакално, естествено не без упражнения и диета, и съответно им боде очите и как някоя е с целулит и ѝ е увиснал задникът, нищо, че иначе е с нормални килограми, и е едва ли не фатално за здравето ѝ, че се е запуснала така.

# 128
Не съм забелязала такова нещо.
Жени, които си  подържат тялото да ти кажа нямат време да оглеждат и злословят коя има целулит и коя не.
Гледат си себе си.

# 129
Не съм забелязала такова нещо.
Жени, които си  подържат тялото да ти кажа нямат време да оглеждат и злословят коя има целулит и коя не.
Гледат си себе си.

Аз пък съм забелязала, и на живо, и тук в разни клюкарски теми като звездните компромати или за хубаво женско тяло. Ами показват някаква нормална, не била ок, много ѝ били широки капачките на колената. Показват Дара - дебела била.

# 130
Това не е злословене.
Grinning

# 131
Често се казва с някакво изумление: "родила е две / три / еди-колко си деца, а изобщо не и личи".
А на останалите по какво им личи? Като видите една жена, разпознавате ли по външния и вид дали е раждала и колко пъти?
Не ѝ личи значи, че изглежда все едно не е раждава изобщо, а реално е родила 2-3 деца. Подразбира се, че познаваш жената преди ражданията и може да забележиш евентуална разлика. Сещам се за поне 2 случая, които точно отразяват израза "не ѝ личи" (а са с по 3 деца).

Общи условия

Активация на акаунт