След развода - нов партньор

• 7 255
  • 248
  •   2
Отговори
# 135
So Lucky*, за авторката не знам, но мога да кажа за себе си. Ако не бях заживяла с мъжа ми, най-вероятно едва ли щях да срещна някой друг подходящ за съжителство. Бих си живяла и години наред със срещи за уикенда и толкова (или и без тях). Може би и да се отбива мъжът на гости за вечеря у нас най-много и толкова. Аз това и исках по принцип тогава в началото. И без мъж с децата доказано можех да си живея.

Та не мисля, че някоя жена с деца изобщо е тръгнала да заживява през месец с някого. Нали трябва първо да се харесате, после човекът наистина да има намерения за съвместен живот, и още доста неща да се напаснат. Не става с всекиго, както едва ли не си го представяте Simple Smile

Това е приложимо за градове в България, но не е сценарий двойка, живееща в мегаполис.  
Поддържането на две домакинства в някои от най-скъпите градове и няколко часа придвижване за среща може да ги затрудни сериозно тези отношения.

# 136
Истината е, че никой не знае кога, как и с кого ще се получи хубава връзка. Да се отказва шанс, само защото някои егоистични деца мислят само за собствен комфорт, значи родителят е позволил. Майката. Ах, как да има връзка, абсурд! Две деца . Я сЕди мирна там. И без това ще остарееш, пресъхнеш, ще останеш сама. Нали си ни родила да ни служиш. Какъв личен живот. Ние отлитаме, ти си стой болна и сама, да не си се разделяла с баща ни

# 137
Истината е, че никой не знае кога, как и с кого ще се получи хубава връзка. Да се отказва шанс, само защото някои егоистични деца мислят само за собствен комфорт, значи родителят е позволил. Майката. Ах, как да има връзка, абсурд! Две деца . Я сЕди мирна там. И без това ще остарееш, пресъхнеш, ще останеш сама. Нали си ни родила да ни служиш. Какъв личен живот. Ние отлитаме, ти си стой болна и сама, да не си се разделяла с баща ни
Пияна ли си или не ти стиска да посочиш кои деца имаш точно предвид?
Защото децата на авторката са на 6 и 9 и милите нямат никакви такива претенции каквито им приписваш.  Те даже не знаят, че майка им се среща с мъж.
Ма имайте смелостта това, което го прошепвате да можете да го кажете високо.

# 138
@tays
Аз не виждам някой да е написал, майката да седи сама и да няма връзка, ама добре. 😄

# 139
Пияна ли си или не ти стиска да посочиш кои деца имаш точно предвид?
Защото децата на авторката са на 6 и 9 и милите нямат никакви такива претенции каквито им приписваш.  Те даже не знаят, че майка им се среща с мъж.
Ма имайте смелостта това, което го прошепвате да можете да го кажете високо.
А защо да не разберат, че се среща с мъж. Това осъдително ли е, или невъзможно?
Какво ме нападаш мен, нито съм авторката, нито децата и.
Как Сийке, Беа е Бианка.
Имаше три деца, момчето в пубертета свекървата го обсеби, тогава пуснах тема за СРо и направо я ожалих.
Ето, Бианка има нов брак и още едно дете. Та авторката защо да чете тесногърдости.
Авторката да си направи модела, както го чувства, без да слуша селянията с морала, дето хал хабер си няма от живия живот.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 20:31 от tays

# 140
Проблемът според мен е друг - не всяка жена смята виждане инкогнито веднъж на 10 дни за връзка. Явно доста потребителки тук смятат, че това е най-правилния формат отношения ако си разведена с деца за години напред. Има жени, които не се чувстват добре е такава "връзка", това е. Но това не изключва отговорността на майката към децата и разбира се развитието трябва да е добре премислено, да е стъпка по стъпка и не със първия срещнат.

# 141
Да си седи на майчинството и въобще да не помисля за връзка.
В други теми, оооо, ще срещнеш друг. Тук- не си го срещнала, забрави.
Добре, че животът не е бг мамма

Е, как срещнала го вече, въпросът е в прибирането му. Тъй, като гледам, няма да е от тия, които чакат децата да навършат 30, за да заживеят с друг мъж, ама поне няколко месеца да си даде време, и на децата да даде, да не им дойде твърде шоково.

# 142
В момента като цяло трудно се задържат браковете. Пред много жени ще стои изборът какво да правят след развод. И наистина за всяка ситуацията е мн. различна. Дали имаш помощ от родители, какъв тип човек си,  има ли тормоз от бившия мъж и неговите близки - това са съвсем реални неща. И никой не очаква да му се случи, то просто при някои идва, при други не.

Край мен толкова приятелки са с втори брак / сериозна връзка, че отдавна не го мислим. Но като си примерно на 30 г, или с щастлив брак, трудно е да си представиш какво е това Simple Smile А то е живота, като всичко отстанало.

# 143
Какви са тези сценарии в сценария? Авторката нито живее в мегаполис, и мексиканчо, колкото и да му се ще, също не живее в мегаполис, нито до момента си е жертвала личния живот заради децата си, прясна след развод

# 144
Къде пише къде живее?
И какво променя мегаполисът?
Много учебникарски.
Ако слуша бг мамма ще стои до 50 без човек, щото децата.
Жена на 50 за нищо не става. От опит го казвам

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 21:15 от tays

# 145
Е, очевидно живее в България, където няма мегаполиси...

# 146
Очевидно жената е добре, но реши да попита в бг мамма. Ужасна грешка

# 147
  • София
Аз затова вече не питам и не разказвам. Живея си живота, балансирам някак с децата сред всички промени, които се случват ежемесечно и давам напред, пък каквото дойде.

# 148
Очевидно жената е добре, но реши да попита в бг мамма. Ужасна грешка
Да и по-добре ще бъда. Благодаря ви, четох с интерес коментарите, които написахте и съм съгласна с всичко прочетено.
Съветвам всички, които са в дилеми, без значение в какво направление са - следвайте инстинкта си, своята интуиция. Накъдето ви води!
Предвид коментарите, ще изложа само някой от тях - "авторката иска да му стегне багажа на новия и да го прибере у дома при децата", "авторката иска да натрие носа на бившия, като я види", "жалко, че децата не са толкова важни и идват след мъжа", "жената не може да се справи сама финансово и си търси провайдър", "да го прибере, и пак ще си говорим в темите за подреден живот", "той най-вероятно е прекрасен тъкмо защото не са се намесили децата, тъщите, бившите, а се виждат за готиното", "не е описано дали Ромео бърза да става пъстрок на две малки деца. Пише само, че авторката го иска.", "Градивни съвети искаш, но градивна критика не приемаш." Благодаря за коментарите и съветите на всички, но още в началото говорех просто за ЗАПОЗНАНСТВО и няма да навлизам в обяснения повече - доста не ме разбраха. Много негативизъм дами, жалко!

# 149
И затова не малка част от децата днес са “Аз”, “Аз”, “Аз”.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт