След развода - нов партньор

• 12 435
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
Истината е, че никой не знае кога, как и с кого ще се получи хубава връзка. Да се отказва шанс, само защото някои егоистични деца мислят само за собствен комфорт, значи родителят е позволил. Майката. Ах, как да има връзка, абсурд! Две деца . Я сЕди мирна там. И без това ще остарееш, пресъхнеш, ще останеш сама. Нали си ни родила да ни служиш. Какъв личен живот. Ние отлитаме, ти си стой болна и сама, да не си се разделяла с баща ни
Пияна ли си или не ти стиска да посочиш кои деца имаш точно предвид?
Защото децата на авторката са на 6 и 9 и милите нямат никакви такива претенции каквито им приписваш.  Те даже не знаят, че майка им се среща с мъж.
Ма имайте смелостта това, което го прошепвате да можете да го кажете високо.

# 136
@tays
Аз не виждам някой да е написал, майката да седи сама и да няма връзка, ама добре. 😄

# 137
Истината е, че никой не знае кога, как и с кого ще се получи хубава връзка. Да се отказва шанс, само защото някои егоистични деца мислят само за собствен комфорт, значи родителят е позволил. Майката. Ах, как да има връзка, абсурд! Две деца . Я сЕди мирна там. И без това ще остарееш, пресъхнеш, ще останеш сама. Нали си ни родила да ни служиш. Какъв личен живот. Ние отлитаме, ти си стой болна и сама, да не си се разделяла с баща ни
Пияна ли си или не ти стиска да посочиш кои деца имаш точно предвид?
Защото децата на авторката са на 6 и 9 и милите нямат никакви такива претенции каквито им приписваш.  Те даже не знаят, че майка им се среща с мъж.
Ма имайте смелостта това, което го прошепвате да можете да го кажете високо.
А защо да не разберат, че се среща с мъж. Това осъдително ли е, или невъзможно?
Какво ме нападаш мен, нито съм авторката, нито децата и.
Как Сийке, Беа е Бианка.
Имаше три деца, момчето в пубертета свекървата го обсеби, тогава пуснах тема за СРо и направо я ожалих.
Ето, Бианка има нов брак и още едно дете. Та авторката защо да чете тесногърдости.
Авторката да си направи модела, както го чувства, без да слуша селянията с морала, дето хал хабер си няма от живия живот.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 20:31 от tays

# 138
Проблемът според мен е друг - не всяка жена смята виждане инкогнито веднъж на 10 дни за връзка. Явно доста потребителки тук смятат, че това е най-правилния формат отношения ако си разведена с деца за години напред. Има жени, които не се чувстват добре е такава "връзка", това е. Но това не изключва отговорността на майката към децата и разбира се развитието трябва да е добре премислено, да е стъпка по стъпка и не със първия срещнат.

# 139
Да си седи на майчинството и въобще да не помисля за връзка.
В други теми, оооо, ще срещнеш друг. Тук- не си го срещнала, забрави.
Добре, че животът не е бг мамма

Е, как срещнала го вече, въпросът е в прибирането му. Тъй, като гледам, няма да е от тия, които чакат децата да навършат 30, за да заживеят с друг мъж, ама поне няколко месеца да си даде време, и на децата да даде, да не им дойде твърде шоково.

# 140
В момента като цяло трудно се задържат браковете. Пред много жени ще стои изборът какво да правят след развод. И наистина за всяка ситуацията е мн. различна. Дали имаш помощ от родители, какъв тип човек си,  има ли тормоз от бившия мъж и неговите близки - това са съвсем реални неща. И никой не очаква да му се случи, то просто при някои идва, при други не.

Край мен толкова приятелки са с втори брак / сериозна връзка, че отдавна не го мислим. Но като си примерно на 30 г, или с щастлив брак, трудно е да си представиш какво е това Simple Smile А то е живота, като всичко отстанало.

# 141
Какви са тези сценарии в сценария? Авторката нито живее в мегаполис, и мексиканчо, колкото и да му се ще, също не живее в мегаполис, нито до момента си е жертвала личния живот заради децата си, прясна след развод

# 142
Къде пише къде живее?
И какво променя мегаполисът?
Много учебникарски.
Ако слуша бг мамма ще стои до 50 без човек, щото децата.
Жена на 50 за нищо не става. От опит го казвам

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 21:15 от tays

# 143
Е, очевидно живее в България, където няма мегаполиси...

# 144
Очевидно жената е добре, но реши да попита в бг мамма. Ужасна грешка

# 145
  • София
Аз затова вече не питам и не разказвам. Живея си живота, балансирам някак с децата сред всички промени, които се случват ежемесечно и давам напред, пък каквото дойде.

# 146
Очевидно жената е добре, но реши да попита в бг мамма. Ужасна грешка
Да и по-добре ще бъда. Благодаря ви, четох с интерес коментарите, които написахте и съм съгласна с всичко прочетено.
Съветвам всички, които са в дилеми, без значение в какво направление са - следвайте инстинкта си, своята интуиция. Накъдето ви води!
Предвид коментарите, ще изложа само някой от тях - "авторката иска да му стегне багажа на новия и да го прибере у дома при децата", "авторката иска да натрие носа на бившия, като я види", "жалко, че децата не са толкова важни и идват след мъжа", "жената не може да се справи сама финансово и си търси провайдър", "да го прибере, и пак ще си говорим в темите за подреден живот", "той най-вероятно е прекрасен тъкмо защото не са се намесили децата, тъщите, бившите, а се виждат за готиното", "не е описано дали Ромео бърза да става пъстрок на две малки деца. Пише само, че авторката го иска.", "Градивни съвети искаш, но градивна критика не приемаш." Благодаря за коментарите и съветите на всички, но още в началото говорех просто за ЗАПОЗНАНСТВО и няма да навлизам в обяснения повече - доста не ме разбраха. Много негативизъм дами, жалко!

# 147
  • Paris, France
Скрит текст:
Къде пише къде живее?
И какво променя мегаполисът?
Много учебникарски.
Ако слуша бг мамма ще стои до 50 без човек, щото децата.
Жена на 50 за нищо не става. От опит го казвам
👍. +1. Пак от опит или дето е казал народът "Пари и п*тка не пази за старини!". Нека си ходи жената до дупка! Но да е внимателна и бавно да пристъпва към връзки и особено съжителства. Тя деца си има вече. С ергена най-много да се окаже с три деца, в преносния или прекия смисъл.

Ние не я знаем на колко е години. Може да отива към 50те, че да ги е минала, макар и да е малко вероятно. Сега раждаме късно и ако връзката се скофти, оставаме сами на кофти възраст, че и с малки деца.

В мегаполис с огромни разстояния е трудно да се поддържа връзка от тип "всеки на къщата си" ако живеят далеч един от друг. Не се виждам да посещавам мъж, който живее на час и даже половин час път с кола от дома ми и повечето ми раздели са по точно тази причина, а нямах и деца. 

vang.v, разбрахме те. Аз те съветвам да го запознаеш с децата и да излизате с тях, но без да показвате, че сте двойка. А той иска ли деца? Ти би ли имала друго дете? Питам, защото това определя имате ли бъдеще като двойка. Ако се разминавате по този параграф, не знам има ли смисъл да го запознаваш с децата.

# 148
На тридесет години съм, защо пък не още едно? Рано е още, но пък и времето е пред нас. Ще поживеем, пък ще видим Simple Smile

# 149
Влюбена ли си във въпросния мъж?

Общи условия

Активация на акаунт