След развода - нов партньор

• 11 879
  • 366
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
Е, как какво, още един аргумент в минус на нея Simple Smile
Бърди, съгласна съм с теб. Според мен, една връзка, ако я крием, просто не е връзка, ами нещо като нищо.
На същото мнение съм.
Да притичваш дискретно за секс с години, заеби.
Жените имаме нужда не само от креватни приключения, но и от присъствието на любимия до нас, отношенията се изграждат всеки ден, не почасово по график (да се изкажа и аз като Невена - от името на всички жени Joy)
Хубаво, ама как ще стане това ежедневно присъствие и изграждане на отношения всеки ден, дори и да ги запознае, ако не живеят заедно?

# 346
Със всичките си гаджета ли сте заживявали?

# 347
  • Somewhere far away
не. но с тези с които има сериозни отношения и сериозни намерения се заживява заедно рано или късно.

# 348
То тука не е проблемът да се заживее рано или късно, че има или няма деца, ами това, че се търси връзка един месец, след като е приключила старата. И то не е проблем за търсещият, а за другата страна, в случая мъжът. Лош опит съм наблюдавала, а и аз не бих и започнала каквото и да е с човек, който се е развел или е загубил дългогодишен партньор преди месец, без значение има или няма деца. Ама това не касае в случая авторката, така че...

# 349
  • София
Е как го изкара един месец? Авторката пише 3 месеца.

Освен това, ако "разведена" означава "получила документ за развод", аз моят документ го получих чак на 8.03.2024, а съм започнала делото на 11.11.22.

# 350
Е то има много неизвестни, но не пише разделена съм с мъжа ми от 2 години, но получих развод сега примерно...И два месеца да са, и три, все тая. Просто това са мои наблюдения над хора, търсеща връзка веднага след дълга такава. Другата страна е била доста ощетена и то не заради имането или не на деца. Сега тука случаят какъв е, никой не знае.

# 351
Е как го изкара един месец? Авторката пише 3 месеца.

Освен това, ако "разведена" означава "получила документ за развод", аз моят документ го получих чак на 8.03.2024, а съм започнала делото на 11.11.22.
По взаимно съгласие за детето и без спор за имот, със споразумение и малко късмет се развеждаш и за 1 месец.

# 352
  • София
Ми не съвсем, при нас почти половин година се проточи, че съда излезе в лятна ваканция и после не се спука на бърза да назначи дата за делото.

# 353
  • София
Ние пуснахме Споразумение септември 23 , делото беше 1.12 23, решението беше февруари 24, ако не се лъжа.

Все пак, след раздялата всеки човек има нужда от доста време, за да преодолее всичката горчивина и да е готов за нова връзка.
А, и "раздяла" и "развод" не са едно и също.

# 354
Така е, има хора примерно живеят разделени, с различни партньори, но не се развеждат, чисто заради икономически въпроси. В добри отношения са иначе. Но то всяка държава със законите си. В случая не е ясно каква е ситуацията, но най-вероятно до развода са си живеели заедно, понеже попита момичето, колко време след развода е добре да мине до запознанството.

# 355
Със всичките си гаджета ли сте заживявали?
Към мен ли беше въпросът? Аз не. Но не съм имала деца и съм излизала всеки ден с гаджето, за да изграждаме отношенията си, ходила съм у тях или той у нас да правим секс, на почивки и екскурзии като двойка и т.н. И очевидно не сме си изградили особено добре отношенията, защото към ден-днешен не съм с тях, а съм омъжена за мъжа, с който заживяхме още отначало.
Тъй че въпросът ми си стои - как става ежедневно присъствие и изграждане на отношения с гаджето всеки ден, ако не живеете заедно и единият има две малки деца?
Като с този въпрос не защитавам тезата, че авторката трябва да го прибира вкъщи, а просто смятам, че това е целта на запознанството и следващата й крачка.

# 356
  • София
Тук, обсъди ли се дали този човек наистина иска да заживява с авторката и да става доведен баща?
Защото май хич не е навит и го играе топло-судено..

# 357
Тук, обсъди ли се дали този човек наистина иска да заживява с авторката и да става доведен баща?
Тя самата каза, че щом питала се разбирало, че той е заинтересован да се запознаят. Освен това каза, че говори за запознанство “на този етап“.
Жената ни пуска целенасочено само някои неща и други премълчава удобно. Обаче на нас не ни е работа да ги знаем. При така зададените въпроси очаквано се получават точно такива отговори.
Е, играе го … и ние четем … пардон, ядем боМбонки Тик-так и пушим цигарки Кент 😉

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 14:57 от Di Soleil

# 358
  • София

Е това освен на боб да си го хвърлила Simple Smile

# 359
  • Варна
Аз все още съм на мнение, че той ме гори от желание. Ако имаше мерак да се запознават и да си играе на семейство, това щеше с голям кеф да бъде ясно упоменато в първия пост още. Ако не в първия, определено в следващите, за да натрие носовете авторката на скептиците.

П.п. И аз хвърлих боб.

Общи условия

Активация на акаунт