Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 3 025
  • 132
  •   6
Отговори
# 75
  • София
В моята къща - стаите са мои.
В твоята къща - стаите са твои.
Личните вещи - спрямо ситуацията.

Каква е тая сутиенена драма и какво не ти е наред?

# 76
За кръвосмешение се съмнява, намекнато е с коментара за ревността. Изобщо не се интересува кой би спал в стаята му, нищо че се е изнесъл.

Може би тя това цели с тази си постъпка да ме накара да я ревнувам. За кръвосмешение не се съмнявам,уважаема.

# 77
  • София
И ти я ревнуваш от СУТИЕН?

# 78
  • София
Т.е. ти очакваш хем да имате ваш дом, хем всеки да си има стаи и родителите да не ги ползват?
Вие с идеята да сте временно заедно ли се събирате?
В личната ѝ къща свекървата би следвало да си държи личните вещи според нейните лични предпочитания.
И даже може да не помни кога го е метнала там.

И ти я ревнуваш от СУТИЕН?

Явно от това, че му ползва леглото, което реално си е на свекърите, защото си е в тяхната къща.
Като толкова държиш на това легло, авторке, защо не сте го изнесли? Ако е лично на годеника ти и лично той си го е купил.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:59 от Fever Ray

# 79
Стига, де, не мисля, че авторката пуска теми, защото мисли за кръвосмешение. По-скоро, ѝ е станало неприятно, че свекървата ползва стаята на мъжа ѝ. Да, знам, че в нейния дом ще прави каквото иска.
Права сте. Просто ми стана неудобно защото и ние сме спали на това легло.(Моите родители никога не спят на леглото ми. Мисля,че не го правят защото им е неудобно). Предишната вечер се обади той да каже че ще ходя, много пъти съм ходила у тях. Тоест те знаеха че ще ходя. Ясно е и се знаем че аз ако влезна в тази къща освен стаята на годеника ми,кухнята и хола не влизам никъде другаде. Дори имат две тоалетни,едната от които въобще не знам.Та това което ме "притесни" е това ,че свекърва ми знае ,че ако влезна ще отида до стаята на годеника ми,защо знаейки това не си е прибрала личните вещи.

Личните й вещи са си в  личната й къща.

Дребнава си и не уважаваш личната собственост и пространство.

Когато си купиш твоя къща и свекърва ти си остави сутиена върху твоето легло, тогава ела да пуснеш тема и ще видим..

# 80
Личните й вещи са в личния й дом, ще си ги слага където иска. Изключително странно ми е да се проявява такова собственическо чувство към легло, което дори не се намира в твоят дом. Какво толкова като сте спали там, та това е просто мебел.

И аз нещо не разбирам от какво точно се предполага, че ще ревнуваш. Че си ползва собствената стая в собствения си дом и си оставя вещите където си иска?

Може би това е имал предвид годеника, като е казал, че ще ревнуваш от майка му -  не уважаваш личното пространство на хората и имаш неоправдано собственическо чувство към дома им.

# 81
Хайде сега, личните вещи си оставила на леглото му.
Дори и да е нарочно, още повече трябва да подминеш от твоя страна, да игнорираш.
Няма никакво значение дали го е оставила, въпрос на вкус и възпитание, не винаги хората го имат.
Подминаваш и не се занимаваш с глупости.
В крайна сметка тя наистина си е в тях – дали е мърла, неусетлива или го прави нарочно, за теб няма никакво значение, ако не е у вас.

# 82
Към авторката. Изчетох отговорите ви и определено смятам, че прекалявате с мнителността. Не сравнявайте вашите родители и тези на годеника ви. Радвайте се на любовта си и бъдете благодарни, че не ви се налага да живеете заедно с нечии родители.

# 83
Скрит текст:
Здравейте!Годеникът ми се премести в къщата която ще живеем в бъдеще. Преди това живееше с родителите си. Понеже всички са на работа,днес ме помолиха да отида до къщата на свекърва ми,за да взема едни документи. Снощи го накарах да се обади и да каже, че аз ще отида за документите. Отидох. Взех документа и годеникът ми ме помоли да му взема някои вещи.(Иначе щях само да отворя входната врата да взема документа от шкафа и да си тръгна) Влезнах в стаята му е какво да видя-леглото му разхвърлено и върху леглото опънат сутиен на свекърва ми. Спала е там и си е оставила бельото. Нещо не ми хареса този случай. Имат огромна спалня+дивани,а леглото на годеникът ми е малко. И след като си тръгнах в главата ми изплуваха едни думи на годеника ми:
"Майка каза,че ще ме ревнуваш от нея".Моля да ми кажете дали всичко това е нормално или не.
Майка и син са много близки, това ли е идеята на цитата? Има ли нещо което да подплъти тези думи, освен сутиена?

# 84
Скрит текст:
Здравейте!Годеникът ми се премести в къщата която ще живеем в бъдеще. Преди това живееше с родителите си. Понеже всички са на работа,днес ме помолиха да отида до къщата на свекърва ми,за да взема едни документи. Снощи го накарах да се обади и да каже, че аз ще отида за документите. Отидох. Взех документа и годеникът ми ме помоли да му взема някои вещи.(Иначе щях само да отворя входната врата да взема документа от шкафа и да си тръгна) Влезнах в стаята му е какво да видя-леглото му разхвърлено и върху леглото опънат сутиен на свекърва ми. Спала е там и си е оставила бельото. Нещо не ми хареса този случай. Имат огромна спалня+дивани,а леглото на годеникът ми е малко. И след като си тръгнах в главата ми изплуваха едни думи на годеника ми:
"Майка каза,че ще ме ревнуваш от нея".Моля да ми кажете дали всичко това е нормално или не.
Майка и син са много близки, това ли е идеята на цитата? Има ли нещо което да подплъти тези думи, освен сутиена?
Ами вероятно сутиенът е бил с подплънки 😉

# 85
Сутиена на свекървата ли е със суигурност? Да не е на някоя любовница на свекъра, а?

# 86
Oт тази тема проблем виждам едиствено, че годеникът създава интриги между майка си и жена си с необмислеми  споделянки. Майка и син и всякаква друга кофигурация, която съществува 20-30-40 години, отдавна имат отношения, които при брак/влизане на нов човек в семейството ще се наложи да се трансформират в ново качество. Не е нужно да се съдават интриги споделяйки всичко, което си говорите с мама, тате и т.н. В случая, младите ще живят отделно- какво по-хубава. Но за жалост, свекърите няма да изчезнат, а пак ще има някакви отношения, с които трябва да се жонглира.

# 87
Само сутиена да не е на годеника, все пак леглото е негово?!? Аз тогава бих се притеснила  най-много.

# 88
За кръвосмешение се съмнява, намекнато е с коментара за ревността. Изобщо не се интересува кой би спал в стаята му, нищо че се е изнесъл.

Може би тя това цели с тази си постъпка да ме накара да я ревнувам. За кръвосмешение не се съмнявам,уважаема.

Мислиш си, че майка му иска да те накара да ревнуваш със сутиенът й? Значи си по-изтрещяла от колкото индикира и първият ти пост.
Аз бих посъветвала горкият ти годеник да бяга с 200. 😬

# 89
  • София
С последния пост на авторката ми стана още по-объркано за какво е темата Joy

Общи условия

Активация на акаунт