Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 676
  • 220
  •   2
Отговори
# 75
Стартирам с чаша гореща вода с лимон и канела. Тост с авокадо и яйце, както и пилешко месо или сьомга.

# 76
Кисело мляко с овесени безглутенови ядки и тахан ми е най-любимата закуска.
Обичам и безглугенови палачинки с брашно от тапиока

# 77
Моята закуска е овесени ядки,ленено семе,малко чия,какао,малко мед и прясно мляко,приготвям я от вечерта и сутринта е готова за консумация и е много вкусна,може да се добави и половин банан по желание.

# 78
  • София
Обичам за закуска да си направя кисело мляко с овесени ядки и боровинки или банан.

# 79
Супер храната ми за свеж старт на деня е заквасена сметана, понякога гарнирана с парченца плод.
А ритуала - хубаво да се протегна след сън в леглото.

# 80
Всяка сутрин ям по една лъжица мед 🙂

# 81
Обичам да стартирам деня си с любима закуска като чия пудинг. Приготвям я от предната вечер като смесвам 1 лъжица чия семена с кокосово мляко, след което прибавям малко мед, кисело мляко и някакъв плод като боровинки или банан.

# 82
  • София, България
Обожавам домашно кисело мляко с чия, банан и мед Relaxed

# 83
Закусвам кисело мляко и овесени ядки. Преди да стана от леглото , си лежа известно време и не ставам рязко .

# 84
  • Пловдив
Кисело мляко с овесени ядки и плод + варено яйце.

# 85
Кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове.

# 86
За мен е много важно какво закусвам, това е първото нещо, което влиза в тялото ми след толкова часове на глад, и имам усещането, че най-плътно се абсорбира. Заради това гледам винаги закусвата ми да е от натурални, био храни. Дали ще е плод, или някакво чисто крекерче, понякога и филийка. Не пия кафе и това е най-голямото нещо, което правя за стомаха си сутрин!

Адаптогени приемам на хапчета, но вашия микс много ме заинтригува!

# 87
  • Враца
Ябълка, кисело мляко и мед.

# 88
Кисело мляко с висока масленост. Понякога и с плодове. 🥰

# 89
Лъжичка мед сутрин на гладно и кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове.

Общи условия

Активация на акаунт