Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 2 822
  • 267
  •   2
Отговори
# 240
  • Монтана
Кисело мляко с овесени ядки и чия.

# 241
  • Хасково
Кафе с канела.
Кисело мляко с чиято и овесени ядки и плодове.
С удоволствие бих провала супер храните!

# 242
  • Горна Оряховица
Ядково мляко, банан, спирулина, хранителна мая, ацерола- блендер - ам ам Simple Smile

# 243
  • Б
За старт на деня овесени ядки с фурми бадеми, чаша Златно мляко също (мляко с куркума, джинджифил и канела)

# 244
Обичам да закусвам ленено семе с косело мляко и един зелен чай,дават ми добър старт.

# 245
  • София
ОБичам да закусвам овесени ядки със сезонни плодове и ядки.

# 246
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Чаша зелен чай или джинджифил+лимон , запечено явокадо с яйце и малко настърган кашкавал.

# 247
От доста време, сутрин на гладно приемам накисната чиа и се чувства все по-добре.

# 248
  • София
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Вода с лимон или мед: Лимоновият сок и медът могат да усилят детоксикиращите свойства на водата и да подобрят метаболизма.

# 249
Обичам да закусвам овесени ядки с кисело или прясно мляко, чиа, сурови орехи и банан или ябълка. Много вкусна, полезна и засищаща закуска!

# 250
Плодове и ядки + чай Simple Smile

# 251
За старт на деня обичам овесени ядки с кисело мляко ,чия, сурови орехи и малко канела.

# 252
Любимата ни закуска последните седмици е кисело мляко с фини овесени ядки. Към тази основа добавяме плодове, ядки, мед - всеки по вкуса си

# 253
когаро имам време си правя сутрин освен кафето и вода с лимонов сок, джинджифил и куркума. много освежаващо ми действа.

# 254
Кисело мляко,мед и овесени ядки.

Общи условия

Активация на акаунт