⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 14 683
  • 433
  •   9
Отговори
# 375
За сега няма. Въртят едно и също, интерпретирано от всяка медия по различен начин

# 376
Да не би в тази детска градина да има  обезшумена стая за мъчения ,че никой нищо не е чул и видял.

Първа група деца, всяко едно от тях може да плаче за майка си, защото се е ударило или по хиляди други причини.

# 377
  • София
Детето не е ли на 4г.?

# 378
  • Варна
Сега е на 4.

# 379
Да не би в тази детска градина да има  обезшумена стая за мъчения ,че никой нищо не е чул и видял.
Прочетох само няколко страници от темата, не мога повече  Sad
Няма ли камери в детските градини?
Ако няма защо няма????

Василев не го харесвам въобще, но за протест и граждански арест или нещо подобно ще участвам. И за тази Мариета и за противният ѝ мъж.

# 380
Ето, започват да споделят хората. Сложих го във скрит текст. 
Скрит текст:

# 381
  • Пловдив

Това означава ли,че всяка жертва ,хипотетично,обръщайки се към лекар от съдебна медицина,за освидетелстване,няма никакъв шанс пред закон и съд...
Нито означава, нито звучи, като да означава.

# 382
  • Някъде там
Скрит текст:
Само се надявам родителите които се осмеляват да споделят, да не бъдат обвинени, че си измислят.

# 383
Скрит текст:
Само се надявам родителите които се осмеляват да споделят, да не бъдат обвинени, че си измислят.
Дано. Иначе жената е доста обстоятелствена. За съжаление, детенцето й е починало.

# 384
Във фейса текат едни клипове и писания в подкрепа на госпожата. Наистина сме свободна страна, всеки вярва в каквото пожелае.
Преди време имахме ситуация с дъщеря ми, тогава на 3. Взима я баща и късно зимата чак вкъщи забелязва синина и подуване под окото. Това аз го забелязвам още с влизането вкъщи. При разпит от моя страна разбирам, че тя си играла с момиченце до нейното легло, но се удря в ръба на леглото. Силен удар, а тя плаче с цяло гърло при минимална болка. Аз я питам: ти плака ли? Тя : да, тихичко. Госпожата дойде ли при теб? Отговор: Не, тя не ме чу.
Детето ни обича градината и госпожите си, аз съм доволна като родител от тях. Но това е детска психика. Ако беше вкъщи сигурно и в съседния вход щяха да ни чуят, а там е мълчала сама и плакала.
Давам го като пример до коментара за това как никой не е чул.
Аз бях тормозена от учител в детската градина, защото не спях следобед. Всички учители ме оставяха тихо да рисувам или играя, но една въпросна стоеше до леглото ми и казваше че ще залепи очите ми. Започнах да не искам да ходя на детска градина, но и не споделях на родителите си. До момента, в който един обяд при излизане на двора избягах. Е вече след това споделих, имаше разговори с педагозите и жената вече не беше учител в моята група.

# 385
Дори и да имаше камери в градината, най-лошото се е случвало в тоалетната/банята. Там не може да има видеонаблюдение.

# 386
Няма да си правя труда да крия в спойлери тези два скрийншота. Това са единствените два коментара, които успях да намеря от родители, чиито деца също са били поверени на тази учителка през годините.

# 387

А защо да не си водят децата? Тя тази учителка е отстранена преди 10 месеца, докато тече следствието, и не е на работа там.

Доколкото разбрах от материалите, излязла е в дълъг болничен, а щом свърши той минава в полагаемия си годишен отпуск. Не е отсранена, води си се на работа.

Данданова се притесни, когато журналиста я попита щом е "отстранена" защо името и фигурира на сайта на градина ви.

# 388
  • София
Няма да си правя труда да крия в спойлери тези два скрийншота. Това са единствените два коментара, които успях да намеря от родители, чиито деца също са били поверени на тази учителка през годините.

Това се случва хора още преди 15-16г когато тя си позволява да удря деца!

# 389
Физионоимията и погледа и са точно като на сериен изнасилвач и насилник.

Общи условия

Активация на акаунт