⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 25 704
  • 712
  •   4
Отговори
# 690
Не съм гледала още. Или днес или утре.
Но ви чета.
И съм потресена от коментарите ви.
Психоложката явно е пълен боклук и като специалист и като човек си мисля.
Ама знаем, че нивото в бг не е на ниво, ма чак пък толкоз. Точен час.
Една психоложка най елементарното трябва да може да предразположи дете.
Тая не е психоложка. Разбира се не е и психопатка, а просто патка.
Родителите да съдят и директорката и всички други за клевета.
А държавата да си осъди и в Страсбург.
Натам вървят нещата.
Това дете ще завърши гимназия докато и се реши случая.

# 691
  • Другата България
Аз съм изумена от казаното, че “от полицията са казали на Афродита, че семейството са наркомани“.
Наясно съм с ефекта на малкия град, но това е недопустимо, ако е вярно, и ако това семейство наистина има адвокат, категорично може да заведе гражданско дело/дела срещу доста хора, и следва да го/ги спечели, толкова голословни твърдения се хвърлиха от тази директорка ей така в пространството, че ако кадърен адвокат се захване, ще ѝ отиде благата службица.
Дано да има кой да ги насочи, тя хвърли кал и по “Закрила на детето“, и по полицията....

# 692
Ще бъдете ли на протеста утре?

# 693
А проверено ли е, че са наркомани? Полицаите знаят кои са наркомани, пласьори, крадци, макар, че не ги закачат, ако не създават зрелищни проблеми.

# 694
Родителите може и да са наркомани и това да няма общо с насилието над детето. Има много наркомани между нас, за които съм сигурна, че не подозирате и съвсем нямат вид на клошари. Разбира се, не казвам, че тук случаят е такъв. Прави ми впечатление, че всички са доста ниско интелигентни. Учителката, директорката, кмета, майката на детето и самото дете. Преди да ме изядете с парцалите отново, да и майката и детето. Имам контакт с деца на тази възраст, това има много простоват изказ. Разбира се, това не оправдава насилие под никаква форма, но силно затруднява разкриването на истината.

# 695
  • София
Родителите били наркомани.
Майката си имала любовник.

Недоказани твърдения, доколкото разбирам. Клевети. И по-рано написах: за мен родителите трябва да реагират срещу това.

Обаче твърдението, че онази е сексуален насилник също е недоказано на този етап. На този етап това също минава в графа "клевета".

# 696
Прави ми впечатление, че всички са доста ниско интелигентни. Преди да ме изядете с парцалите отново, да и майката и детето. Имам контакт с деца на тази възраст, това има много простоват изказ. .

Жииива да не бях...... Знаех, че във форума е пълно с образовани и възпитани хора, но не знаех, че тук са събрани само от каймака.
Висша форма на интелект!

Вие за диалект примерно чували ли сте?
Знаете ли, че в Стара Загора горе долу говорим като в Бургас .. на миекичку. Сиреч "мечим си" като котки.
И въпреки това, няма НИКАКВО значение, прости ли са, малоумни ли са, умни ли са и пр..
Направо не знам защо изобщо се връзвам на подобни коментари 🤬

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:15 от Merryhristowa

# 697
Прави ми впечатление, че всички са доста ниско интелигентни. Преди да ме изядете с парцалите отново, да и майката и детето. Имам контакт с деца на тази възраст, това има много простоват изказ. .

Жииива да не бях...... Знаех, че във форума е пълно с образовани и възпитани хора, но не знаех, че тука са събрани само от каймака.
Висша форма на интелект!

Знаете ли, че в Стара Загора горе долу говорим като в Бургас .. на миекичку. Сиреч "мечим си" като котки.
И въпреки това, няма НИКАКВО значение, прости ли са, малоумни ли са, умни ли са и пр..
Ами не знам защо се връзвате толкова. Говоря за изказ. Начинът по който се изразяват и проблемът не е само мекото говорене. Не казвам, че всички трябва да са високо интелигентни. Хората са различни и в това няма нищо лошо по принцип.

# 698
  • Някъде там
Някои семейства с години чакат да осиновят дете, а тук отговорните институции, са дали на семейство наркомани и скандалджии, което вече има две, да осиновят трето.Expressionless
Май проверките трябва от тях да започнат.
И това не го разбирам, на какво основание полиция и закрила на детето, ще разказват на тази госпожа, какви са родителите.
На наркоманите не им личи, а на скандалджиите ?

# 699

Жииива да не бях...... Знаех, че във форума е пълно с образовани и възпитани хора, но не знаех, че тук са събрани само от каймака.
Висша форма на интелект!

Ба, чувала е на баба си фърчилото е чувала само тази.
Остави я. То ми иде да я питам на нея кой и е дилъра Joy
Имам роднини от СЗ и си мечат както си искат. И образование си имат.

# 700
Говоря за изказ.Не казвам, че всички трябва да са високо интелигентни. Хората са различни и в това няма нищо лошо по принцип.

Попринцип, ама дефакто ви "бърка"  в ушите доколкото виждам (кат' гледами 🤫)....

# 701
  • Другата България
Някои семейства с години чакат да осиновят дете, а тук отговорните институции, са дали на семейство наркомани и скандалджии, което вече има две, да осиновят трето.Expressionless
И това не го разбирам, на какво основание полиция и закрила на детето, ще разказват на тази госпожа, какви са родителите.
И никой не вижда противоречие в това, да.
Не съм запозната в детайли, но когато се осиновява дете, осиновителите преминават през купища проверки и процедури, от всякакви “отговорни“ и отговорни институции. “Закрила на детето“ са от тях, това поне го знам, за полицията не съм сигурна, но има логика и те да са в кюпа.
Е, как така никой не се усъмни и не изнесе инфо тогава, че това семейство не е читаво, че са “наркомани“, “скандалджии“ и всякакви такива лоши хора, ами им дадоха дете за отглеждане.
Сега обаче, се сетили. Отвратително!!!

Майката може да не е особено интелигентна, което далеч не е задължително условие да е добра майка, но беше, е много тъжно как разказваше за лутането си по болници и гинеколози, институции и специалисти, при които се е опитвала и е искала да заведе детето в стремежа си да докаже истината. Това размотаване, разтакаване, препращане от тук там и от там тук за пореден път ми напомни в какъв Абсурдистан живеем. Всички, за съжаление.

# 702
  • Някъде там
Merri_An, понеже мои близки преминават през това от година вече съм наясно.
Първо се подават купища документи, между които й  медицински документи, свидететлство за психично здраве, медицинско свидетелство за липса на тежки хронични заболявания,  свидететлство за съдимост, документи, свързани с доходите и имущественото състояние на кандидата, препоръки за лицето, което желае да осинови, нотариално заверена декларация за готовност за сътрудничество с Дирекция „Социално подпомагане”. Възможно е да бъдат поискани и други документи в зависимост от конкретния случай.
След това идва няколко пъти социален работник да говори със семейството  и роднините и чак тогава семейството може да бъде вписано в региатъра за осиновяване.

# 703
Родителите може и да са наркомани и това да няма общо с насилието над детето. Има много наркомани между нас, за които съм сигурна, че не подозирате и съвсем нямат вид на клошари. Разбира се, не казвам, че тук случаят е такъв. Прави ми впечатление, че всички са доста ниско интелигентни. Учителката, директорката, кмета, майката на детето и самото дете. Преди да ме изядете с парцалите отново, да и майката и детето. Имам контакт с деца на тази възраст, това има много простоват изказ. Разбира се, това не оправдава насилие под никаква форма, но силно затруднява разкриването на истината.

Само много прост човек може да напише всичко това.

# 704
И никой не вижда противоречие в това, да.
Не съм запозната в детайли, но когато се осиновява дете, осиновителите преминават през купища проверки и процедури, от всякакви “отговорни“ и отговорни институции. “Закрила на детето“ са от тях, това поне го знам, за полицията не съм сигурна, но има логика и те да са в кюпа.
Е, как така никой не се усъмни и не изнесе инфо тогава, че това семейство не е читаво, че са “наркомани“, “скандалджии“ и всякакви такива лоши хора, ами им дадоха дете за отглеждане.
Сега обаче, се сетили. Отвратително!!!

Майката може да не е особено интелигентна, което далеч не е задължително условие да е добра майка, но беше, е много тъжно как разказваше за лутането си по болници и гинеколози, институции и специалисти, при които се е опитвала и е искала да заведе детето в стремежа си да докаже истината. Това размотаване, разтакаване, препращане от тук там и от там тук за пореден път ми напомни в какъв Абсурдистан живеем. Всички, за съжаление.
То аз не разбрах и какво общо има тук интелигентостта. Не че представата за интелигентност на Мафчето е гаранция, ама какво общо има със случая?  Може би дали си заслужава детето тази гавра.
Сигурго това е имала предвид Мафчето. Знам ли я, нещо не се изрази добре милата. Иначе пляска разни квалификации кой бил интелигентен Joy
Но да, права си. Да се осинови дете не е лесно и не се дава току така без проверки.
И това е близко до акъла, много близко. Сега вече ако някой го няма....
Аз противоречие виждам, ама виждам, че тук някой си вадят от девет кладенеца...
Та затуй се замислих за дилъра кой е.

Общи условия

Активация на акаунт