⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 28 849
  • 901
  •   6
Отговори
# 720
Ако изгледаш част втора,ще си отговориш на всички въпроси,касаещи Тодоров и всички други персонажи,които Тина Ивайлова е решила,за необходимо да покани Все пак тя е автора,професионалната и експертиза не подлежи на съмнение,предполагам?

# 721
Родителите били ниско интелигентни и т.н., та детето може да бъде травмирано и т.н. Почвам да се чудя колко нормални хора има изобщо в това общество....На *високоинтелигентната"госпожа ще й кажа, да не й стига до нейната глава, драскачи по форумите много, но в живота са едни мишки...

# 722
Интересно вие какви сте, че да решавате кой може да работи по случая? Прокурори, адвокати, психиатри, психолози 🙄

# 723
Направих си труда отново да изгледам част 2. Отново ще подчертая, че нямам съмнение за това, че Герова е виновна, че е направила нещо ужасно с това дете. Но, всички участващи във втората част нямат нищо общо с разследването на случая и говорят общи приказки. Едната жена психолог ми направи много лошо впечатление с думите си за саморазправа. Щото имала внуци. Но, общо погледнато, да се види простотията на един директор на детска градина, да се види некомпетентното първоначално разследване, безумието на всички тези хора, беше много полезно. От тук нататък мен ме интересува разследването във Варна и вярвам, че ще бъде честно, защото, в крайна сметка, Герова е никоя.

# 724
Благодаря!Абсолютно,ще се съглася с Вас .

# 725
Добро утро,
Събудих се с мисълта за семейството, подготвям се да тръгвам за протест и реших да погледна колко човека има заявени, че ще присъстват..... още по-мъчно ми стана, започвам да правя асоциация с протестите за животните, които бяха изкормвани, убивани... за тях май е имало повече присъстващи.
Наясно съм до какво водят тези протести, но поне малко "смисъл и стимул" за семейството.
Пиша и слушам за боклука и кризата в София, това явно е по-важна тема...
Извинявайте, не се чувствайте агитирани за нищо и аз като вас....пиша си

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:01 от Just а Woman

# 726
Какво точно е химен, госпожо? Бихте ли обяснила пак, на мен, непросветената какво е и как зараства за няколко месеца? Как майката твърди, че "преграда липсва " а в СМУ пише "нащърбен " химен? Съжалявам, че пак ще го кажа, но когато липсва нужното образование е много трудно да се разбере кой какво иска за каже.

Какво е химен може да прочетете в някоя книга по анатомия или в интернет. А на мен ми е много интересно, вие интелигентната, откъде сте научила, че винаги има последващо кървене след първо проникване? И как ви хрумна да напишете, че евентуалната липса на последващо кървене, е доказалтество, че не е имало сексуално насилие?

# 727
  • Bayern
Родителите може и да са наркомани и това да няма общо с насилието над детето. Има много наркомани между нас, за които съм сигурна, че не подозирате и съвсем нямат вид на клошари. Разбира се, не казвам, че тук случаят е такъв. Прави ми впечатление, че всички са доста ниско интелигентни. Учителката, директорката, кмета, майката на детето и самото дете. Преди да ме изядете с парцалите отново, да и майката и детето. Имам контакт с деца на тази възраст, това има много простоват изказ. Разбира се, това не оправдава насилие под никаква форма, но силно затруднява разкриването на истината.

Как точно ниското IQ затруднява разкриването на истината ? Истината е една независимо в какви думи е облечена и какъв е изказа на жертвата...
Не мога да спра да мисля какво му е било на детенцето всяка сутрин отивайки към детската градина като знае какво го очаква ...

# 728
Ако сте попадали на научна публикация за разкъсване на химен и последващо кървене,при деца от 0 до 5г,моля Ви,споделете .линк,библиография ..всеки ще може да се запознае..
Разбирам,че нямате медицински образование?

# 729
В една проста Уикипедия има достатъчно медицинска информация.

И малко инфо от чат гпт:

Та на мен ми става ясно, че реално съдебна медицина са си свършили работата.Обаче НЯКОЙ не си е свършил неговата.
И не, не са виновни родителите. Виновна е системата ни, че е толкова оплетена и като родител, при подобен случай недай си боже, и аз няма да знам по какви стъпки да поема. Понеже нито съм адвокат, нито прокурор, нито полицай. Обикновен човек съм !

# 730
Благодаря,за изчерпателния и полезен отговор!

# 731
  • София
Хм, и на двете места казват, че пълно възстановяване е почти невъзможно. Т.е. дори при зарастване оставят следи. Обаче експертизата май не беше намерила такива. Май имаше следи само по ноктите. Или бъркам?

# 732
Втората експертиза не намирала уж.
Нищо че първата казва друго.

# 733
Работа на съдебния лекар е да установи има ли нараняване на химена, дали е разкъсан и да го опише. Той може да предположи механизма на травмата, времето, което е минало от евентуалната травма. Но на сто процента само съдебен лекар не може да каже дали нараняването е от сексуален акт. В края на краищата въпросната учителка може да е била детето, да го е забърсвала грубо след тоалетна и за го е наранилапо този начин. Особено яко е с орлови нокти и ноктоппластика. Ако нараняване е било във вид на отрано по химена, той ще заздравее с вид на белег. Но ако е напълно разкъсан няма как да се случи. Ако така зарастваше нямаше да има процедури като пластика, струмащи доволна сума.
Учителката е насилник, най-вероятно е била и тормозила детето, без това да я прави педофил. И без да трябва да се омаловажава и да се оставя без последствия.

# 734
  • София
Втората експертиза не намирала уж.
Нищо че първата казва друго.
А горе и двата източника казват, че дори при зарастване трябва да има следи.
Но пък става въпрос за Уикипедия и чат джипити, за мен са под въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт