⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 33 553
  • 1 034
  •   9
Отговори
# 1 005
  • София
Как си интерпретирате кой какво прави не е ясно??? Нали били осиновили дете...На колко е това дете, дали ходи и то на градина или ясла не се казва. Другото, което е нали не се предполага, че ако не рева и не хлипам не ми е тежко? Или трябва да се съдере от рев, за да и повярва някой. Според мен жената е в шок и то си личи.

# 1 006
  • София
Не мисля, че е в шок. А и след толкова месеци ми се вижда абсурдно.

# 1 007
Ами според теб е едно, но според мен е друго. Детето е в количка в репортажа.
Вие имате ли идея стигне ли се в съд до какво се стига. Нали не мислите, че в залата ще ги галя с перце. Адвокатите ще се нахвърлят като хиени върху всеки факт, върху всяко разминаване. Но понеже не скачаме с вашето мнение и веднага се палите. А дискусиите са нужни за да излезе истината. Евентуално.

# 1 008
  • София
И какво като е в количка? В Италия до 7г. ги дундуркат в колички Grinning Тя истината няма да излезне в БГ Мама и кой какво мислел, предполагам знаете Simple Smile

# 1 009
Значи, ако майката не реве силно в ефир, на вас ви става съмнителна😄

# 1 010
Дискусиите тук са за ,дискутиращите...
Истината е една,и ако следвоенните органи съберат доказателства,по надлежния ред...ще могат и прокурори да се борят за нея.Адвокати също,според клиента.
Разследваща журналистика,няма да помогне на правораздаването.Даже може да навреди,ако изнесе чувствителна информация.
Нездравото любопитство,намира отдушник,тук...който го разбира,кой не...не е от особено значение за развоя на делото.

# 1 011
Не, не ни става съмнителна поради един единствен факт, а като съвкупност от поведение, интонация, нейни собствени разкази, формулиране на фрази и прочие.
И поради тази причина не прибързваме със заключенията, а изчакваме.

# 1 012
  • София
Ами според теб е едно, но според мен е друго. Детето е в количка в репортажа.
Вие имате ли идея стигне ли се в съд до какво се стига. Нали не мислите, че в залата ще ги галя с перце. Адвокатите ще се нахвърлят като хиени върху всеки факт, върху всяко разминаване. Но понеже не скачаме с вашето мнение и веднага се палите. А дискусиите са нужни за да излезе истината. Евентуално.
Вярно, че беше в количка. Това го забравих.

В момента в друга тема съфорумка се оплака от насилие върху детето си в дг и там бях обяснила, че в подобна ситуация с детето ми, се обединихме родители и махнаха "лелята". Не съм спирала детето си, защото я махнаха, но ако директорката не беше реагирала, щях да спра детето си.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:31 от Moderator1

# 1 013
  • Bayern
А какво значение има това, че  майката е по-обрана в емоциите си? Аз каквато съм ревла, ако трябва да давам интервю по някаква тежка за мен тема, бих пила нещо успокояващо иначе няма да ми се разбира какво говоря. Може и тук майката да е пила успокоително...
Довчера ниското  IQ на майката пречеше, после детето казало думата г@з, сега пък майката не показва емоция... Не ми се мисли, ако  жертвата беше от неграмотно ромско семейство Disappointed Relieved

# 1 014
Аз не мога да разбера над кое точно разсъждавате? Майката го е спряла, когато след месеци е разбрала причината за поведението на детето. Ако беше разбрала по-рано, щеше по-рано да го спре примерно...
Не съм забелязала в репортажите да се казва, че е ходила и продължава да ходи ...

# 1 015
Не ми се мисли, ако  жертвата беше от неграмотно ромско семейство Disappointed Relieved
Предполагам, че щеше да има новина за запалена къща и пребита детска учителка.

# 1 016
+ иск за парично обезщетение.

# 1 017
  • София
Не бързайте с тези изводи.
Срещу доказания педофил-пастор от Англия има заведени 12 или 14 сигнала от родители на пострадали деца в Сливен. Нито е пребит, нито има запалени къщи.
П. П. Има офиц. искане от англичаните за екстрадиция, но все нещо се случва със съдиите, правят си отводи и не могат да го изпълнят. Това от месеци.

# 1 018
Е той не е ли в бургаския затвор?

# 1 019
  • София
Не знам дали е там, защото:
"Докато районните съдилища си прехвърлят делото, английският „пастор“ Даниел Хъл може да бъде пуснат на свобода поради вече изтекъл 8-месечен максимален срок за задържане"
Това е писано февруари тази година - https://nmd.bg/obvineniyat-v-bludstvto-s-desetki-secza-pastor-izliza-na-svoboda/
В края на март делото е възобновено, но не мога да намеря новини какво става след това и къде се намира той.
https://bntnews.bg/news/vazobnovyavat-deloto-sreshtu-pastora-dan … -1332313news.html

Общи условия

Активация на акаунт