Звездни Компромати - Октомври'25

• 103 324
  • 1 517
  •   110
Отговори
# 1 485
  • София
Нончо Воденичаров почина в Сървайвър, след това няколко години спряха предаването. Той беше известен певец, кмет на Раднево и бивш каскадьор.

Филип Буков обясняваше подробно какъв е проблемът и че не му дават да тренира супер усилено, но той цял живот го е правил и не мислил да спира. За Сървайвър каза, че проблемът е бил с това, че гладуват в комбинация с жегата му падал пулса, мисля, че беше споменал до 30 и съответно губи съзнание. Не е имал проблем, докато спортува или на игра, а докато лежат около огъня и не ядат с дни.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:02 от Niya-

# 1 486
  • на село
Венета преговаря и се прави на интересна. Дано да изтече някоя клюка от кухнята.

Пуснах една сълза за Шиши! Горкият, затуй е дебел. А на Ники Дудука му вярвам точно толкова, колкото на лъжливото овчарче.

# 1 487
Хилъри и Бил Клинтън 50 години брак
Скрит текст:

# 1 488
Тетка и Стринка заедно, ководещи!
Тета Венета и стрина Ирина - едната хиперактивна, другата хиперзаспала, руси и неприятни. Ще съчетават махленски клюки и не по-малко махленско високомерие, велик тандем се очертава! 😆

Ще трябва и един калеко за цвят да турят Laughing

Пуснах една сълза за Шиши! Горкият, затуй е дебел. А на Ники Дудука му вярвам точно толкова, колкото на лъжливото овчарче.

А, не така. Хи инвестигейшън все пак, не говори така просто Laughing

https://youtu.be/YTN5zRutsKE?si=j5nM8MBryW2ABLWB

# 1 489
Венета преговаря и се прави на интересна. Дано да изтече някоя клюка от кухнята.

Венета подписала на заплата 15 хил на месец. Не интриги, ами цигански колела ще прави за тия пари. И не вярвам да се откаже лесно. Вкарали са си таралеж в гащите с нея.
За възпаленото ухо настоявала, че е от слушалката в студиото - направо трудова злополука трябва да го пишат това. И за Отит дават по 3-5 дни болнични, ама на простосмъртните хора.
Всичко около Венета е фарс.

# 1 490
И от Иво Сиромахов:

Скрит текст:
Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес вече не съм водещ в телевизия „седем осми“. Телевизията  поставя ново начало в славния си път към сърцата на суверена.
На Слави и Тошко пожелавам здраве, свобода, независимост, щастие, любов, смелост, мъжество, достойнство, чест и ум.
Те другото си го имат.

# 1 491
Анджелина казва, че инвестирала всички свои спестявания в шатото, живяла под наем, след като преотстъпила къщата в Лос Анджелис на Брад. После той й дал заем с лихва да си купи друга.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 19:18 от Kawsay

# 1 492
И от Иво Сиромахов:

Скрит текст:
Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес вече не съм водещ в телевизия „седем осми“. Телевизията  поставя ново начало в славния си път към сърцата на суверена.
На Слави и Тошко пожелавам здраве, свобода, независимост, щастие, любов, смелост, мъжество, достойнство, чест и ум.
Те другото си го имат.
Сиромахов леко ги е "клъвнал" с пожеланието към тях... Laughing

# 1 493
Буков научава за този проблем в предаването.
След това е коментирал, че не е редно да тренира, но той не слуша препоръките.
Но иначе е лесно да заключим, че не става и се прави...

Извън предаванията той носи отговорност за себе си, но в предаване допуснат ли го да се подлага на риск, може да ги скъсват от дела после, ако стане нещо.

В "Страх" нещо се случи с един от участници, почина, и нямаше следващ сезон.
Наистина ли, не си спомням за такъв случай в "Страх", а уж го гледах...
Моя грешка, в "Сървайвър" почина Нончо и след това доста години нямаше "Сървайвър". Със сигурност не биха рискували за втори такъв случай.

За "Страх" случаят беше този, много тъжно, много нелепо и спряха след това предаването:

https://www.mediapool.bg/13-godishno-dete-se-obesi-dokato-si-igr … h-news150501.html

# 1 494
Никога не съм го харесвала, но начинът, по който ги е обидил без да ги обижда директно много ми хареса 😄
И от Иво Сиромахов:

Скрит текст:
Те другото си го имат.

# 1 495
  • Glasgow
А Слави е постнал обрано послание, без обиди.

# 1 496
Филип Буков участва в Сървайвър, но си тръгна не защото се е отказал, а защото му откриха сърдечен проблем.

Това беше официалното обяснение. Възможно е да е отключил проблем. Обаче ако имаш проблеми със сърцето или както обясниха - клапа, която не работи - не ходиш на фитнес, не ходиш на състезания по колоездене в Кипър, където градусите също са жестоки за здравето, не ходиш на сноуборд и т.н.
Лично мен това ме навежда на мисълта, че вероятно просто се е отказал. Но няма да споря по въпроса с никой.
Просто може да не е знаел. Случайно можел.да е разбрал.при.рутинен преглед при  кардиолог. И при мен стана така без да съм предполагала, че имах.проблем.със сърцето.

# 1 497
Салма Хайек.
(Само да не е ИИ генерирано)

# 1 498
Изгората на Петкан има рожден ден.
Скрит текст:

# 1 499
Новата двойка Даниел и Глория са ми много сладки като двойка да подчертая, иначе не ги харесвам, някак си подхождат. Нека са щастливи. А дъщеричката на Глория е уникален бонбон и с тази рижа косичка като от някоя приказка или детско филмче е. Много е хубава и чаровна. А кой е баща й?

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:47 от ananun

Общи условия

Активация на акаунт