Звездни Компромати - Октомври'25

• 106 447
  • 1 550
  •   61
Отговори
# 1 515
Да бе, много почтен човек, който години наред работи за непочтени хора, благодарение на които се сдоби с популярността си. И все пак, адмирации, че изказа честното си мнение и явно си понесе последиците от това.

А за Слави чак не ми се коментира. Чалга-мутра, която в един момент се взе много сериозно. Успешно опростачи сума ти народ, подиграваше се с популярни личности, много граници преминаваха в шоуто му. Активираха го в подходящия момент и сега си играе ролята. Не безплатно, разбира се.

# 1 516
Ама каква красавица е Глория - груба и мърлява. Отделно има некрасиво скини фет тяло - гледах я в трейтърс по къси гащи.

# 1 517
О, не…любимка ми е 😭
Починала е Даян Кийтън

# 1 518
  • Пловдив
R.I.P. Даян Кийтън. Един по един си отиват големи актьори и музиканти.

Иво Сиромахов ми се издигна в очите. Честно казано досега го свързвах със  Слави , но вече имам добро мнение за него.

Лудия репортер ми е лигав , хили се като ряпа за щяло и не щяло.
А  Глория Петкова е чаровна артистична и е класи над Петканов . Винаги съм мислела че, времето на  Великия Гетсби е нейното време.

# 1 519
Явно много  му е станало на Сиромахов, пък и Слави вече не е върха на нищо.

# 1 520
Даян моя голяма любимка, да почива в мир! 🙏
Петканов се видя във ВБ що за стока е. С манипулации към Сашка, а със съквартирантитете страхливец. И човек, който живее за да се показва в нета(в това число и Сашка) за мен няма тежест.

# 1 521
Слави успя да си развали отношенията с най-отявлените си приятели и колеги. Показателно.

# 1 522
  • Deutschland
Десислава. За мен е най-нормално изглеждащата певица.

# 1 523
Екстра е Деси. Откакто промени стила, изглежда много добре.

# 1 524
Пак се започва с дъвките за баламурници. Наталка Кобилкина налазва Лондон и ще е гост лектор на някакъв семинарчик и ще говори на тема бизнес стратегии и правене на пари.
В коментарите ги попиляват. Има въпроси от рода на: "Колко вземат на час?" и "Връщат ли ресто?" 😆
Скрит текст:

# 1 525
Глория Петкова е интелигентна жена по мои критерии, не знам за какво си говорят с Тъпия Репортер, който се хили като бавноразвиваща се ряпа. Отделно за мен е една от най-красивите наши модели, изобщо не може и да се сравнява с клъцни/срежи Богданска.
Бившият й съпруг е бизнесмен и си подхождаха като двойка. Глория имаше висок стандарт на живот, снимаше за удоволствие и диджействаше по женски маркетингови събития. Репортера и Глория са толкова различни вселени, че все още не мога да а повярвам на новината, че са двойка

Венета няма как да я изритат в болничен и наново да правят концепция за предаване и кастинги за нови водещи. Чака да утихне бурята и ще си подкара постарому махленската седянка

# 1 526
Десислава има инсулинова резистентност и още някакво хорм. заболяване и е на о.емпик. С неговата роля успя да свали килограми.

# 1 527
Ех, да почива в мир Даян Кийтън. Харесвах я и в роли, и като присъствие.

# 1 528
Десислава има инсулинова резистентност и още някакво хорм. заболяване и е на о.емпик. С неговата роля успя да свали килограми.
гледах я в едно интервю, каза, че е пробвала с оземпик, но след като го е спряла е върнала килограмите си.
Дали още е на него в момента, не знам, но много ми хареса трансформацията ѝ.
Прие си килограмите и годините и се облича спрямо тях.

# 1 529
Даян Кийтън беше страхотна, да почива в мир! Не беше много възрастна, вероятно е нещо злокачествено.
Сиромахов е толкова посредствен, имаше някакви попадения в началото и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт