Звездни Компромати - Октомври'25

• 108 509
  • 1 562
  •   76
Отговори
# 1 530
Платинен спортист!
И за него трябва шествие и сцена.

# 1 531
  • София
Тази раздяла на Слави с Иво Сиромахов, така афиширана, ми е много странна. Ако аз не искам да прекъсвам отношения с работодател, не бих се изказала така конфронтиращо. Мислех, че Сиромахов отдавна не работи за Слави, но и не следя телевизията му, все се каня иначе да се абонирам. И цялата работа за един доста малоумен проектозакон. Който е запознат, може ли да каже до момента каква функция е изпълнявал в 7/8 Иво Сиромахов?

# 1 532
  • Варна
Филип Буков участва в Сървайвър, но си тръгна не защото се е отказал, а защото му откриха сърдечен проблем.

Това беше официалното обяснение. Възможно е да е отключил проблем. Обаче ако имаш проблеми със сърцето или както обясниха - клапа, която не работи - не ходиш на фитнес, не ходиш на състезания по колоездене в Кипър, където градусите също са жестоки за здравето, не ходиш на сноуборд и т.н.
Лично мен това ме навежда на мисълта, че вероятно просто се е отказал. Но няма да споря по въпроса с никой.

Не мисля. Той си припадаше на няколко пъти. Пулсът му падал много от глада и топлото. Нещо такова.

# 1 533
Да, това на снимките с Кейти Пери няма съмнение, че е именно Трюдо. Той има татуировка на ръката си. Имаше техни снимки папарашки и на дейт в някакъв ресторант.
Върви й на Кейти Пери, откакто е в космическия антураж на Амазон, беше позалязла преди това.

# 1 534
Richard Gere
Скрит текст:

# 1 535
  • софия
Трюдо и Кейти Пери били официално двойка. Били снимани на яхта да се целуват.
Скрит текст:

# 1 536
Глория Петкова я следя заради ексцентричния й стил на обличане, красотата  и приказната й дъщеричка - много красиво дете. Усещаше се преди месеци, че се е разделила със съпруга си, снимаше от друг апартамент видеата си, а и стандарта ѝ се промени по-надолу, започна да снима повече реклами. Много се учудих днес да разбера, че се е събрала с Лудия Репортер. Наистина надолу е тръгнала откъм стандарти, тъжно.
И?
Стандартите едва ли я вълнуват, щом търси просто щастие.
Но е тъжно наистина, че щастието би могло да се пренебрегне за сметка на стандартът.
Ето това си е наистина тъжно в действителност.
Че още по-тъжно е колко хора не осъзнават какво е щастие и че то не е в стандартът им....

А откъде е ясно, че търсела просто щастие, а не са ѝ издърпали милионерското килимче изпод краката, както обикновено се случва в такива конкретно случаи с по-богат мъж и по-незаможната му полоеинка инициаторът на раздялата да е богатият мъж?

Глория изглежда супер неуравновесена и се наливаше с алкохол от сутрин до вечер.

# 1 537
Киселова
Потресаваща е тази жена ..

# 1 538
Nick Jonas и Priyanka Chopra на All That Glitters Diwali Ball 2025
Скрит текст:

# 1 539
Ben McKenzie на премиерата на "Everyone Is Lying To You" на 48th Mill Valley Film Festival
Скрит текст:

# 1 540
Julia Roberts и Andrew Garfield на премиерата на  "After The Hunt" по време на BFI London Film Festival
Скрит текст:

# 1 541
  • Glasgow
и още Джулия Робъртс в Лондон, скрийншот от видео, затова е лошо качество, но интересен аутфит
Скрит текст:

# 1 542
Киселова
Потресаваща е тази жена ..

Точно вчера си говорехме в компания, че би било много хубаво първите лица на България да бъдат сменени с по-подходящи. Има интелигентни хора, които могат да се справят с работата на председател на парламента или премиер, без да изглеждат потресаващо и да оставят впечатление на нечистоплътност. Защото те са лицето на България и ако някой чужденец ни погледне първите - ще рече, че сме най-грозната нация на света.
Ако пък ни погледне главата на БФС (Гонзо) ще рече, че сме и най-неграмотната нация на света.
Не знам как до такива постове се добират все прости, неприятни и нахални хора.

Да почива в мир прекрасната Даян Кийтън - От сериозни филми като "Кръстникът" до комедии като "Бащата на булката" - прекрасна и винаги класна дама. Отива си едно поколение с естествена красота, стил и морал, какъвто днес липсва.

# 1 543
Филип Буков участва в Сървайвър, но си тръгна не защото се е отказал, а защото му откриха сърдечен проблем.

Това беше официалното обяснение. Възможно е да е отключил проблем. Обаче ако имаш проблеми със сърцето или както обясниха - клапа, която не работи - не ходиш на фитнес, не ходиш на състезания по колоездене в Кипър, където градусите също са жестоки за здравето, не ходиш на сноуборд и т.н.
Лично мен това ме навежда на мисълта, че вероятно просто се е отказал. Но няма да споря по въпроса с никой.

Не мисля. Той си припадаше на няколко пъти. Пулсът му падал много от глада и топлото. Нещо такова.
Че на кой не му пада пулса от това? Голям, но кух, казваше баща ми за такива като него. Много мускули, никаква физическа издържливост.

Не зная баща ви какво казва, но вие показвате абсолютна некомпетентност. Буков, за да бяга маратони и да кара колело от центъра до хижа Септември(което не е само за стори в инстаграм, засичали сме се десетки пъти Wink ) се иска доста голяма издръжливост. Предполагам нямате никаква физическа култура и познания, за да говорите така. А баща ви явно просто завижда за мускулите.
Баща ми, Бог да го прости имаше и физическа подготовка и медицински познания, та предполагам затова го казваше. Бягането на маратони и карането на колело изключва проблем със сърцето. Колкото и воля да имаш, при такъв проблем си има физиологични особености, които са пречка. Истински добрата физическа подготовка си проличава на топло. Затова добрите спортисти, правят задължително тренировки и на топъл климат. Аз например, карам колело на планински баири, но на жега съм дроб. Затова и не ставам за Сървайвър. Simple Smile

# 1 544
@maf , губиш си времето. Буков е хубаво момче и си има много почитателки, за това има и много пристрастни мнения.
На Буков и мускулите са му за красота, колкото и да се опитват някои хора да извъртат нещата. Няма сила и не е издържлив, това е.
Може да е вземал и добавки, които оформят мускули, но не дават силата на мускула, но за сметка на това увреждат сърцето.
Негов си е проблема, но при публичните личности, може всеки да си изкаже мнението и ако нечие мнение е различно, майко мила!

Общи условия

Активация на акаунт