Звездни Компромати - Октомври'25

• 124 934
  • 1 721
  •   32
Отговори
# 1 710
  • До морето
А биологичната майка през всички години знаела ли е че Нети е нейно дете?

Май не! Не я е и търсила, семейството и децата й също не са подозирали, че някъде там има друго дете.

Не знам Нети и Сърчаджиева доколко са виновни, че едно и също дрънкат. Това ги питат, това си пеят.....

Александра все за майка й и баща й я питат. И за Ласкин. Преди време гледах във фб някакъв репортаж за нейно участие. Няколко въпроса само за постановката бяха. И отдолу коментар - Уж, много го обичаше мъжа си, а вече го забрави и не го споменава.

То няма угодия.....

# 1 711
Има друга дъщеря, която е зарязала да живее с баща си и заминала за Германия..

# 1 712
Дано някога Нети постигне нещо, че да смени плочата. Какво е преживяла, дали има или няма право да е неблагодарна.....тя си знае. Но вече и кучетата разбраха тази история.

Днес кой беше водещ на ПО?

# 1 713
Дочев и Яна донева водеха днес, като миналата седмица. Много приятно, без викове, истерии, чалгаджийки и Марийки.
Къци и Ева Веселинова са седмични коментатори.

# 1 714
Животът на Нети си е неин, преживяванията и емоциите също. Зрителят, обаче, на когото тази история редовно се сервира, също има емоции и лична преценка. Моето усещане е за незаслужена евала на едни крайно безотговорни хора и някак си неглижиране на тези, които всъщност заслужават.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 22:17 от Tess d`Urberville

# 1 715
  • София
Геро
Скрит текст:
Хайди Клум и Парис Хилтън
Скрит текст:
Скрит текст:
откъс от романа "Милионерката"

# 1 716
  • Viena
Ехе,Геро е супер!Дори и с операция не е лесно!

# 1 717
Цитат
Скрит текст:
Бооже... Елвира явно е в много крайно болно състояние на психиката и духа, а 20 години говори как търсела себе си.
Само от снимката ми стана лошо, а какво ли е да си в стаята или в целия този палат/бардак, пълен с ..иганси барок - толкова дразнещи цветове, детайли, елементи. Болна е от цялата тази грандоманщина и меркантилност...явно намира временна утеха в лудото пръскане на мангизите на мъжа си, но накрая пак е нещастна. Това живот ли е, истински хорър.

За да не е спам - Марая Кери и Кели Роуланд:
Скрит текст:

# 1 718
  • До морето
Аз съм й свикнала на Елвира, не ме дразни чак толкова. В клиниката на мъжа й е същия "лукс" и кичария. Малко в повече идва на повечето хора, но все пак сякаш предпочитам това пред подредбите на Нона, например.

# 1 719
Елвира разказваше в едно интервю при Гала, че в предишния си живот била принцеса Сиси… та явно се е опитала да пресъздаде Шьонбрун в тях. 😉🤭

# 1 720
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да подължава да опитва.

# 1 721
Нети пресоли манджата с историята за биологичните си родители. Вече размина и Алекс Сърчаджиева по разтягане на един и същи локум. Няма нейно интервю, в което да не слушаме за изключителната им връзка!
Айде бе! Майка й Джилда забременява от любовника си и оставя Нети за осиновяване, за да запази брака си. Цял живот не я поглеждат, тя е отгледана от свестни хора, които са дали всичко за нея, сега не спира да бие барабана, колко неразбрана била от осиновителите си и колко е щастлива, че е намерила истинското си семейство! Тези, които са я захвърлили с ясно съзнание, какво вършат, зрели хора, не ученици.
За Джилда знам от хора от компанията й навремето във Варна, че е била с много... свободно поведение. Наистина меко казано.
На мен лично тази история ми е неприятна и Нети се държи като неблагодарна към хората, които са я отгледали, съжалявам.
Само, че в това й гостуване не е говорила за излючителната им връзка.
Нито говори, че е намерила истинското й семейство... Всъщност нищо от горепосочените, Явно коментара е на база други интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт