Звездни Компромати - Октомври'25

• 137 151
  • 1 868
  •   75
Отговори
# 1 740
Къци ми направи много добро впечатление тогава как обгрижваше Памела, а другите я гледаха като полезно изкопаемо.

# 1 741
  • София
На мен Къци ми е симпатичен. Не ми се струва егоцентричен и злоблив.

# 1 742
Ами тогава нека наистина се придържаме към това, да не се коментира нещо, което малко хора преживяват.
Могат да ти дадат дом, възпитание, пари и да ти треперят, но липсата на истинска любов винаги се усеща и въпреки, че си поставен в някакво семейство, чувството че неси на мястото си е отвратително!
Не мисля, че някой тук знае какъв точно е казусът на Нели с конкретно нейните осиновители и как е израстнала.
Това да искаш деца или да осиновиш понякога е доста егоистично желание.  Почти никой няма да си го признае обаче. Също, да не се правим, че всички многодетници и осиновители са по презумция много самоотвержени. За някои от тях децата са инструмент да не чувстват самота или да достигнат стила на живот, който искат. С което не казвам, че Нети е права, а просто за баланс коментирам и тази страна на нещата. Паралелно с това, не може да се отрече, че се изисква особен характер и качества, за да осиновиш.

А по темата за осиновяването - браво на Ицо Хазарта, че даде гласност на каузата да няма тайна на осиновяването. Защо се поставя правото на един човек да крие родствената си връзка с бебето над изконното правото на друг да знае произхода си? Не бива.

Нети не я харесвам, още от популярността й покрай Дони. Но това е отделна тема.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 15:04 от Linda*kiss

# 1 743
  • Glasgow
Къци често ми излиза във ФБ като коментира под публикации на хора, които следя, има нетипично чувство за хумор, меко казано, но на мен ми е интересен😅
А помните ли в ББ как отказа да пренесе Памела Андерсън, той май не я разбра де, ама дали друг мъж го е правил това😂😂😂

# 1 744
И аз не тая лоши чувства към Къци. Към Фънки обаче много.

# 1 745
Мъжът на Златка Райкова е задържан за "черно тото".

https://nova.bg/news/view/2025/10/14/513972/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D … kqOsUbA0MkwwvoF_Q

# 1 746
А така! Госпожа Хачатрян сега да докаже доходи пред НАП.

# 1 747

Отдавна се очакваше.

Къци Вапцаров на мен ми е малко глуповат, но мисля, че не е лош човек. За съжаление той просто се държи по един детински и някак неуверен начин и просто концентрира агресията на разни простаци като Фънки и Ласкин (сори). Аз не обичам да се обижда беззащитен човек, но той някак сам си го проси, не знам точно как.

# 1 748
Да не би материалът да  е свален, от линка излиза списък с новините, няма нищо за черно тото.

пп -. сега е ок, явно нещо са редактирали, и е качен пак.

# 1 749
  • Glasgow
Но той нали не е състезател вече, как участва, той урежда ли?

# 1 750
А така! Госпожа Хачатрян сега да докаже доходи пред НАП.

Той НАП, защото не е наясно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Колкото жената на Желязков може да докаже пари за хотел на пъпа на София.

# 1 751
Но той нали не е състезател вече, как участва, той урежда ли?
И аз това се чудя, как урежда мачове?

# 1 752
Дано не я чака съдбата на Светлето. Точно тя я хвалеше как й помагала, включително и финансово.

# 1 753
Защо ми трябваше да отварям.. пише, че и Панчо от ДНК е починал след трагедията в Кочани.

# 1 754
  • София
Къци често ми излиза във ФБ като коментира под публикации на хора, които следя, има нетипично чувство за хумор, меко казано, но на мен ми е интересен😅
А помните ли в ББ как отказа да пренесе Памела Андерсън, той май не я разбра де, ама дали друг мъж го е правил това😂😂😂

Е тя е два пъти колкото него на ръст 🤣

Общи условия

Активация на акаунт