Звездни Компромати - Октомври'25

• 133 165
  • 1 809
  •   33
Отговори
# 1 755
Според мен той има незаконен канал за залагания и се манипулират самите залагания, а не че манипулира резултатите от мачовете. Има някаква група в телеграм, където си рекламира “софтуера” за залагания.

# 1 756
  • Glasgow
Но той нали не е състезател вече, как участва, той урежда ли?
И аз това се чудя, как урежда мачове?
в чужд сайт преди време бях чела, че е с доживотен бан и нещо като 200 000$ глоба, а брат му 10г, но това беше преди време

# 1 757
  • Пловдив
За Ивана - да, клиентка е на същата пловдивска клиника кат Блажко белия зъб Simple Smile

# 1 758
  • Deutschland
Защо ми трябваше да отварям.. пише, че и Панчо от ДНК е починал след трагедията в Кочани.

Пише, че е бил дълго време в кома. Лека му пръст на човека.
Един тъп въпрос. Има ли оцелял от ДНК? 🙏

# 1 759
Едната беквокалистка почина, остави две дечица сирачета, другата мисля, че оцеля.

Бяха повдигнали обвинения срещу Панчо за пожара. Там са по-зле и от нас.

# 1 760
Много странно, че Златка си е върнала фамилията Райкова в ИГ. Да не би да са се развели след онзи случай, където го бяха снимали как се прибира с друга жена след дискотека.

# 1 761
Мъжът на Златка Райкова е задържан
за "черно тото".
Къци Вапцаров на мен ми е малко глуповат, но мисля, че не е лош човек.
В Капките редовно се сърдеше, когато не одобряваха имитациите му. Уважаваната от мен Фата Гурмана с коментар за професорката Роу.

# 1 762
  • Glasgow
Много странно, че Златка си е върнала фамилията Райкова в ИГ. Да не би да са се развели след онзи случай, където го бяха снимали как се прибира с друга жена след дискотека.
не са, поне тогава не, де. Тези дни май бяха на мач някъде семейно

# 1 763
Едната беквокалистка почина, остави две дечица сирачета, другата мисля, че оцеля.

Бяха повдигнали обвинения срещу Панчо за пожара. Там са по-зле и от нас.

ДНК са внесли фойерверките,които са предизвикали пожара.

# 1 764
Ще очакваме сега пост, с който Златка публично ще обясни как тя не е замесена и не е знаела за дейността му.

# 1 765
А Къцито как точно продължи?! Изтупва от нафталина славата и се появява някъде, ама защо той не знае.

Аз визирах, че успя да изтупа прахта и да не отвръща със злоба и простотия.
Не знам за професионалните му занимания. От ПО научих, че бил направил филм и е работил по музиката заедно със сина си, който бил композитор и живеел в чужбина. 
После гугълнах сина му и попаднах на някакво негово гостуване  в подкаст, стори ми се възпитано момче.

# 1 766
Васко Василев празнува 55-тия си рожден ден днес.
Снимката е част от поздрава на опера Пловдив и е от концерта на Васко Василев това лято на Античния театър, част от програмата на Опера Оупън
Скрит текст:

# 1 767
Ако има човек, чието име да стои в речника срещу думата "криндж", това ще е Къци. Толкова нелеп, че ти става неудобно да слушаш, гледаш и присъстваш. Чичовски хумор от млад, ужасяващ смях и неадекватни коментари.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:32 от IriS`

# 1 768
Карлос Насар.
Скрит текст:

# 1 769
Насар да не би да подписва заветния договор с федерацията?

Общи условия

Активация на акаунт