Звездни Компромати - Октомври'25

• 133 556
  • 1 812
  •   12
Отговори
# 1 770
Златка защитила Карен - имали фирми, не се занимавали с черно тото.
Сега като се замисля, Златка май не е имала друг освен Благой Георгиев, който да не е свързан с нещо престъпно.
Благой си има други кусури.

# 1 771
Радослав Куцев (който и да е той)  на 11 октомври около полунощ в София е упражнил физическо насилие върху жената, с която живее във фактическо съжителство. Той я е стиснал с ръка за гърлото и й е нанесъл удари в областта на главата. Вследствие на това Куцев й е причинил лека телесна повреда.
Задържан е за 72 часа.

# 1 772
  • Glasgow
То за Златкиния мъж пишеше, че с европейска заповед е арестуван 🙄🤔
да не би да правят нещо дето е полузаконно, matched betting примерно? тук дори разни финансови инфлуенсърки го рекламират, много ми е интересно 🙈

# 1 773
Мара най-умна ще се окаже, мъжът с чист бизнес, а и възпитан.

# 1 774
Дама!

Златка и муж, откровено противни:
Скрит текст:

# 1 775
Мара най-умна ще се окаже, мъжът с чист бизнес, а и възпитан.

Доста опити докато уцели.
Златка има да я гони.

# 1 776
Скрит текст:
Радослав Куцев (който и да е той)  на 11 октомври около полунощ в София е упражнил физическо насилие върху жената, с която живее във фактическо съжителство. Той я е стиснал с ръка за гърлото и й е нанесъл удари в областта на главата. Вследствие на това Куцев й е причинил лека телесна повреда.
Задържан е за 72 часа.

Радослав от Ергенът, дето дръпнал стола на Габито.

# 1 777
Ивет с малкия бонбон 🥰.
Скрит текст:

# 1 778
То за Златкиния мъж пишеше, че с европейска заповед е арестуван 🙄🤔
да не би да правят нещо дето е полузаконно, matched betting примерно? тук дори разни финансови инфлуенсърки го рекламират, много ми е интересно 🙈

Нещо такова, самата Златка го рекламираше на стори, но бързо спря, явно се усетиха, че не бива баш да го развяват в инстаграм.

# 1 779
Пиерпаоло Пиколи (не съм сигурна, че това е правилното произношение) - директор на Баленсиага обяснява в интервю, че Меган Маркъл, която посети последното им ревю в Париж НЕ е имала покана.
Тя се е самопоканила.
Пиерпаоло споделил, че от известно преме Маркъл му е писала, че иска да посети ревюто. Но въпреки това не е била поканена и се появила изненадващо.
На него не му останало друго освен да я приеме и да се опита да представитова като "изненада" от Маркъл.
Доста нетактично поведение, но това си е типично за Мегънката.

Двамата - Пиерпаоло е повикан да я посрещне и той споделя, че нямал друг избор, а тя го е сграбчила за якето и му говори в ухото.:

Скрит текст:

# 1 780
  • Пловдив
К. Нинова бере грозде у мамин дом...
Скрит текст:

# 1 781
Това за Маркъл ако е вярно... това обяснява пасивно-агресивното поведение и 5те бодигарда

# 1 782
Утре ще се проведе ревюто на Виктория Сикретс, в Ню Йорк (Бруклин (Duggal Greenhouse, Brooklyn Navy Yard, New York City)) от 19ч. ( 2 ч. след полунощ българско време ) . Явно очакването е трескаво, защото отвсякъде ми изкачат публикации. Ще бъде излъчвано на живо в YouTube, Amazon Prime, TikTok и Instagram.

Скрит текст:

# 1 783
А Къцито как точно продължи?! Изтупва от нафталина славата и се появява някъде, ама защо той не знае.

Аз визирах, че успя да изтупа прахта и да не отвръща със злоба и простотия.
Не знам за професионалните му занимания. От ПО научих, че бил направил филм и е работил по музиката заедно със сина си, който бил композитор и живеел в чужбина.  
После гугълнах сина му и попаднах на някакво негово гостуване  в подкаст, стори ми се възпитано момче.

При Къци си личи, че заради някаква суета и желание за изяви са му проявите в телевизиите, не че е толкова финансово закъсал и разчита на парите за това, докато Ласкин (RIP) и Юлиян Константинов си обикаляха предавания и разчита ха, ЮК все още разчита, основно на тези доходи. Къци печелеше страшно много пари, не знам какво ги е направил но поне някаква детска геадина имаше със сигурност, а вероятно и други неща.

При положение, че не беше никакъв медиен фактор от един момент на татакък и ничия кариера не зависеше от него, аз не се сещам някой от работилите с него да го е плюл, дори и Албена Вулева, или да е имал някакви войни и вражди, както например при Слави Трифонов и всеки един от бившите хора на Слави.

П. П. Не съм го гледала сега в ПО.

# 1 784
Филип Плейн е събрал малките деца с първородният си син в Монте Карло. На стори ги показва. Явно все пак има комуникация с големият си син и първата му жена.

Общи условия

Активация на акаунт