Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 426
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Варна
Те, защото и майките им едни неземни красавици...

Лично мнение!

# 3 481
  • Glasgow
Тя Ким има едно красиво момиченце, Чикаго май се казваше 🙈прилича на нея, аз я намирам красива

# 3 482
Емилия Лозанова екс Бачорска и тя била на снощния търг.
Скрит текст:
Кой е новият ѝ мъж знае ли се?

Напоследък показва доста висок стандарт на живот. Явно не е този Петър.

# 3 483
Биляна Йотовска разказва за неприятна случка с мамолога Миглен Цанов, който й е пращал някакви заплашителни като пиянски съобщения след преглед и неуважително отношение.
Точно идвам с тази история;
Скрит текст:

Емилия Лозанова екс Бачорска и тя била на снощния търг.
Скрит текст:
Кой е новият ѝ мъж знае ли се?

Напоследък показва доста висок стандарт на живот. Явно не е този Петър.

С някакъв доста възрастен мисля е.

# 3 484
Не разбрах Йотовска, която вероятно може да отиде при всеки, защо се е записала баш при тоя психар. Но то човек не знае на кого ще попадне де.

# 3 485
  • Glasgow
Аз нищо не разбрах от съобщението на мамолога. На колко питиета го е писал🙄🤔

# 3 486
  • софия
Не че нещо, но Йотовска не е особено интелигентна. Като се направи просто гугълване и излизат интересни неща, вкл. репортаж на Господари на ефира отпреди повече от 10 години. А тя ходила при него години наред и чак сега ѝ прави впечатление, че не поддържа история на прегледите. Пък и препоръчан бил. То, само като видиш вратата на кабинета с безумни бележки, и е ясен. Няма нормален лекар, който слага такива бележки по вратата.
"Мамологът" е бил силно умствено нецентриран като е писал съобщенията.

# 3 487
  • Варна
Не разбрах Йотовска, която вероятно може да отиде при всеки, защо се е записала баш при тоя психар. Но то човек не знае на кого ще попадне де.
В коментарите е написала, че Ильо Стоянов й казал при него да се следи....
Нямам думи, нямам...но пък подозирам, че тоя Миглен Цанов май се отчита с процент на онзи лекар (клвючително явно и на Ильо Стоянов), който е изпратил своя пациентка при него. Което се потвърждава, защото питал "кой те изпрати?"
И тук в бг мама има доста оплаквания от него.

# 3 488
Явно затова и не го показва. Иначе, Петър също има пари (тоест родителите му), но както предполагах не са се задържали особено дълго.

# 3 489
Аз само като му видя вратата на кабинета на този мамолог и ще избягам с 200....
Никога няма да помисля да го посетя.

# 3 490
И докторът изглежда като вратата си... Прилича на байчото по ремонтите в поликлиниката, не на лекар.

# 3 491
Явно затова и не го показва. Иначе, Петър също има пари (тоест родителите му), но както предполагах не са се задържали особено дълго.
Те все се събираха, разделяха. Родителите му са доста богати, но той самият изглежда много разлигавен. Сестра му също.

Предполагам, че ако качат снимки от събитието, ще видим новия мъж до Емилия Лозанова.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 15:27 от FreesiaR

# 3 492
А, Йотовска и зловещото й мъжле са ми неприятни, просто излезе това скандалче с тези съобщения. Този Цанов е някакъв пропаднал чичак алкохолик очевидно, на който още по някакви дядовски канали пращат пациентки (Ильо визирам).

# 3 493
  • Стара Загора
Данииел Петканов и Глория Петкова

Скрит текст:

# 3 494
  • София
Днес точно гледах подкаст с Глория. Ами на светлинни години е от Сашка. Глория, освен умна, е и естествена и непринудена, за разлика от вечно превъзбудената като тинейджърка, каквато отдавна не е Александра. За пластмасовата външност, която Сашка сама си причини, няма да отварям дума. Приятно изненадана останах от Глория - умна, естествено красива. Какво е харесала и тя в Петкан, нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт