Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 247
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 660
Хората не са едностранчиви. Синтия се е женила и развеждала 4 пъти. Май се е уреждала всеки следващ път.

Може и десет да се омъжи, ако иска, когато Ленън ги оставя, тя е била с петгодишно дете и без пари, та в този момент ми се струва доста едностранчиво.

# 3 661
Венета се прави на загадъчна, какво друго и остава. Пак с кафе, кроасан и добрия стар басейн. Въпросът е защо не отиде в Дюбай при гаджето като слънце?

# 3 662
  • софия
Защото са модерни и независими, знаят как да се обичат от разстояние.

# 3 663
Както си се знае, Ленън изоставя Синтия и Джулиън доста грубо и без средства. За да спечели някакви пари, тя продава писмата му на търг, като ги откупува… Пол Макартни, който й дава и парите, и й връща писмата. Според мен човек, който е зъл с близките си, но формално съпричастен с някаква кауза на десет хиляди километра от него, не е симпатичен.

И аз се сетих  за това, когато четях как е върнал награда. Тази история е доказателство, че може да си много добър и смирен за пред цял свят, но вътрешно да си един глупав и слаб мъж, на който една жена е изпила мозъка до там, че да зарежеш собствената си плът и кръв.
Мен тази история винаги ме е натъжавала.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 15:30 от ilieva_i

# 3 664
Хората не са едностранчиви. Синтия се е женила и развеждала 4 пъти. Май се е уреждала всеки следващ път.
Може и десет да се омъжи, ако иска, когато Ленън ги оставя, тя е била с петгодишно дете и без пари, та в този момент ми се струва доста едностранчиво.
Тя може и да се жени, колкото иска, но това и за нея говори Grinning Както и че след няколко брака, отново сменя фамилията си на "лошия" Ленън. А иначе друго пише за издръжката. Ако ще детето да е било на 2.
"Ленън ги оставя".... damsel in distress... Горката тя.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:44 от Linda*kiss

# 3 665
  • На морето!
Гледам в ПО Камелия и гаджето на Алекандра Богданска и се сещам да питам какви са клюките около тях, заедно ли са още?

# 3 666
Камелия в ПО... Верно, фолк певица е, ама това деколте не е за сутрешно предаване.
Скрит текст:
И защо, за Бога, си съсипа носа тая жена?!

# 3 667
Тези бомби на показ са за някой нощен бар, не за сутрешно предаване. Толкова ли нямат усет тези жени? Вярно, пари са давали, ама все пак..... Носа все едно и е залепен от някой. С прав нос имаше съвсем различно излъчване. Къс и вирнат, определено не е за нея....

# 3 668
Нещо е пипано по лицето на Камелия. Опънавана ли е, че очите и стават като на г-н жа Тръмп. Сега каза, че искала и 3то дете. Смела е Камелия

Тетка сигурно стари снимки пробутва. Някой следи ли и чашите, кроасаните са все от близката пекарна Joy

# 3 669
Kaмелия ми е Албена Вулева

# 3 670
Че е правено, правено е, ама... не е добре направено.

# 3 671
Доколкото знам, след ринопластика не се слагат филъри на носа и все пак… няма ли какво да се направи…

# 3 672
Както си се знае, Ленън изоставя Синтия и Джулиън доста грубо и без средства. За да спечели някакви пари, тя продава писмата му на търг, като ги откупува… Пол Макартни, който й дава и парите, и й връща писмата. Според мен човек, който е зъл с близките си, но формално съпричастен с някаква кауза на десет хиляди километра от него, не е симпатичен.
Може ли достоверен източник на тази информация освен сърцераздирателната история, която се върти във Фейсбук? Защото не знам нито Синтия, нито Пол да са заявявали нещо такова. По-точно има една малка част, която е вярна, а както знаем, най-убедителната лъжа е тази, в която има зрънце истина.
Ето историята от Фейсбук:
Скрит текст:
Добавили са и ИИ рисунка, която би трябвало да изобразява Синтия, но изобщо не прилича на нея:
Скрит текст:
След известно време са се "поправили" с рисунка, пак с ИИ, на която Синтия си прилича повече, а за достоверност са добавили и Пол Маккартни:
Скрит текст:
Синтия в книгата си "Джон" пише, че е продала само едно писмо, което Пол купува и ѝ изпраща след няколко години.
Имала е и издръжка, и фонд за Джулиан, имала е предостатъчно средства. След Джон се жени още 3 пъти и има една дългогодишна връзка. Поне двама от тези мъже е издържала, и за това ли да е виновен Джон Ленън?
А Джулиан е учил в частни училища.

Не знам кой има интерес да разпространява подобни лъжи, защото този, който ги пуска, е наясно с това.

# 3 673
Извинете, но не знам какви истории се “въртят из ФБ”, а тези ИИ изображения виждам за първи път и даже се чудя защо ги разпространявате. Синтия продава вещи на няколко търга (както страшно много хора, включително членове на кралски семейства, Елизабет Тейлър и много други). От един от тези търгове се връщат към нея писма на Джон Ленън, купени от Пол, като едно от тях било рамкирано (това казва самата Синтия в книгата си John).

Да, Синтия води съдебни битки за наследството и издръжка за Джулиън и за мен е страхотно учудване, че това е укорително. Още повече при нарастващото богатство на Ленън. Естествено, че ще се бори за сина си Simple Smile. Всъщност Джулиън получава малка част от богатството на Джон, но след съдебна битка с Йоко се постига съдебно споразумение и той получава вече истински пари.

# 3 674
Какво укорително има в това мъж да плаща издръжка ? Ако ще и 15 брака да е имала …

Общи условия

Активация на акаунт