Отговори
# 120
Ох, виноват 🤪 Но ме спасихте от социална изолация и ми дадохте чувство за принадлежност. 💚 Ай лягам си, че станах романтично.

# 121
Тцъ, тцъ... за мен дъждовен залез няма ли?
Ми няма, то тъмно вече навън... SmileStuck Out TongueSatisfied

# 122
О Дорче, ако ти разкажа някоя манджа, ще те разплача.  А и винцето е неразделна част от манджата. Допълват се по всякакъв начин 🐷😃

Злате, лека! И на мен тук ми е спасението от изолацията. ❤️

И сега, вижте го тъпото котенце. Лежи си върху железата, супер удобно. Все се каня да го снимам, как спи със впито желязо в главата или корема. Това не е котка.

Мързело,  не си разбрала нищо значи. Щом е тъмно, баш му е времето. Па кажи си чесНо, че ти се свиди едно бутилче залез и за мен. 😎

# 123
  • София
Аз чистих фурната.
Сега ям една салата, душ и лягам.
Не пия, но скол. 🍷

# 124
Е, как? Виж го какъв е пуФкаф, не му пречат железата, има си изолация и му е мекичко Simple Smile

# 125
Страхотен Узо! ❤❤❤

Не съм пила от… миналия уикенд май? Тогава някаква брутална салата бях направила и ударих една малка кайсиева.
Отделно, скоро ще си пускам контролни кръвни и точно онзи ден четох какво е хубаво да се прави преди това, като спиране на алкохола поне седмица по- рано беше една от препоръките. Та докато ми дръпнат кръвчицата ще съм на кафе, чай и вода. 😇

# 126
  • sf
Пф, прибрах се... от 25 на 3 градуса, не е живот това. Ще подремна и ще карам БНД и синко на летището, че заминават за Франция.
А вижте кой срещнах на летището в Барселона
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт