Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 45 715
  • 599
  •   39
Отговори
# 510
  • Sofia
От модерните тежки пластмасови обувки на Баленсиага племенникът ми си докара сериозни проблеми на стъпалата.

# 511
  • Burgas, Bulgaria
Мими, посети ли щандовете на Армани и Мак в Дългас? Вече и в Бургас!!! HeartHeartHeart Това е най-каткият път към разорението!!! JoyJoyJoy
Тафта
, разкош е новата ти прическа, а и ТИ си УАУ!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 10:46 от kolevaangela

# 512
Taffta, хубав цвят и прическа ❤️
Много добре.
Якето е точно в стила ти 😘

на Siska госпожицата и нашата г-ца са облечени еднакво 🙂
само марките са различни.
Радвам се за златната рокля, фаворит ми беше ❤️

Мими, честити обувки и парфюм.
Обувките са много мои ❤️
изпуснах снимките....

Баленсиага младите я задраскаха, а преди работеха извънредно, за да си купят чифт маратонки.
Да видим кога ще забравят....
много по-отговорни са към всичко, включително като консуматори.

Аркет определено ще ги отворя като пуснат колекцията, а сега съм си харесала при тях ето тази жилетка

Това си представих на нашата RockStar

а това много ми допада като цветове

на Армани спиралята за мигли ми е номер едно.
Angela, имам Александрийската роза, утре ще я извадя.

# 513
Мими, посети ли щандовете на Армани и Мак в Дългас? Вече и в Бургас!!! HeartHeartHeart Това е най-каткият път към разорението!!! JoyJoyJoy
Пази боже!😅😅😅 Мъжа ми като видя поредните обувки каза, че имал чувството, че живее със стоножка! 🤣🤣🤣
Днес почнам да прибирам летните, не че обух всички! 😉
Ал, жилетчицата много моя! Simple Smile
За Арманита хич няма да чета...както казва Сиса колко много пари щяхме да спестим ако не се познавахме! 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 10:56 от mimi.7299

# 514
Мими, ММ се радва на нови и красиви обувки и рокли, но виж за чантите изобщо не разбира защо са ми повече от две-три 🤣

Вчера сефтосах адидаските дънки, плата е фантастично качество, удоволствие да ги носи човек....

И гледам чанти 🤣
светла чанта с тъмни дрехи ми харесва

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:18 от Al Georgieva

# 515
  • Burgas, Bulgaria
Ал, много си хубава с новите дънки и с якето на Versace, както винаги! HeartHeartHeart Чантичките на Polène са LOVE!!!

# 516
Мими, ММ се радва на нови и красиви обувки и рокли, но виж за чантите изобщо не разбира защо са ми повече от две-три 🤣
Сутринта викаше, че няма как да нося всички, той неговите не можел да износи дето били 4 чифта, а моите 54!
Но повече до Коледа нищо нямам да купувам, имам всичко. Само евентуално една рокла за гала-вечерята в Кавала на Коледа. 😃
Ал, много готин спортен аутфит!

# 517
Polène определено са Love ❤️
MM вчера ми каза, че за този ми вид ми трябвало спортната им 😃

Mimi, давай да избираме рокля 😘

# 518
Отворена съм за предложения...но още не съм измислила концепция, защото не съм разгледала сайта на хотела и какво се очаква на гръцка гала вечеря. Анджи може би ще ми е в помощ много!
Полене чантите са топ, но аз много скъпи чанти не купувам, както и обувки, защото искам отделни за всяка рокля, което е непосилно!

# 519
  • В полите на Пирин планина
На мен повече от 5-6 чанти не ми трябват, но с обувките е друга работа... 😁
Ал, много си хубава с дънките.

# 520
На мен повече от 5-6 чанти не ми трябват, но с обувките е друга работа... 😁
Ал, много си хубава с дънките.
Лейди и аз така...но все не мога да свикна, че вече има достатъчно удобни модели и за дебели крака, и каквото пасне и ми хареса го взимам!
Забравих да кажа, че маската с хайвера е уникална! Като свалих от лицето намазах с шиита шия и деколте, толкова са напоени!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 11:37 от mimi.7299

# 521
Al, подкрепям ТМ за чантата. Действай!

# 522
Божеее, намерих си и бирките...цяло лято ги търся! 🤣🤣🤣

И ей тез убийствени сандали, токът е пластмасов прозрачен! 🤣🤣🤣 Сега ще ги хвърля... Кога ли господи ме е осенила мисълта, че с това може да се излиза! 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 12:07 от mimi.7299

# 523
  • Sofia

Сутринта викаше, че няма как да нося всички, той неговите не можел да износи дето били 4 чифта, а моите 54!

Моят отдавна е вдигнал ръце от мен със стотиците ми обуща и парфюми. Само се моли някой рафт да не му се срути на главата. Joy

# 524
Lady, от един отбор сме с обувките 😁

Мими, имам подозрението че ТМ ги е прибрал на по-скришно място 😘
едит/ сега ми излезнаха сандалите, защо ще ги хвърляш?

Angela, якето е българско, серия с български съкровища ❤️

Mariat 😘
живи и здрави за под елхата 🌲

Чакам да втаса тестото за домашната пица и гледам парфюми, обувки, кашмирени пуловери, чанти, червила и да - Siska е много права, че ако не се познавахме щяхме да харчим по-малко 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт