🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 22 695
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
#9 Има дни, в които ям само салата от консервирани домати. Не знам защо, но така разтоварвам. Ям и други салати понякога. Но кафето не мога да го заменя. Чай пия само когато съм болна.

# 391
#9 Това с кафето не ми се е случвало, като пристрастена съм.
Има дни в които карам на салата и течности. Така разтоварвам.

# 392
#9- Това с кафето няма да стане, на ден пия поне по 4 кафета. Гладувам по два дни в седмицата и се чувствам прекрасно, действа много разтоварващо.

# 393
#9 Мога да опитам да пия едно кафе, но не и да го спра. Опитвала съм да спра кафето, но стигам до непоносимо главоболие. Точно 4 дни бях спряла да пия кафе и ги помня като едни от най-най-ужасните си дни. Бях нервна, болеше ме глава, не можех да се съсредоточа и изобщо не ми беше лесно да заспя вечер. Та, конкретно това с кафето за мен не работи положително.
За другото - с удоволствие минавам на леки храни и знам, че ще ми се отрази супер!

# 394
#8 правя разходки навън два пъти на ден. Отразява ми се чудесно.

#9 ще опитам да спра кафето и да го заменя с вода с лимон. Иначе за храната, мъчат ме киселини и съм намалила тежките храни така или иначе.

# 395
#9: Детокс отвътре и отвън
Понякога не ти трябва нов режим, а само три дни, в които да дишаш по-дълбоко, да се храниш по-леко и „да се върнеш към себе си“. Опитай три дни без тежка храна и излишни стимуланти. Смени кафето с чаша топла вода с лимон или с нещо леко и освежаващо. Ще усетиш как кожата ти става по-свежа, сънят по-дълбок, а умът — по-ясен. Не е диета. Това е начин да кажеш на тялото си: „Чух те.“

Топлата вода сутрин я пия без лимон, защото ми е чувствителен стомаха. Вече понякога се случва следобед да изпия такава, даже във фирмата на чай с лъжичка мед и резен лимон.
Тежките храни намалих от началото на лятото, по принуда, появиха ми се здравословни проблеми, край които свикнах да се храня с по-лека храна и определено и аз се чувствам по-лека и по-малко подута.

# 396
  • София
#8 Ограничила съм кафето до едно на ден и се чувствам добре. Понякога има дни, в които ям салати и плодове.

# 397
#9: Детокс отвътре и отвън
Тук вече се затрудних - мога да стоя гладна и да пия само вода, но кафето ще ми се опре…

# 398
Ще опитам да коригирам храненето да е още по-леко, и ще увелича чая.

# 399
#9 ще опитам и без това рядко пия кафе, а в случеите в който пие е тип 3в1 една идея е по слабо от другите, така че ни виждам проблем да пия 3 дне чаша вода с лимон. А и в това време на вируси малко витаминче не е излишно

# 400
  • Варна
#9 Всеки ден пия чаша топла вода, но без лимон. Ще пробвам и с него.

# 401
#9 И аз започвам деня с топла вода и лимон, до скоро и с кафе към 10 часа. Но ще пробвам да премахна кафето.

# 402
записвам се в това предизвикателство с
цел №1 - 3-4 тренировки в група
цел №2 - да спра да ям вредни неща

# 403
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
#9 Едно кафе сутрин е нещо, без което не мога да функционирам. За  останналото - предизвикателството прието Simple Smile

# 404
9. Един ден в седмицата се храня само с леки храни.

Общи условия

Активация на акаунт