🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 16 308
  • 325
  •   9
Отговори
# 270
Здравейте! Записвам се в предизвикателството. Целта ми е да:

1. Да се почувствам по-добре психически като се отърва от цялата тревожност и стрес, които съм натрупала и да изляза от депресията, в която съм се вкарала.

2. Да стана по-добър човек за себе си и всички около мен.

# 271
#5 : 1.Благодарна съм за това, че съм жива и здрава. Че близките ми също са здрави и са до мен.
2. Благодарна съм, че изпитвам емоции, че мога да ги преживявам
3. Благодарна съм,че имам дом и всичко необходимо
4. Благодарна съм,че имам възможност да се уча на нови неща

# 272
Благодарана съм за семейството ми, за здравето ми, за живота, като цяло!

# 273
Благодарна съм за семейството, което имам, за стремежа, с който се опитваме да следваме мечтите си, за това, че ми предстоят два почивни дни.

# 274
Бих,искала да влезя във форма и да отслабна със 10 кг

# 275
  • Бургас
#5: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет!

Благодарна съм, че съм здрава и всички около мен също!
Благодарна съм за двамата ми сина, че се превръщат в стойностни хора!
Благодарна съм за времето, което мога да прекарвам с тях!

# 276
#5 Благодарна съм за:

1. Семейството ми
2. Това че сме живи и здрави
3. Това, че имам покрив на главата си

# 277
#3 плодове и зеленчуци през зимата .
#4 заменям сладкото с плодове
#5 благодарна съм ,че съм здрава. Благодарна съм за моментите с любимите ми хора. Благодарна съм за прекрасния ден

# 278
Включвам се в предизвикателството, като целта ми е да отслабна с 5 кг. Спирам тестото и сладкото, намалявам грамажа на порциите, спирам похапването между храненията. Започвам да пия вода!
Дано да ми се получи!

# 279
Записвам се с цел:1  да кача поне 2-3 килограма,което за съжаление е много трудно. 2 да пия повече вода.

# 280
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
#5 Благодарна съм за семейството си, че сме здрави и щастливи, за прекрасното си дете и приятелите си, на които винаги мога да разчитам Simple Smile

# 281
Включвам се!
Цел 1 ще е да вървя повече пеша.
Цел 2 ще е да успея да променя и начина си на мислене. Да съм по-спокойна. Да не бъда перфекционист. Да мисля по-положително.

# 282
Благодарна съм ,че сме живи и здрави цялото семейство. Бладарна съм ,че имам добри и уважителни деца.Благодарна съм ,че имам уютен дом.

# 283
  • София
Благодарна съм,че сме живи и здрави,че съм заобиколена от добри хора,че няма война при нас.

# 284
Много хубава идея. Дава стремежа за първите 30 стъпки до по-доброто аз. Целта ми е да постигна по добра организираност, да не отлагам днешната работа за утре и да започна план за стягане на отпуснатото ми след родилно тяло. 
#2: Започнах лека домашна тренировка с масажен обръч за въртене и упражнения с ластици.
#3: Започвам деня с нещо, което да ме накара да се засмея. Вземам и голяма лъжица сироп от черен бъз.
#4: Да заменя първата глътка течност за деня, която е кафе, с вода.
#5: 1. Децата, които имам.
       2. Семейството, което ме подкрепя.
       3. Приятелите, които са винаги до мен.

Общи условия

Активация на акаунт