Какво ви е мнението за сексуалната освободеност?

• 3 736
  • 56
  •   2
Отговори
# 45
Аз съм за. Но да знаеш, че е демоде. За 55+ става де, ако въобще има с кого.

# 46
Аз съм за. Но да знаеш, че е демоде. За 55+ става де, ако въобще има с кого.

Има, има. Покрай бабките във входа, на които помагам за това-онова, на какво съм се наслушала Smiley Покрай пенсионерския клуб и пътуванията в чужбина такива драми се вихрят, младите направо могат да се засрамят Smiley

# 47
Като едно време се жениш за първия ти, после се сещаш, че ти се живее и искаш да си сексуално освободен 😌

# 48
За мъж на 55+ за сексуална освободеност се смята, ако ходиш по чуждо щото "там" готвят по-вкусно от в къщи.
И не ти надуват главата.
Сещам се за една тема, в която авторката беше двайсетина години по-млада от 60+ годишния си любовник. И се оплакваше, че вместо да се наслаждават на ласки, секс и френски удоволсвтия, човекът предпочитал да се среща с някаква жена на неговата възраст, която само му носела домашни курабии с кафе и си говорели.

# 49
  • Обран бостан ;)
За мъж на 55+ за сексуална освободеност се смята, ако ходиш по чуждо щото "там" готвят по-вкусно от в къщи.
И не ти надуват главата.
Сещам се за една тема, в която авторката беше двайсетина години по-млада от 60+ годишния си любовник. И се оплакваше, че вместо да се наслаждават на ласки, секс и френски удоволсвтия, човекът предпочитал да се среща с някаква жена на неговата възраст, която само му носела домашни курабии с кафе и си говорели.

Гладна мечка ..  знаеш. Wink

# 50
Аааа не е вярно това.
Бившият ми да го наречем свекър си беше коцкар до последно. Наблягаше на пиене и жени (хубавец беше) и си въртеше любовници до късна възраст. Не беше баш по яденето.
//
По-скоро при авторката имаме такъв искащ само курабии, а тя жената си има либидо явно. Като иска да се "освободи", да се поогледа за мъж, който му се иска, че и може. Има такива. Не е като да откриваме топлата вода.

# 51
Сещам се за тази история, само че се оказа, че дядото с тази жена имат общ син, който се опитваха да пробутат на авторката за мъж, въобще беше бетер турски сериал.
Иначе не съм забелязал същото за 55+ годишни, движил съм много покрай такива работили за мен, първите години направо бях изумен как се държат като тинейджъри като мине някоя по засукана леля покрай строителния обект и се почваше едно подвикване, едни закани, чудесии... Сега не знам колко реално са можели да изпълнят нещо, ама съм се наслушал на подвизи точно в тая категория 55+ годишни строители и бачкатори

# 52
  • До хладилника, който обичам
Чакайте, де, на 55 изобщо не свършва животът, или сексът. Доколкото съм чела, най-голям разврат цари в старческите домове.

Ето обобщено от Чатгпт: "Средната възраст, в която мъжете започват да изпитват промени в сексуалната си потентност, варира значително и зависи от редица фактори — здравословно състояние, начин на живот, хормонални нива (особено тестостерон), психическо състояние и др.
- Потентността не изчезва внезапно. Няма фиксирана възраст, на която мъжете спират да бъдат потентни. Много мъже остават сексуално активни и в 60-те, 70-те, а понякога и 80-те си години.
- Средна възраст за понижение в сексуалната функция - след 40-годишна възраст: Тестостеронът започва да намалява с около 1% годишно. Това може да повлияе на либидото, ерекцията и енергията.
Между 50 и 60 години някои мъже започват да забелязват реални промени в сексуалната функция (по-бавна или по-слаба ерекция, нужда от повече стимулация, по-дълго време за възстановяване).
- Еректилна дисфункция (ЕД) засяга около 5% от мъжете на 40 години; до 15–25% от мъжете над 65 години. Но това не значи, че мъжът е напълно "непотентен" — често има решение чрез лечение, промяна в начина на живот или медикаменти."

# 53
Да, да, това ясно. Просто някои мъже стават тотални жени – демек мързеливи и само искат да папкат и спинкат. Не че не могат, не искат.
Но това го има и при доста по-млади. Всички сме свидетели на безбройните теми "той вече не иска да правим секс".

# 54
  • София
Баш на 50-55 е страхотен купон.
После - още не знам, ще докладвам.

# 55
  • sofia
Че то сексуална освободеност може да се практикува и с партньора. Ако другият не е сексуален, освобождаваш се и действаш 😅

# 56
Баш на 50-55 е страхотен купон.
Може ли някакъв пример?

Общи условия

Активация на акаунт