INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 1 586
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
Имаш 50 точки от обмяната, това е едно от предизвикателствата. В пари са 1.65.

# 76
Значи при всяка обмяна ще дават точки, така ли?

# 77
Не, само за определените предизвикателства.

# 78
Аз не съм изпълнявала никакви предизвикателства. Само една попълнена анкета от линк даден в една от темите. За нея не дават ли малко пари?
Явно е бил някакъв бъг пак,  защото сега пак ги обърнах и общата сума не се промени, но изчезнаха най-накрая и вече показва, че имам 0 RWRD.

# 79
Натрупали са се другаде 😁
Да, когато пуснах темата за ревю и касов бон точките бяха 300. След ден или два вече бяха 200.
Не би трябвало да се губят, те са еквивалент на пари. Важното е да са в хъб-а. При кой/и търговец/и решавате вие.

# 80
Ти си ги прехвърлила в други, виж си в портфейла. Там са по видове.

# 81
Аз не съм изпълнявала никакви предизвикателства.

Обърни точки за първи път, това беше предизвикателството, за което даваха 1.65 лева.

# 82
Да, спечелините от анкета точки ги обърнах в бг мама пари. Тогава явно са ми ги дали тези. Като го забелязах това 50 RWRD онзи ден и тях обърнах в бг мама пари, но продължих да си виждам, че имам още 50 RWRD. Това ми стана интересно от къде идват, като не правя нищо, уж ги обръщам и отиват в бг мама парите, а продължавам да виждам точки за обръщане. Днес вече пак като ги обърнах вече станаха 0 RWRD, но не ми даде още 1.65 лв. Явно е било бъг, не знам.

# 83
То веднъж дава. Ползвала си го вече.
Купих ваучер за Озон, то ми омръзна да следя курса, по-зле от Уолстрийт е този Инсентив, ужас...
Назад съм със 6+ лв. Но ми трябва спешно, че утре може да го няма този артикул.
Не им ща предизвикателствата вече!

# 84
Морковелка, при обмяната на точки имаш опция да избереш половина или максимум  като ло подразбиране е половина. Аз имах RWRD-и и за по 100 точки, но не помня за какво точно.
Ако и твоите са били 100 е възможно да си ги прехвърлила на 2 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт