Тренировки в домашни условия - 125

• 9 715
  • 195
  •   1
Отговори
# 120
  • на острова на мечтите
Хм, съвсем профанско питане: А как точно се ползват подложките за крака? Май не съм виждала. Октомври е месеца с най-тегавите ми ангажименти и не ми остава време да следя никакви сериозни тренировки. Обаче, благодарение и на половинчасовите упражнения с клекове,  които не пропускам да правя редовно, влязох в един панталон 42_ри размер. Сега трябва да наблегна на  рамене и горна част.

# 121
Просто стъпваш на тях когато правиш клекове, или вариации на тяга. Могат да се ползват и като си сложиш стъпалото наобратно, пръстите да са горе и да правиш надигания за прасеца и/или солеуса

# 122
Дани
Скрит текст:

Скрит текст:

# 123
  • Варна
Вчера ден 50-епик 2.
Балони, конфети.. свърши се! Още една програма в историята!
Разбутах пак храната(3 различни калории с макроси за дните тренировки, бързо ходене и почивни). По дрехите виждам, че още съм се прибрала, по сантиметър също, по кантар- не мърдам 😆
Днес ден за ходене!
Утре релакс!
А понеделник старт отново на любимия iron.

# 124
Днес имах голям напредък с тежестите и съм втрещена от себе си. Чудя се откъде дойде това.
Днес глутеус и предно бедро беше идеята, но ми дойде нанагорно, и спрях по-рано. Просто ми свърши батерията.Joy

1. Суингове с пудовка 18кг 5х20
2. Суингове с редуване на ръцете 12кг 5х30
3. Осмици 2х12 (то е като загряващо)
4. Сумо тяга с пудовка 24кг 4х15 (нямам по-голяма)
5. Staggered deadlift му казва Каролин на това, не е ли Гуд морнинг на един крак? 18кг (за първи път!) 4х15
и с 24кг 10-12, което ме втрещи Hands Muscle
6. Хип тръст 30кг 3х15, 1х10
7, Хак клек с пудовка 8кг 3х12 и 12кг 3х12

И бях дотук. Joy
бях планирала :
8. БГ клек
9. ATG сплит клек
10. сумо клек с крив лост
11. Зърчър клек
12. Казашки клек

Май ще ги правя в отделен ден, Не в един.
Ще ида да тичам докато слънчево, довечера мобилността на Ветрена. Вчера не остана време да я пробвам.
Назад съм с тренировките за седмицата, като си затворя очите виждам Гугъл слайдс. Joy Много работа се събра, и нямаше как.

# 125
  • sofia
Дез, 6-7 упражнения, всяко по 4-5 серии ми се струва предостатъчно. Аз поне правя толкова за около час и малко.
Вчера следобяд направих тренировка в залата до вкъщи. Сутринта имах работа, пазарувахме с големия син, хапнахме, но сега не ме свърта и май пак ще отида. Поне дъжда спря.
Нещо ми е много нервно напоследък, а няма обективна причина за това ми състояние. И не спах добре тая нощ, будих се много пъти, спах на пресекулки.
Eli70o0, см са важни и общата визия. Кг са някаква там подробност.

# 126
Направих видеото на Ветрена. Всъщност, почти същото правя след тичане или вечер. Мост и навеждания назад са ми отделно обаче, в йога практиката. Много хубав стреч е. Звукът може да се изключи.
Добре ми дойде след днешния глутеус.

Ще продължа с моя йога, настрои ме на такава вълна. Имам нужда да отворя раменете, там съм се повдървила. Работя с колелце.

# 127
  • на острова на мечтите
Borosbg, Costa 😚🤗❤️много благодаря!
Ще е много полезно това стъпалце за моят счупен глезен.
Dez,👍
Eli, и аз така с килограмите, но сантиметърът ми е приятел.

# 128
Седмичен отчет : Fuel и Fusion от Хедър.
Понеделник 4km
Вторник Fuel D4 full body supersets, Fusion D16 upper body, 8km
Сряда Fuel D9 full body circuits, 45min upper body с Крис и Еди, 10.5km
Четвъртък Fusion D 10 full body hiit, 2x4km
Петък 4+5km
Събота, направо го отписах, 11ч в колата до Лондон и обратно, едвам си направих 10-те хиляди крачки из магазините Cry
Днес Fuel D14 full body tempo, 10km

# 129
  • Варна
Толкова бях развълнувана и с нетърпение очаквах отново старта на iron, който беше днес и защо да не се събудя с КОВИД 😥
Здрава спортна седмица на всички! Аз ще съм в бокса явно тази Sad

# 130
Eli, дано леко мине, и бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

Днес започнах да работя върху това:
Момъкът много добре обяснява. Да видим колко време ще ми отнеме да го навържа. Нещо ми пречи позицията на ръката, и се оказвам другаде, но поне е интересно, освен че за всички стави е супер.

Седмицата ми беше само с 2 силови в къщи и 32км в 3 тичания (ежедневна йога и мобилност по подразбиране), но вдигнах килограмите на staggered deadlift двойно, което беше неочаквано.

# 131
Ели, дано мине бързо и леко.

Аз се отчитам с една тренировка на Сидни за горна част от съмър файн не знам си кое издание. Като калории нищо работа, но ужасно много имах нужда да освободя напрежението в горната част на тялото и да го раздвижа малко, та съм доволна.

# 132
  • София
Тази разтяжка на Ветрена си я запазих и аз.
За днес Body Revolution - J. M. Тренировка 11 - нямах много сила, но доста се поозорих. Малко е демоде Джилиън, но на мен доста ми допада и важното е, че ще даде резултат.

# 133
  • 1st floor
Тази разтяжка на Ветрена си я запазих и аз.
За днес Body Revolution - J. M. Тренировка 11 - нямах много сила, но доста се поозорих. Малко е демоде Джилиън, но на мен доста ми допада и важното е, че ще даде резултат.
Аз те следвам с БР 7 и 8 за последна седмица. Започнах я средата на септември и имам малко прекъсване, защото пътувахме, а след това бях болна. Правя я с само и единствено с три кг и смятам да я повторя след това с нормални тежести. Laughing Съвсем умишлено вадя само тройките, колкото и смешно да звучи. Но след прецакания кръст през януари и нищоправенето от тогава, не искам да рискувам. А и в началото ми беше трудно да си създам отново навик.
На мен БР ми е любимата програма и обикновено я включвам преди лятото, защото без особен зор  (като изключим третия месец, де!) ми носи резултати. Сега беше единственото нещо, което можеше да ме върне към сутрешните тренировки и мисля, че успя.

Ели, бързо да минава. И аз май го карах преди две седмици (тест не правих).

# 134
с голяма гордост (заради обстоятелствата) отчитам втори ден на тренировка + 4 км ходене (вчера бяха 6км). Почнах Съмър файн 5 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт