За случайните

• 3 596
  • 48
  •   2
Отговори
# 45
Ами моят син ме беше попитал веднъж. Аз нямам навик да го лъжа и му казах. Както казах драма не сме имали.
Аз знам, че не съм била желана, защото много ми е натяквано през годините как съм объркала живота на майка ми и какви жертви е направила заради мене. Ще каже човек, че сама съм решила и съм се появила без нейно знание и участие.

# 46
Ако детето има осъзнатостта да се интересува и попита по своя инициатива, добре, но се обзалагам, че в много от подобните случаи  това излишно обременяване му се стоварва без да пита. А ако пък пита и отговорът е негативен по-добре да бъде излъгано благородно, лично мнение, разбира се.

# 47
Ако върнем темата към първата публикация - действително има нещо забавно (и яко) да си се появил като един малък Майкъл Фелпс Grinning against the odds

# 48
Дори когато семейството е решило да има дете, спрени са всички предпазни средства, и забременяването е желано, пак водещото в секса е взаимното удоволствие. В разгара на емоцията, не мога да си представя как някой мисли "Давай, давай, най-бързи сперматозоиде, стигни до клетката и я оплоди!!!" Rolling Eyes
И ако двойката прави секс по два пъти, седем дни в седмицата, и всичките 14 акта завършват с мощна еякулация, как точно се знае в кой път се е получило оплождането? По тази логика всички сме "случайни".

Аз наистина не знам как точно се прави целенасочен, бебе-съсредоточен секс, в който водещата мисъл е за оплождането, а не желанието, страстта и удоволствието.

Общи условия

Активация на акаунт