За нас е различно. Големият (на 5г е) е 5/5 дни в седмицата на нещо. Ако е на тренировки - ходят с баща си и се прибират към 20:00ч., ако е на език - прибира се към 19:30ч. Аз използвам това време да направя вечеря, да изкъпя малката (тя е на 1г и половина) и към 20-20:30 я слагам да спи. След това малко игри с големия, често строят неща с баща си или играем настолни игри, ако не е прекалено уморен, има и вечери, в които иска да погледа 30тина минути тв преди сън.
Уикендите е повече хаос, но ги оставям да си играят, викат, разхвърлят, бият понякога. Гледам да не отразявам и да не се напрягам. В края на деня подреждам и толкова. Спокойно време имам като заспят децата и баща им доработва за 30-40мин. Тогава чета, правя си някакви вечерни рутини и после сме само двамата с ММ. Рядко си лягаме преди 00ч, за да успеем да направим тези неща. Помага ми изключително много на психиката и рано сутрин да ходя на тренировки (2 пъти седмично засега). Като се върна на работа съвсем рано обмисля да почна да тренирам (започват в 6 сутринта груповите), за да не ми бърка останалата част от деня.