💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 18 850
  • 515
  •   62
Отговори
# 15
Гордиебко - е по Слава Крайне, линията!

Колкото е Украинка, толкова е и Българка. Съмнявам се въобще да има украинско гражданство.
ПП Всъщност няма как да има, Украйна не допуска двойно гражданство.

# 16
Гласувах за Калин, Шопа и Ивайло. Реално от тези тримата бих се радвала само за Калин. Не мога да понасям Шопа. Може и да е силен, но не го харесвам. Ивайло беше с ужасна визитка, но в игрите бива, не ме е подразнил с нищо. Не вярвам, че жена може да спечели. От Томи пък още не сме видели почти нищо и затова не гласувах за него.
Гордиенко е въздух под налягане, но хайде да не зачекваме украинската линия. Тя е толкова украинка колкото и аз. Баща ѝ е украинец и тя дори не си го спомня, майка ѝ май си е българка. Родена е в България, израснала е в България. Сигурно е виждала Украйна само на снимка. Няма нужда да се правят паралели с Алекса, който си беше сърбин или други чужденци, които са участвали в игрите.

# 17
Ама украинското в нея взима превес... Познавам доста рускоговорящи и всичките до един като Гордиенко... Въобще не говоря по линията на война или против/за украинци, руснаци. Чисто и просто чужденците си имат свои особености и са малко или много по-различни от нас като манталитет. Има и кофти българи, примери в предаването доста, ама Гордиенко си показва едни типични черти за рускоговорящите народи...

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 08:51 от Ели-Мели

# 18
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и страхотна корица, както винаги!
Гласувах за Калин, Шопа и Ръждавичка, може би това е моят топ 3. Разбира се, искам Калин да спечели, Ръждавичка е най-добра от жените, а и от доста от мъжете. Интересно какво ще се случи, ако е на финал и мъжете са с жилетки... Не знам дали има някаква статистика за битките м/у мъже с жилетки и жени.

# 19
  • София
Благодаря за темата!
Въпросът в анкетата е кой мислим, че ще спечели, а не кой искаме да спечели. Затова гласувах за Шопа, Томи (струва ми се, че тепърва ще се разгръща) и Ръждавичка (ако са решили да има жена победител).

Иначе бих искала Калин, Ивайло, може и Дино, че е симпатяга, а от жените ми допада д-р Пекин, колкото и да дразни мнозинството.

# 20
Благодаря за темата. Hug
И за корицата. Grinning
По повод възможна конспирация между Гордиенко и продукцията- да не надценяваме първата прекалено много.

# 21
Броят на синхроните категорично показва, че за пореден път има тотално разминаване между това, което искаме да гледаме и това, което някой зад кадър е определил (незнайно защо) като интересно. Алекс абсолютен първенец?? Наталия в Топ 3 по синхрони?? Александра ги следва по петите. Калин е с по-малко синхрони от хора, които буквално вдишаха малко дуранкулашки въздух и отлетяха за часове като Любослав. Да, лишен е от его и не изглежда многословен, но такова затъмнение е супер подозрително за човек, който има ключова роля в синьото племе и лети по терена. Лапунов също не е показван много. Явно са ги зачеркнали като безинтересни преди да дадат шанс на зрителите да решат.

# 22
  • София
Искам да спечелят Дино, Калин или Лапунов. Много са ми симпатични. Стискам им палци.

# 23
  • София
Готина корица. Искам Калин да спечели, но ми е ясно, че няма да стане.

# 24
  • тук, на мястото си
Благодарности за новага тема, Дяволо!

В анкетата гласувах за Калин, Чикагото и Лапунов, защото искам да е някой от тях, но сигурно нито един от тримата няма да стигне дори трето място. Убедена съм, че на финала ще са Шопа и Тони. Сценария почти повтаря сезон 6.

# 25
Не знам дали някой е писал вече,но дадоха по нова Ваня,Рълев и Ръждавичка като Ники Дойнов ги представи като финалисти и победители от игри на волята не знам дали е объркване или означава,че Ръждавичка е финалист или победител

# 26
Относно Калин и синхроните. Той и Гого от Сезон 4 нямаше никакви синхрони.

# 27
Не знам дали някой е писал вече,но дадоха по нова Ваня,Рълев и Ръждавичка като Ники Дойнов ги представи като финалисти и победители от игри на волята не знам дали е объркване или означава,че Ръждавичка е финалист или победител
писа се и се коментира

# 28
Благодаря за темата, Дяволо!
Записвам се с глас за Шопа, Томи и Ръждавичка. Като цяло Шопа ми се струва най-вероятен кандидат за момента.

# 29
  • София
Изгледах Чакалкаст (гост в Крум) и за пореден път там се хвърлиха много бомби и се издадоха много важни неща как протича играта, за влиянието на редакторите и пр.
Та от там разбрах, че Томи е бил Хванат да ходи да яде на някаква бензиностанция. Но защо това е останало покрито? Обикновено ги издават пред строя и следват наказания. Може би са били чести нарушения от не малко хора. Мхм. Дали изаради това не са разкарали Дивият плаж, като локация?

Общи условия

Активация на акаунт