Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 20 745
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
  • Melmak
Благодаря!
Ох, объркващо е, нали едните са лунарни месеци, не знам какви месеци. Гледам в интернет някякви таблици.. всяка различна от другата. 😁

# 601
Седмиците ги броя така: настъпила седмица+ден (както излизат и на ултразвука) - тоест в момента съм в 21+5, в сряда влизам в 22 г.с.
При влизане във всяка пета седмица се сменя месецът Smiley

# 602
Здравейте, минавам и аз да се запиша терминът ми е за 1 май, но съм сигурна че ще е 100% априлче. В 16г.с. +3 дни съм. Вие кога усетихте бебето? Купихте ли вече нещо за бебето? Ние разбрахме какъв ще е полът миналата седмица и сега само разглеждам момичешки неща 😅 но ме е страх да купя нещичко, мисля че още е рано..

# 603
Аз мисля, че от време на време усещам бебчето. Засега е много слабо и е трудно да се различи от движението на червата, но съм много чувствителна към тялото си и всичките му усещания, затова мога да кажа, че съм около 85% сигурна, когато усещам бебето. Сега ще чакам усещанията да станат по-ясни. Между другото съм в 16+4 😊

# 604
Вие имате ли киселини вече? Аз още от първия триместър усещах, но сега се позасилиха. Търпях, търпях, пробвах с прясно мляко и минах на бионацид вече. Надявам се да ги удържа до края.

# 605
Имам киселини, да - основно вечер.
Снощи малкият така се беше развълнувал вечерта - чак успях да го усетя извън корема, даже и през нощта се беше разтанцувал  SmileySmileySmiley

# 606
Здравейте мамчета ,и аз мисля че от време на време усещам малката Принцесаа ,но е съвсем леко .Вече съм 19г.с.на 25 ноември ще правим втора ФМ.А между другото влезнах в магазин да разгледам само количките и хоп купихме ,не мисля че е рано и няма да мислим за лоши неща.Настройваме се за хубави и весели неща.

# 607
На каква количка се спряхте? Аз умувам много по този въпрос - какво ми трябва, кое ми е приоритет и на кои марки да се спра - вече май имам някаква идея, но не искаме да бързаме - дори и от гледна точка на пространство.

# 608
Купихме Кика бо Миа,неее супер скъпа но прилична ,не ми се дават пари за скъпа количка ,има доста ощще неща да се купуват ,а в магазина я похвалиха олекотена доста лека и затова взехме нея.

# 609
Вие имате ли киселини вече? Аз още от първия триместър усещах, но сега се позасилиха. Търпях, търпях, пробвах с прясно мляко и минах на бионацид вече. Надявам се да ги удържа до края.
Вчера вечерта за първи път имах киселини, продължиха около 2 часа. Минаха след вечерята, която с триста зора успях да набутам в себе си, само и само да не остана гладна. Постоянен дискомфорт засега нямам и се надявам да не се появи

# 610
  • Melmak
Здравейте и от мен! Бешко, добавих те на страница 1.
И аз много усещам бебето вече от седмица насам. Онзи ден и мм усети като си сложи ръка на корема ми, не знам как нацелихме момента.
Днес влизам в 19 г.с.
Записала съм се за фетална в началото на идния месец.
За бебето нищо не смогвам да гледам! Мм започна ремонта в нас, заедно с баща си. То е прах, то е чудо! Спим на дивана, който сгъваме, махнахме си леглото. И сега сутрин ставам за работа, ходя в офиса, имаме визита и не можем да отсъстваме. Прибирам се вечер и готвя за другия ден да ядат нещо. Не, че ме карат, но не мога да ги оставя. Докато минем пода с парцал, докато направя нещо набързо и е станало 22 ч…
А почвам да ходя и на огледи пак! Направо, добре, че бебето не ме тормози и не усещам дискомфорт, иначе с толкова неща не знам как щях да се справя.

# 611
Снощи усетих по-сериозни киселини, преди това имах някакви леки. Първия път ме спасяваха газирана вода или прясното мляко. Дано и този път да работят така магически. П050505, браво за количката. Не мисля, че е рано, стига да имате място къде да я съхранявате до април. Голямо успокоение е да знаеш, че вече сте взели една от най-важните покупки.
Аз в някои дни усещам много бебето, в други дни - изобщо. Вчера беше такъв "празен" ден, усещах някакви слаби движения, но нищо уау. Много искам вече да разберем пола и да говорим за нея или него, а не за "то". Не знам как ще дочакам втората ФМ на 29.11!

# 612
Момичета, вие имате ли някакво постоянно движение? Спорт, разходки? Мъжът ми през уикенда ми наду фитнес топката, а аз все не мога да започна упражненията. Като се върна от работа вкъщи, нямам никакви сили, и докато сготвя вечеря, поям - вече е време за сън. Разбирам, че ще мога да правя нещо само ако вече си остана у дома. Като вариант, може тогава да излизам и на разходки, да навъртя няколко хиляди крачки. Но с работата - абсурд.

Колкото повече наближава декември, толкова по-трудно ми се работи, а още не са намерили човек за моето място и това ме човърка. Иска ми се да изляза в болничен възможно най-скоро

# 613
Аз друго движение освен да ходя между 11 и 15 хил. крачки на ден нямам. Нямам физическата възможност. Имам много работа, стоя до по-късно, след това докато се приберем... В момента сме в къща извън София, за да се възползваме от по-чист въздух, а и на апартаментът му остана мноооого малко, но не искам да стоя в прахта.
Пак се върна умората при мен - не заспивам както в първи триместър, но определено не се чувствам в разцвета на силите си. Сутрин, когато трябва да стана, се проклинам.
Може и да си ползвам всички 45 дни преди раждането, за да имам кога да отпочина и да имам време вече за по-обемните покупки, за които започнах да си правя списък.

# 614
При мен движението също се изразява само в разходки, и пак ми се струва недостатъчно - всеки ден водя и взимам детето от детска, правя около 7 хил. крачки, в добрите дни 10-11 хил., но това по-скоро е рядкост. В нашия квартал няма парк, нито проста алея където да се разходиш. Ако искаш разходка, трябва да ходиш между блоковете Grinning Всичко се застрои с огромни сиви кооперации, и даже се строят още, сякаш няма достатъчно вече. А и живеем до околовръстното на София, и въздухът навън е просто прекрасен.
Трябва да измисля нещо, може би някакви тренировки вкъщи.
unserwahnsin, разбирам те, и аз вече мисля само за болничния. Не ми стигат енергията и мотивацията да работя и да се справям с домашните грижи. В работата някакъв постоянен стрес, гонене на срокове, недоволни чуждестранни клиенти... А аз съм толкова разсеяна и изобщо нямам желание да им угаждам.

Общи условия

Активация на акаунт