Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 16 977
  • 761
  •   2
Отговори
# 750
Natashinka, супер, честито. И аз днес минах феталната при проф. Марков и всичко е наред 317 гр. 20+2 се водя.
И аз се чудя дали да ходя на фетална ехокардиография и ако да, къде.

# 751
Момичета, тази болка продължава цял ден - в момента, в който се изправя и започна да ходя, положението става доста неприятно... Sweat
Аз съм така от сигурно наближава 2 седмици.
Понякога изчезва, после пак се появява.

# 752
И аз имам болка поянкога като се изправя, но вече при няколко ехографа се вижда, че при мен са контракции. Пия магнезий и но шпа и отминават. На бебето явно му става много некомфортно, защото започне ли да ме боли и не се спира.

# 753
Има ли мами, които ще раждат в Надежда?

Здравейте, не съм писала до сега, но ще раждам в Надежда и се следя при др Бозова

# 754
  • Melmak

Здравейте, не съм писала до сега, но ще раждам в Надежда и се следя при др Бозова
Ей, радвам се, че не съм само аз в Надежда! Аз съм при Колева.

С моя приятелка бременеем заедно, нейното е бебе номер 2 и тя вече има опит. Каза, че се е чувствала много добре в болницата с първото дете и усещала да се грижат добре и за нея, и за бебето.

# 755

Ей, радвам се, че не съм само аз в Надежда! Аз съм при Колева.

С моя приятелка бременеем заедно, нейното е бебе номер 2 и тя вече има опит. Каза, че се е чувствала много добре в болницата с първото дете и усещала да се грижат добре и за нея, и за бебето.

Да , направило ми е впечатление , че всички се държат добре , единствено само Георгиев на феталната не ми допадна

# 756
  • Melmak
Аз бях при него на първата фетална, той според мен си върши работата, просто не говори и не обяснява и за това не го харесват. Иначе беше любезен, но казват, че говори само ако нещо не е наред.

# 757
Аз бях при него на първата фетална, той според мен си върши работата, просто не говори и не обяснява и за това не го харесват. Иначе беше любезен, но казват, че говори само ако нещо не е наред.

При мен на първата фетална беше добре , но правих и междинна и даже бих казала , че ме претупа. Понеже имам предишна загуба в 9-ти месец и тогава се следих при Михова на феталните , тя разпитва за всичко какво приемам имам ли оплаквания , докато на междинната при Георгиев пропусна всичко , не ме е разпитвал, не сме си говорили почти , легнах на кушетката и като цяло беше това , прегледа беше има няма 20мин

# 758
  • София
Аз имам загуба в 8ми месец, за това сега държа на всички прегледа да бъдат обстойни. Обясних още от първия преглед на доктор Маркова, че държа всичко да се гледа всеки път защото така и така. Важно ми е да знам кръвопоток, води, плацента и т.н. За сега съм много доволна. Чак на 12.12 съм на втора фетална, тогава ще съм 21+2. Успокоявам се, че усещам бебока от време на време.

# 759
Да , за това на втората фетална ще съм пак при Михова, най-вече заради обстойния преглед

# 760
Здравейте, отдавна следя прекрасната тема: след борба за още едно отроче, вече расте в мен, с термин 24.04.2026 Simple Smile Пол: женски.
Предстои ми фетална след две седмици при доц. Чавеева. На 40 г. съм, с раждане на 35, разликата с баткото ще е 5 г. и 1 м.
Тъй като бременеех в КОВИД, не съм правила феталните в София, а в Пловдив. Ще съм благодарна за мнения и успокоение, че съм на добро място и лекарката преглежда еднолично, не нейни стажанти. бхс мина  положително, с едночасов преглед тук, в Пловдив, развитие, кръвооток и сърце бяха супер според лекаря.

# 761
  • Melmak
This time, вписах те на първа страница! Вече сте 6 мами с термин за 24.04!

За първата фетална и моята беше 20-30 мин.. даже не знаех, че при някои дами е повече. Но аз като цяло съм спокойна, просто не мисля лоши неща.
За ехокардиографията, следящата ме АГ каза да си отида на втората фм при Патрикова и ако нещо види, недай си боже, ще ме насочи.

Общи условия

Активация на акаунт