Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Сигурно и тя се спасява, щом ще има още една битка.

# 196
Да не се окаже, че Томи печели игрите накрая, а е лъжа, че го гонят! Той ако се е хранил трябва да е било на блатото, а не сега... 😂
За утре при блатните пак ще има нещо неочаквано, ще се окаже че двама влизат или че се връщат на блатото...
Нямам спойлер, а само мнение. Няма начин ако Томи беше победител да го оставят без визитка в началото, ясно е, че е ядосал продукцията по някакъв начин.

# 197
  • София
Трейтърс

Спекулация, не е спойлер

В Преди обед Оля загатна, че е виновна едва ли не за нещо пред Дани Петканов, чудех се дали няма да е предател, но вече смятам, че другата седмица ще убият Даяна. Даяна пък точно преди да се качат на колите каза на Оля, че само на нея ще ѝ признае, че няма щит и ако я убият, да знае, че е той.

# 198
  • София
ИВ
Някоя добра душа ще сподели ли Ръждавичка кога отпада и кой мъж ще ѝ вземе главата?

# 199
И кой ще си ходи в петък?

# 200
И кой ще си ходи в петък?
Дали надеждите ми да е Наталия ще се осъществят?

# 201
Гаганела, мойта надежда е Гизем. Наталия още ми се гледа.

# 202
ИВ
Някоя добра душа ще сподели ли Ръждавичка кога отпада и кой мъж ще ѝ вземе главата?

И аз това питах скоро - никой не отговори. Май се класира в осмицата и там някъде отпада.
Засега единственото сигурно май се очертава, че топ 4 са мъже.

# 203
Трейтърс

Спекулация, не е спойлер

В Преди обед Оля загатна, че е виновна едва ли не за нещо пред Дани Петканов, чудех се дали няма да е предател, но вече смятам, че другата седмица ще убият Даяна. Даяна пък точно преди да се качат на колите каза на Оля, че само на нея ще ѝ признае, че няма щит и ако я убият, да знае, че е той.
И аз точно това си мисля, отделно от това, че качиха "На среща" с нея и партньора ѝ, за да може да излиза като напусне предаването и хората търсят подкасти с нея Grinning

# 204
ИВ
Няма да е скоро. Отбелязала съм в тефтера някаква активност на 17.08. , но това е редуциране на последваните. Имам пост на 21.08., че наскоро е отпаднала. Както и Сапунджиева. Лошото е, че към края на снимките ме вълнуваха основно финалистите и дати много не съм отбелязвала, а само съм им слагала Х-а.
Според мене Наталия ще надживее Гизем в Игрите.

# 205
Финалистите са Калин, Лапунов, Мирослав и ??? Ръждавичка? То няма кой друг.

# 206
За Чикагото и Алекс се говори също

# 207
Чикагото брои ли се в онзи спойлер със столовете - май да. Той беше до момента как са като цветове. Значи Чикагото.

# 208
Нямаше ли спойлер че Гордиенко продължава доста нататък в Игрите ?
Не. Няма такъв спойлер. Гордиенко хареса пост от 02.08.

# 209
  • На морето!
Трейтърс:
Някой каза, че извънредната ситуация е с Мирела. Казва, че е предател и иска да гласуват за нея, за да излезе, защото не издържа повече вътре. На масата се чудят какво да правят и дали това е поправилата.

Общи условия

Активация на акаунт