Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 026
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Поредният мега фалшив спойлер.

# 451
ИВ
От цялата ситуация сега, ако това е единствената драма с храната и Томислав не е бил достатъчно глупав да ходи точно, след като са ги порицали, да взима храна, то този ,,спойлер" е бил фалшив. И сега в емоционалността си, съм обнадеждена, че и победителят може да не е Мирослав. Дидо, силно се надявам да са те излъгали.
Outcast знам, че беше казал, че е много вероятно да са ти пуснали грешна информация за финала, но, ако имаш желание, моля сподели каква е била все пак. 😆

# 452
Е, не бях права, започвам да се чудя дали спойлера за Роми е верен, то от тук насетне някой ако направи подобно нарушение след случилото се, ще е меко казано абсурдно. Това за Дино, Траян и Чикагото много ме изненада.

ИВ

Оп, май утре идва серията, в която наказват Томи.

# 453
Както казах и в предната тема - спойлеристи за мен този сезон няма - и продължавам да се убеждавам след всеки грешен спойлер или хайде от 5 спойлера 1 излиза верен. За мен Мирослав няма да е победител, пък който ще да се сърди. Остава да видим как зелените стават "жълти", макар че и за този спойлер не съм сигурен, че ще е верен, но ще гледаме и ще видим.

# 454
ИВ
Ами ако Томи предстои да бъде изгонен заради храна и тъй като храни цялото племе, заради това ги наказват - взимат им цвета и стават жълти Thinking

# 455
ИВ
Явно победителят наистина е Миро

снимката е със ai хдд нищо не потвърждава пък каже те имали го и този вариантт Миро да е във финалната тройка но да не е спечелил и да са го снимали с чека и тн за да пуснат този слух за да се запази истинския победител до края

# 456
ИВ
Ами ако Томи предстои да бъде изгонен заради храна и тъй като храни цялото племе, заради това ги наказват - взимат им цвета и стават жълти Thinking

Че не е най-умния човек на света е ясно, ама пък чак толкова да е тъп…
Спойлер-партенка и според мен няма шанс след тоя случай някой друг пак да настъпи мотиката.

# 457
ИВ
Че не е най-умния човек на света е ясно, ама пък чак толкова да е тъп…
Спойлер-партенка и според мен няма шанс след тоя случай някой друг пак да настъпи мотиката.
ИВ
И аз се съмнявам, ама знае ли се, човек прави всякакви глупости от глад. Може пък този случай даже да му е мотивация, че той ще успее да метне продукцията Trollface

# 458
  • HH
ИВ

В предните теми някой беше писал, че за храна може да се иде само от блатото. От изолаторът били много далече възможните магазин и бензиностанция. Вече нищо няма да ме изненада. Има време и Томи да огладнее на блатото.

# 459
Междругото може да изненадам но за мен лично Миро не е чак толкова лош колкото го изкарват ясно е че Калин е по добър от него но лично според той е втория или третия бори се с Чикагото смисъл и да спечели ще видим.
Иначе сега основно си поздравиха Калин хиляда пъти в епизода Павката го похвали ако има фаворит на продукцията според мен са Калин,Симона и Пекин
1.Калин.
2.Миро
3.Чикагото.
4.Траян
5.Лапунов
6.Дино
7.Иво
8.Алекс
9.Крис
10.Дечо

# 460
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Императора" е недостижим за всякакви класации, той е в отделна лига, така че взимаме другите победители в надпревата.

# 461
Нали Томи щяха да го изгонят, големи спойлери голямо нещо..

Само гледай и ще видиш с колко голям срам си заминава от предаването, само защото не си признава, след като го питат.... Не държа да ми вярвате, само гледайте, а аз с интерес ще прочета коментарите ви, след като видите това, което казвам Simple Smile

# 462
Пред миналогодишния победител и Гатьо е за предпочитане (сещам се как се беше оплел и Димо му помага, че инак щеше бая  да си отвиси). Мартин кръжи в една галактика с (любимата ми) Мани 😀 и онази “грАничната” от сезон 3 или 4.

# 463
ИВ
Outcast знам, че беше казал, че е много вероятно да са ти пуснали грешна информация за финала, но, ако имаш желание, моля сподели каква е била все пак. 😆
Моят "спойлер" беше, че Калин е победителя, но вече вярвам, че не е верен. Хора с повече информация казаха друго и аз вярвам, че са прави. Така че не слушайте мен за това Simple Smile
На мен ми пишат всякакви хора в инстаграм, но не са доказани

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 07:51 от outcast

# 464
Има и друго, за да има храна там, значи някой я оставя. Със сигурност не са хора на Чикагото, Траян или Дино. Възможно ли е продукцията да разбира, че всъщност храната е била оставена за Томи / или вече знаят, просто бавят малко нещата. ( Забелязвате ли, че него най-малко го разпитваха да не вземе да се изпусне нещо ), явно чакат подходящ момент за съспенс.

Е, не бях права, започвам да се чудя дали спойлера за Роми е верен, то от тук насетне някой ако направи подобно нарушение след случилото се, ще е меко казано абсурдно. Това за Дино, Траян и Чикагото много ме изненада.

ИВ

Оп, май утре идва серията, в която наказват Томи.

Общи условия

Активация на акаунт