Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 994
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Не мога да го открия това клипче. Някой да се смили Simple Smile
На стори е. Много хора са го споделили - Йордан, Деси, Дечо.

# 481
Според мен говори за Гордиенко. Тя имаше такава сцена, където се чуди дали да се съблече и да влезе във водата.

# 482
Билянче, голям си детектив Simple Smile признавам ти го.
Чувам сам 15 минути, вода и нищо друго.
Благодаря на vanesa_eli!

# 483
ИВ
Димитър Димитров е пуснал на стори клипче от заведение, в което е заедно с Лапунов, Сапунджиева, Иво, Кристиан и др. Чете късметче от Лаваца. На заден фон Лапунов обяснява за някого, който искал да се отказва, казал на продуцента, че това му е последната битка, стоял 15 мин на брега, докато си свали микрофона, за да влезе във водата... Вие чувате ли за кого говори, защото аз не успявам. 20 пъти го пусках...
Ама, че си полицейско куче! Три пъти го гледах и почти нищо не успях да чуя! Страшна!
Гордиенко е, сто процента.

# 484
Между другото видяхте ли как човекът с набитото око снощи се издаде, че са му казвали разни спойлери за Томи и храната, и то не от едно място. Ех, колко е лесно да знаеш някакви неща и да се изтъкваш, че си предвидил и видял преди другите. И на мене да ми кажат, че Миро е победителя и аз ще почна да го виждам измежду всички фикуси в играта като "скрития победител"....

Абсолютно. Много го уважавам,но той очевидно знае доста,а само параноично мрънка в темата да не се носят спойлери,особено към Дидо винаги отправя забележки и то неоснователни.
Като почне с одите за Миро и ми става лошо,предполагам на финала само той и Мировите роднини ще са хепи.
Мисля си,че ако са хванали Томи с храната може да не ни го излъчат заради имиджа на победителя,който не се съмнявам се е възползвал.Всъщност колкото да са ми неприятни Томи и Миро не бих ги съдила,както и триото от снощи,хората са гладни и с тези тежки битки е напълно разбираемо да се опитват да си набавят храна.
Бас ловя,че хвалбите на Ралица от таз вечерното промо са за Мирослав.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 18:41 от Bring me

# 485
ИВ.

САПУНДЖИЕВА ли отпадаше утре ?
Благодаря!

# 486
Едва ли.  Жените са кът, ще имат протекция от продукцията

# 487
ИВ
Според мен Дечо ще си ходи тази седмица.

# 488
ИВ.

САПУНДЖИЕВА ли отпадаше утре ?
Благодаря!
Как да отпадне,когато не е номинирана?Thinking

# 489
ИВ
След дитирамбите на Павката тази вечер, май спойлерът за победителя ще се окаже верен, уви.

# 490
ИВ
На битката утре мъжете са с жилетки, значи ще има номинирана жена

# 491
ИВ

… която няма да си тръгне.
Дечо или Крис - един от двамата ще е.

# 492
ИВ

Да със сигурност има жена.Предполагам Николета е ползвала саби ли беше( ?)и си мисля,че ще е Радка и за това я възхваляват(навън)че видиш ли е силна.
Победила в една битка Наталия на косъм и утре сигурно Дечо.Ох,много ми е неприятна!
Ралица казва,че и пари са харчили,може да е Ивайло,макар да ме съмнява. Дано поне женките са опукали грошовоте си и дано Дино е първи и вземе 100 гроша.

# 493
ИВ
След дитирамбите на Павката тази вечер, май спойлерът за победителя ще се окаже верен, уви.
Абе, не се знае — нека финалът дойде, и ако спечели — браво. Пък и да спечели, ще видим как точно ще спечели. Смисъл — каквото ще да е, момчето, ако издрапа дотам — евалата! Вид стратегия е това нали не всеки има харизма. Той е и по-възрастен, семеен е, така че пък по тая логика... те хвалеха Калин всеки епизод — значи той е победителят? Редовно си хвалят някой. Ако Лапунов беше издържал, него щяха да похвалят. Или Алекс — как на 52 държи повече от младоците и т.н.
Тая продукция е всякаква, ама според мен не си фаворитизират Миро, по-скоро са повече към Калин.
Сега ще кажете: „Ама и на него му дадоха прякор.“ Той си влезе с това — „канадския“, както Теодор — „Чикагото“, и Ники — „Дино“.
Тези комплименти към него, които сега правят, са по-скоро в изграждането на съперничество между него и Калин. Те обичат да има съперничество — тип „най-силната жена“ или „победителят“. В сезон 4 се опитваха с Гого, Фифо и Алекса; сезон 5 — Момчил и Рълев; миналата година — с Мартин, Добрин и Гешев.
Според мен и Дино, и Чикагото, и Траян щяха да ги спрягат там, ако не беше тази глупост с баничката. А и не забелязахте ли как се опитват да правят и съперничество между Пекин и Ръждавичка — тип „най-силните жени“?

# 494
  • Буркина Фасо
ИВ

Да със сигурност има жена.Предполагам Николета е ползвала саби ли беше( ?)и си мисля,че ще е Радка и за това я възхваляват(навън)че видиш ли е силна.
Победила в една битка Наталия на косъм и утре сигурно Дечо.Ох,много ми е неприятна!
Ралица казва,че и пари са харчили,може да е Ивайло,макар да ме съмнява. Дано поне женките са опукали грошовоте си и дано Дино е първи и вземе 100 гроша.
първия не взима грошове, той се спасява. на втората битка победителя ги взима.
Дечо по-скоро сам ще се отстрани, отколкото другите да го победят.

Общи условия

Активация на акаунт