Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 003
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
ИВ.

САПУНДЖИЕВА ли отпадаше утре ?
Благодаря!
Как да отпадне,когато не е номинирана?Thinking
Личи си кой не е чел Биляна. Изпращам ви веднага на поправителен   Simple Smile

Дописвам. И аз съм на поправителен Simple Smile Кога ще види изхода Радослава? Явно няма да е утре, но ми пречи да гледам сезона.

# 496
ИВ.

Благодаря!
Личи си кой не е чел Биляна. Изпращам ви веднага на поправителен   Simple Smile

Дописвам. И аз съм на поправителен Simple Smile Кога ще види изхода Радослава? Явно няма да е утре, но ми пречи да гледам сезона.

Тя добутва до топ 10 така че има време .

# 497
  • Някъде там...
Сапунджиева или Радослава. Дано да е първата, че не знам как ще я издържа Триъгълника...

# 498
  • BG-DE
Е, как ще е Сапунджиева като на съвет са Феномените, а тя е от Лечителите 🙂

# 499
И петте жени ли стигат топ 10?

# 500
  • Някъде там...
Ако въпросът е към мен, визирам поста преди мен, където се коментира как една от двете стига топ 10. Simple Smile Искрено се надявам това да не е Радослава, но май баш за нея говорят.

# 501
Към който има информация. Ръждата и Пекин мисля са сигурни.  Ники по-скоро не . За Деси и Радка се чудя

# 502
ИВ
На битката утре мъжете са с жилетки, значи ще има номинирана жена

Да със сигурност има жена.Предполагам Николета е ползвала саби ли беше( ?)и си мисля,че ще е Радка и за това я възхваляват(навън)че видиш ли е силна.
Победила в една битка Наталия на косъм и утре сигурно Дечо.Ох,много ми е неприятна!
Ралица казва,че и пари са харчили,може да е Ивайло,макар да ме съмнява. Дано поне женките са опукали грошовоте си и дано Дино е първи и вземе 100 гроша.
първия не взима грошове, той се спасява. на втората битка победителя ги взима.
Дечо по-скоро сам ще се отстрани, отколкото другите да го победят.

Аз разбрах от промото,че ще е само една битка и един отпада и трима се спасяват,затова казах,че Дино искам да е първи и да вземе 100 гроша освен ако не е Ивайло тогава искам той да е първи.

# 503
Скрит текст:
ИВ

Да със сигурност има жена.Предполагам Николета е ползвала саби ли беше( ?)и си мисля,че ще е Радка и за това я възхваляват(навън)че видиш ли е силна.
Победила в една битка Наталия на косъм и утре сигурно Дечо.Ох,много ми е неприятна!
Ралица казва,че и пари са харчили,може да е Ивайло,макар да ме съмнява. Дано поне женките са опукали грошовоте си и дано Дино е първи и вземе 100 гроша.

Каква втора битка?! Не си слушал: един епичен сблъсък, трима се спасяват, един отпада.
Любопитното е, че има 2 кесийки.

Каква Сапунджиева?! Сапунджиева трябва да качи 10 кг. Бяха я питали колко килограма е свалила. Влязла 56 кг, после свалила 10 кг, но впоследствие ги наваксала и излязла 56 кг. Активност при нея - 21.08. А нея си я следвам далеч преди началото на снимките.

# 504
Значи и петте жени оцеляват до десятката?

# 505
Скрит текст:
ИВ

Каква втора битка?! Не си слушал: един епичен сблъсък, трима се спасяват, един отпада.
Любопитното е, че има 2 кесийки.

Каква Сапунджиева?! Сапунджиева трябва да качи 10 кг. Бяха я питали колко килограма е свалила. Влязла 56 кг, после свалила 10 кг, но впоследствие ги наваксала и излязла 56 кг. Активност при нея - 21.08. А нея си я следвам далеч преди началото на снимките.
Може би ще има грошове за първия,и втория.За първия 100,за втория 50.

# 506
ИВ.

Благодаря!

Бях чел  , че зелените ще загубят , и че тя ще си ходи тази или другата, явно няма да е така !

# 507
Някой знае ли кога отпадат Николета и Радостина?

# 508
Жени скоро няма да отпадат само 5 са трябва да оставят поне 3 за финалната седмица и от продукцията ще ги пазят и това което правят със синхроните последно време го доказват , сега ще има натякване как Николета е много силна и е била Кристиян

# 509
Мисля че всички това се питаме 😄

Общи условия

Активация на акаунт