Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 880
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ергенът: Току-що гледах Чакалкаст и казаха, че снощи (мисля става въпрос за събота) Виктор и Кристина са били видени в дискотека и са се целували. Явно наистина се разделят с Дениз, тъй като в началото след предаването Виктор пък бил Видян в дискотека да се целува с Дениз.

# 616
Ергенът: Току-що гледах Чакалкаст и казаха, че снощи (мисля става въпрос за събота) Виктор и Кристина са били видени в дискотека и са се целували. Явно наистина се разделят с Дениз, тъй като в началото след предаването Виктор пък бил Видян в дискотека да се целува с Дениз.

Еха, този Виктор голям любовник ще излезе.

# 617
Май ще излезе, че в тая държава само аз не съм се целувала с Виктор. 😂

# 618
Томи ще играе срещу много силен играч (не знам точно кой) и ще го победи, но ще го дисквалифицират заради нарушението.
ИВ
Явно е Калин. Това би обяснило защо Томислав в лайфове самонадеяно говори, че още не сме видели Калин как се справя на тежко трасе и какви са слабите му страни. Тъпо. Защо обаче изчакват да мине битката и тогава да го дисквалифицират?
Томи много ще си повярва ако бие силен играч. Но рано или късно ще разбере какво става с фитнесджийте в игрите . Не може да се хване на малкия пръст на Калин по качества .А пък дори ако го е бил не са нужни такива изказвания по лайфовете.Аз лично съм му гледал лайфовете и съм се наслушал на тъпи изказвания .

Томи не е  "фитнесджия".Момчето е доста адекватно и добре подготвено,това че има по-специално мнения относно вашия Бог Калин не означава,че трябва да го хейтвате и принизявате.Факт е,че беше забит доста време на блатото,което съм сигурен,че му оказа голямо влияние върху формата.
П.С. Аз също харесвам Калин,но това прехласване по него идва малко в повече.Да,силен е,има доста качества,но летвата тоя сезон е смъкната доста в сравнение с това,което имахме в предните издания,така че трябва да се има едно наум и за това.

# 619
Томи е откровено бутан от продукцията, как пък точно на битката, на която той влезе в играта, нямаше жилетки за мъжете? На всички други битки имаше, само на тази не?

# 620
Стига бе .... Прочетох,че Зелените са на Изолатор трета поредна седмица.... Еее Ако наистина стане така ... Това ще е абсолютно нечовешко!!!! И ще съм крайно разочарован. Тези Сините ... прекараха цялата игра в резиденцията... Те не усетиха ни глад ни нищо , едни път Изолатор и нищо повече.
Ужас , дано не е така !!!

# 621
Томи срещу Лапунов ?!

# 622
Тука ли Ръждавичка прецаква Лапунов и той отпада.....От Томи на капитанска.Не мога и не искам да повярвам че тоя стига толкова напред.Разбрахме за невзрачния Мирко че са го бутнали за победител ама тоя....

# 623
  • София
Ергенът

Кристина е пуснала сторита, че е на една романтична вила, а Виктор е с пост, на който се вижда женско тяло и освен, че се вижда татус на гърба като на Кристина, обзавеждането е същото:

# 624
ИВ и Ергенът

Може ли да напомня това, което се бяхме уговорили, когато се коментира нещо спойлер и тн за дадено предаване да се изписва отгоре, за което става дума ?
Пример : ИВ
                 Ергенът и тн

# 625
ИВ
Ducky_147, за Томи не знам колко фитнес маниак е, мисля той влезе с кастинг битка миналия сезон, ако не греша. Малко ми е като притурка за фон в момента, която обаче изобщо не ме кефи как играе - нищо съществено не показва от тренирани по принцип играчи във формата, социалната игра за момента е смешна. Ако не беше Шопа най-вероятно нямаше да го забележа, а и си мишкува сериозно, та дори  морализаторства излишно... може би си мисли, че ще изглежда добре. Който и да победи ми е все едно, няма да ми промени мнението за него.
П.С. Гледам сега изобра на капитани в племената. Да не би  Томи да елиминира Лапунов в капитанска, и оттам самочувствието му да е пораснало толкова.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 21:44 от Анонимен

# 626
ИВ

Ето защо ще има бензиностанция Гейт. Те са съсипани милите..

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:26 от Ipsilon

# 627
Лапунов губи, но гонят Томи? Може би?

А дали си тръгва и Лапунов?

# 628
ИВ
Много ме е яд,сигурно утре Лапунов отпада.
Дано поне той да е силният,който Томи отстранява и да не са верни спекулациите,че е бил Калин.
Наиграха Лапунов трите грации!

# 629
Лапунов губи, но гонят Томи? Може би?

А дали си тръгва и Лапунов?
ИВ
Според мен, утре ще кажем чао на Лапунов, а Томи ще бъде изгонен по-нататък, защото няма логика Ралица да казва ,,респект" и после да го изгонят. А респект е подсказката, че Томи печели, защото след 2 седмици на изолатор е победил някой, който 2 седмици е бил на резиденция.

Общи условия

Активация на акаунт